Δεν είναι ΑΕΚτζής αλλά δέχτηκε την τροπολογία

Νόμος του κράτους θα γίνει τελικά η διακομματική τροπολογία 82 βουλευτών για το γήπεδο της ΑΕΚ, καθώς ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου την έκανε αποδεκτή και θα την ενσωματώσει στο υπό ψήφιση νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος.
Ο κ. Παπακωνσταντίνου έσπευσε πάντως να αποσαφηνίσει ότι δέχεται τη ρύθμιση διότι είναι συμβατή με τη νομοθεσία και «παρά το γεγονός ότι δεν….
είναι ΑΕΚτζής»!

Στο κείμενο της τροπολογίας οι 82 βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ, της Ν.Δ και του ΛΑ.Ο.Σ, συνεπικουρούμενοι και από ανεξάρτητους βουλευτές (κυρίως της Δημοκρατικής Συμμαχίας) ζητούν να επιτραπεί πέραν των αθλητικών χρήσεων η δυνατότητα ανέγερσης εμπορικών δραστηριοτήτων όπως καφέ, εστιατόρια, εμπορικά καταστήματα, συνεδριακό κέντρο, πολυκινηματογράφος και λοιποί χώροι ψυχαγωγίας και αναψυχής.

Σημειώνουν μάλιστα στην αιτιολογική έκθεση ότι το αθλητικό σωματείο της ΑΕΚ θα μπορέσει με αυτό τον τρόπο να αντλήσει τα απαραίτητα έσοδα για την κάλυψη του κόστους κατασκευής (τοκοχρεωλυτικές δόσεις ή αντιπαροχή) και λειτουργίας των νέων αθλητικών εγκαταστάσεων και εκτιμούν ότι με τον τρόπο αυτό θα ωφεληθούν τόσο η ιστορική ομάδα της ΑΕΚ, όσο και η περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

http://briefingnews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *