ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΠΛΑΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΠΛΑΚΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ ΚΑΙ…….
ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Η ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΓΑΠ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ

NIKOL SALAMINIOS

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

5 Comments

  1. Ανώνυμος

    Καλά ρε παιδιά δεν έχετε καταλάβει τι γίνεται;
    1. Με αναγκαστικό νόμο χαλούν τη γλώσσα με την επιβολή του μονοτονικού, εξ ου και οι απανταχού αγράμματοι.
    2. Τους δανείζουν οι αμερικανοί για να φτιαχτεί το ΠΑΣΟΚ αλλά και ένα δημόσιο ασήκωτο, όλοι να γίνουν τεμπέληδες.
    3. Χρηματοδοτούν την καταστροφή των χωραφιών με τις επιδοτήσεις, τις αποσύρσεις, κάνουν τους αγρότες τεμπέληδες. Επιδοτούν την καταστροφή των αμπελιών κλπ.
    4. Καταστρέφουν τη βιομηχανία ώστε να μην έχουμε πραγματική ανάπτυξη. Θυμάστε που η ΕΕ ζήτησε την κατάργηση των εργοστασίων ζαχάρεως;
    5. Αλλοιώνουν σταδιακά τη γλώσσα, το φίδι η Διαμαντοπούλου βάζει και αγγλικά στην πρώτη δημοτικού.
    6. Δημιουργούν και χρηματοδοτούν τα λαμόγια και τους πράκτορες των Μ.Κ.Ο.
    7. Προτείνουν και επιβάλουν την αυτοπροστασία τους με τον νόμο του σατανικού Βενιζέλου περί ευθύνης υπουργών.
    7. Φέρνουν όλους τους εθνοπροδότες του σύριζα και πάσης φύσεως αγραμμάτους στις κυριώτερες θέσεις(Δραγώνα κλπ).
    8. Κουβαλούν όλους τους αλβανούς, τους χρηματοδοτούν με δικά μας λεφτά, δωρεάν στα σχολεία, στα νοσοκομεία, χωρίς έλεγχο κλπ. Τους δίνουν και εκλογικά δικαιώματα, δηλαδή το ύψιστο ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ δικαίωμα του ΈΛΛΗΝΑ το ξεπουλάνε ενώ παράλληλα απαγορεύουν τους ΈΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΎ ΝΑ ΨΗΦΊΖΟΥΝ.
    9. Αφήνουν όλη την μουσουλμανική μαφία να τριγυρνάει και να τυρανεί, να πουλάει κλπ.
    10. καταστρέφουν συστηματικά τη γλώσσα ώστε να μην υπάρχει παράδοση, ιστορική γνώση, πρόσβαση σε παλαιότερα κείμενα, δυνατότητα αναπτύξεως, για αυτό επέβαλλαν μια ιδιότυπη πασοκική διάλεκτο την οποίαν πρώτοι οι προδότες δημοσιογράφοι, μίσθαρνα όργανα των καναλιών, πολλοί λένε του σιωνισμού, ενστερνίστηκαν, υιοθέτησαν και απέδωσαν στο λαό.
    11. Ψεκάζουν με αλλουμίνιο και βάριο για την φυσική εξόντωση και μη αντίδραση, αλλά και βαθειές αρρώστιες απ το τοξικό πλέον έδαφος.

    Τώρα οι άθλιοι που στήριξαν αυτό το σύστημα θα πληρώσουν. Αλλά μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά. Τώρα είναι στην τελευταία φάση του σχεδίου των σορος, ροκφελερ μέσω της CIA και των οργάνων της που εξέθρεψε πνευματικά στις ΗΠΑ, των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΝ. Ήρθε η σειρά τους να πάρουν τα πετρέλαια, να τεμαχίσουν την Ελλάδα, ώστε να πάψει να υπάρχει, να βάλουν τζαμιά(Κερατέα), να νομιμοποιήσουν όλο το συρφετό των μουσουλμάνων, να διαλύσουν τον κοινωνικό ιστό, να πάρουν στα χέρια τους όλες τις πλουτοπαραγωγικές πηγές, και είναι πάρα πολλές. Το σχέδιό τους οδεύει καλά προς το τέλος. Για τπ λαό είναι η αρχή των ωδίνων.
    Ἐνα μόνο φοβούνται. Την κρεμάλα. Όχι μόνο στους πολιτικάντηδες, τους δημοσιογράφους, του ανωτέρους δικαστές, των υπαλλήλων των ΔΟΥ, αλλά και αυτών των πρακτόρων της CIA και των συν αυτή.
    Αλλά δεν θα τους περάσει. Φωτιά και τσεκούρι. Φωτιά και τσεκούρι.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Οι άνθρωποι είναι ανεγκέφαλοι,ποιός βλέπει αυτό το κανάλι?Γιατί το συντηρούν,για να έχουν τον κομματικό στρατό με ένα κομμάτι ψωμί?Γιατί πληρώνουμε ένα κανάλι με καμιά ουσία?Ας αναβαθμίσουν τα υπάρχοντα,το ένα ενημερωτικό το άλλο ψυχαγωγικό και το τρίτο με νέα από τη βόρεια Ελλάδα.ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Στη ζωή και μέσα στις κοινωνίες υπάρχουν δύο ειδών ζωντανά όντα: Εκείνα που έχουν μια σπονδυλική στήλη και συνεπώς μπορούν να βαδίζουν και καμιά φορά να τρέχουν και εκείνα που δεν έχουν και συνεπώς δεν μπορούν παρά να έρπουν ή να κολλάνε σαν παράσιτα σε άλλους.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Τα κυβερνητικά ανδρείκελα καταρρέουν και τα κομματικά θεμέλια του καθεστώτος τρίζουν.
    Η βροντερή φωνή του λαού της Αθήνας και όλης της Ελλάδας έδειξε ότι η «Τάξη» του καθεστώτος (η «τάξη» της Νέας Τάξης) είναι κτισμένη στην άμμο.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *