Ο νέος σύμβουλος του Παπακωνσταντίνου είναι Αφρικανός και τα λύνει όλα!

Παρουσιάζουμε σε αποκλειστικότητα το χαρτί που έπεσε από τον χαρτοφύλακα του Υπουργού Οικονομικών και αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση έχει βάλει πια τα «μεγάλα μέσα» για να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο.

Το έγγραφο αποκαλύπτει ότι η κυβέρνηση έχει στραφεί για βοήθεια σε παγκοσμίου φήμης πνευματιστή που…
βασίζεται στη Κυψέλη.

Ακούγεται ότι αυτό που τράβηξε τον υπουργό ήταν η υπόσχεση για αποτελέσματα μέσα σε 7 μέρες, ενώ ο Πρωθυπουργός πείσθηκε όταν διάβασε το καλογραμμένο (προσέξτε το αυτό) αγγλικό κείμενο, όπου επισημαίνεται μεταξύ άλλων η ειδίκευση του κορυφαίου Αφρικανού στην επίλυση της ανικανότητας (impotency) και της «Successful business depression» (Κανείς δεν κατάλαβε τι ακριβώς εννοεί ο μεγάλος πνευματιστής, αλλά ο ΓΑΠ φέρεται να είναι γοητευμένος από τις νέες προοπτικές που ανοίγονται για την κυβέρνησή του)!

Ακολουθεί η φωτογραφία του εγγράφου για να διαβάσετε αναλυτικά τις ικανότητες του νέου συμβούλου της κυβέρνησης.

http://newssharkgr.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

12 Comments

  1. Ανώνυμος

    Στην Κερατέα παιζεται η Πατρίδα και η αξιοπρέπεια μας !!! Τώρα που γίνεται χαμός όσοι αισθανόσαστε ΈΛΛΗΝΕΣ ραντεβού στο μπλόκο … ( πάρτε μαντήλια , κρέμες , αθλητικά , γιαλιά ( καταδύσεως η χρώματων )

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΤΩΡΑ !!!!!!! ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ … ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΕΚΕΙ , ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ !!! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ..!~

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο 342.Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ.ΕΚΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΓΚΡΟΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΤΟΥ ΓΑΠ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Και γιατί δεν τους σφάζεις εσύ 3.29;;; απλά, το μόνο που ξέρεται να κάνεται είναι να τσιρίζεται απο το internet σαν καλές πουτανίτσες.
    Μας τα ΄χεται κάνει τσουρέκια. Σφάξτε, κρεμάστε, εκτελέστε και μόνο στα λόγια. Απο πράξεις είστε τα πιό υπάκουα προβατάκια που έβγαλε αυτός ο τόπος. Οι καλύτεροι ψηφοφόροι ever. Μου θυμίζεται τα γουρούνια στα σφαγεία.
    Γι΄ αυτό βγάλτε τον σκασμό και πληρώστε και τον λογαριασμό απο πάνω.

    Παρακαλώ, δέχομαι μπινελίκια μόνο απο ακροδεξιούς "πατριώτες"…(για να τσεκάρω για άλλη μία φορά την γυφτιά σας!)

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΟΟΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ;;;;;ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΕΤΑΛΩ ΜΕΣΑ;;;;

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΣΦΑΧΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *