ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛ

3 ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΤΗ ΓΗ ΤΟ 2012;

Οι επαφές με ΑΤΙΑ (Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα) έγιναν πολύ συχνές στα μέσα του 20ου αιώνα, όταν έγινε πλέον αδύνατον να αγνοήσουν γεγονότα θεάσεων ΑΤΙΑ. Ειδικές υπηρεσίες άρχισαν να……
ιδρύουν ειδικά τμήματα για στρατιώτες αεράμυνας, και μυστικά εργαστήρια οργανώθηκαν για να μελετήσουν το φαινόμενο. Δεν αποκλείεται το γεγονός μυστικές υπηρεσίες να έχουν ήδη πετύχει την ευκαιρία να μελετήσουν τμήματα εξωγήινων διαστημοπλοίων ή ακόμα και τους ίδιους τους εξωγήινους πιλότους τους.
Είναι πλέον καιρός η επιστήμη να πει την κουβέντα της σχετικά με το πρόβλημα, και την είπε. Το SETI (Έρευνα για Εξωγήινη Νοημοσύνη), ένας ανεξάρτητος μη κερδοσκοπικός οργανισμός, έκανε μια ανακοίνωση που δημιούργησε αίσθηση.

Τρία γιγαντιαία διαστημόπλοια κατευθύνονται προς τη Γη. Το μεγαλύτερο από αυτά είναι πλάτους 240 χιλιομέτρων. Τα άλλα δύο είναι μικρότερα. Μέχρι στιγμής, τα αντικείμενα είναι πέρα από την τροχιά του Πλούτωνα.
Τα διαστημόπλοια εντοπίστηκαν από το ερευνητικό σύστημα HAARP. Αυτό το σύστημα, έχει βάση την Αλάσκα, και σχεδιάστηκε (αρχικά) για τη μελέτη του φαινομένου του βόρειου σέλας. Σύμφωνα με τους ερευνητές του SETI, τα αντικείμενα δεν είναι τίποτε άλλο από εξωγήινα διαστημόπλοια. Θα αρχίσουν να γίνονται ορατά στα οπτικά τηλεσκόπια καθώς θα φτάνουν στο ύψος τροχιάς του πλανήτη Άρη. Η Αμερικανική Κυβέρνηση σύμφωνα με τις αναφορές, είναι ενημερωμένη σχετικά με το επερχόμενο γεγονός. Τα διαστημόπλοια θα φτάσουν στην Γη το Δεκέμβριο του 2012.

Αυτή η ημερομηνία της υποτιθέμενης διαστημικής επαφής με εξωγήινο πολιτισμό φέρνει στο μυαλό σκέψεις σχετικά με το ημερολόγιο των Μάγιας, που τελειώνει στις 21 Δεκεμβρίου του 2012. Είναι απλά μια σύμπτωση;; Πιθανόν, μολονότι, οι ερευνητές του SETI παρερμηνεύουν τον ευσεβή πόθο με την πραγματικότητα: 50 χρόνια συνεχούς παρακολούθησης του διαστήματος δεν έφερε κάποια αποτελέσματα.

Μολαταύτα, η ανθρωπότητα μόλις τώρα άρχισε να εξερευνά το διάστημα. Είμαστε απλά καινούργιοι σε αυτό τον κολοσσιαίο και ανεξερεύνητο κόσμο. Πολλοί πιστεύουν ότι υπάρχουν πολλοί άλλοι πολιτισμοί στο διάστημα εκτός από τον δικό μας πολιτισμό.

Φήμες αναφέρουν ότι οι Αμερικάνοι χαρακτήρισαν απόρρητες πολλές πληροφορίες σχετικά με ευρήματα στη Σελήνη. Το 1988, ένας διαπρεπής Κινέζος αξιωματούχος, μέλος του διαστημικού προγράμματος της Κίνας, αποκάλυψε φωτογραφίες ανθρώπινων πατημασιών στην σεληνιακή επιφάνεια. Ο αξιωματούχος ανάφερε ότι έλαβε την πληροφορία από μια αξιόπιστη πηγή και κατηγόρησε τους Αμερικάνους ότι απέκρυψαν αυτή την πληροφορία. Οι φωτογραφίες έχουν ημερομηνία την 3η Αυγούστου 1969, – δυο βδομάδες αφότου ο Άρμστρονγκ και ο Ολντριν (Σημ. ιστ.: Ο Ολντριν είναι μασόνος), πάτησαν στην επιφάνεια της Σελήνης στις 20 Ιουλίου του 1969. Συνεπώς, τα υλικά από τη Σεληνιακή αποστολή μελετήθηκαν και έγιναν απόρρητα από την ΝΑΣΑ.

Στις 15 Μαρτίου 2009, Οι Νιου Γιορκ Ταϊμς παρήγαγαν μια ακόμα είδηση που προκάλεσε αίσθηση. Ο ίδιος Κινέζος επίσημος, Μάο Καν δήλωσε ότι πήρε στην κατοχή του πάνω από 1000 μυστικές φωτογραφίες της ΝΑΣΑ που παρίσταναν όχι μόνο ανθρώπινες πατημασιές, αλλά ακόμα και έναν ανθρώπινο σκελετό στην επιφάνεια της Σελήνης. Ορισμένα από τα οστά του σκελετού έλλειπαν, ανάφερε ο επίσημος. Το ανθρώπινο πτώμα πρέπει να έπεσε στη Σελήνη από ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο, ενώ οι εξωγήινοι κράτησαν κάποια δείγματα ιστού για έρευνα.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από ένα σεληνιακό βολιστήρα (τεχνητό δορυφόρο της Σελήνης). Η απουσία του αέρα καθιστά δυνατόν να ληφθούν εκπληκτικές λεπτομέρειες της επιφάνειας από το ύψος της Σεληνιακής τροχιάς. Οι φωτογραφίες του πτώματος ήταν πολύ καθαρές.

Ο Δρ. Κεν Τζονστον, πρώην Διοικητής του Τμήματος Ελέγχου Δεδομένων και Φωτογραφίας στο Εργαστήριο της ΝΑΣΑ λήψεως Σεληνιακών δεδομένων, ανάφερε ότι οι Αμερικάνοι Αστροναύτες βρήκαν και φωτογράφισαν αρχαία ερείπια τεχνητής (τεχνολογικής) προελεύσεως πάνω στη Σελήνη. Υποτίθεται, ότι οι Αμερικάνοι αστροναύτες είδαν τεράστιους άγνωστους μηχανισμούς στη Σελήνη. (μηχανήματα). Τα δεδομένα έγιναν απόρρητα από την Αμερικανική κυβέρνηση.t

http://english.pravda.ru/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

135 Comments

  1. Ανώνυμος

    να μαθετε να τραγουδατε.. οποιος δεν ξερει να τραγουδαει θα καταστραφει.. ΕρΜηΣ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΓΕΛΑΣΑ ΑΡΚΕΤΑ …..ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ….ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΦΙΛΟ ΕΟΣΦΟΡΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΙ ΤΟ 2012 ΘΑ ΔΙΞΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΔΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ …..ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ …ΠΙΣΤΕΨΤΕΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΜΕ ….ΑΣ ΦΑΜΕ ΛΑΧΑΝΟ ΤΑ 300 ΓΟΜΑΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ …..

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Κοιτάξτε τα χάλια μας..Ο καθένας βρίζει,λέει τα δικά του,άπιστοι αμφισβητούν τα πάντα,θρησκόληπτοι αναφέρουν το όνομα του ΚΥΡΙΟΥ επί ματαίω..κ.ο.κ.
    Αναρωτιέστε μήπως κάποιοι έχουν πετύχει το "Έργο τους";Να μας σκορπίσουν,να μας διαλύσουν,να μας κάνουν εύκολα θύματα στις επερχόμενες "αλλαγές" που ετοιμάζουν?Στην επερχόμενη "νέα τάξη πραγμάτων";
    Ο καθένας μας που ζούμε εδώ στον Ελλαδικό χώρο,έχει την άποψή του(και είναι σεβαστή),δεν χρειάζεται να βρίζει,μπορεί να την λέει άφοβα,αγόγγυστα,χωρίς κανέναν περιορισμό αλλά η δύναμη της ανωνυμίας πρέπει να του δίνει και την ορμή να βρίζει και να κακοποιεί με αυτό τον τρόπο την προσωπικότητα του καθενός;
    Μήπως οι διαφορετικές απόψεις μας θέτουν και μας παρατάσσουν και σε αντίθετα Στρατόπεδα;
    Δεν είμαστε όλοι Έλληνες εδώ?Δεν είμαστε όλοι άνθρωποι;
    Το ποιο φρόνιμο θα είναι να περιμένουμε να δούμε τι τελικά θα συμβεί τον Δεκέμβριο του 2012.

    Με σύνεση και σεβασμό προς όλους

    1 Έλληνας Χριστιανός Ορθόδοξος
    06/01/11 00.45.-

    Reply
  4. Ανώνυμος

    5 Ιανουαρίου 2011 5:29 μ.μ. Μην παραμυθιαζεσε αγορι μου.Ελα πια….Ειπαμε λιγη σοβαροτητα.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Μπορεί η δημοσίευση να είναι λίγο γραφική και γενικότερα το… νέο να είναι υπερβολικό.
    Εγώ δεν παίρνω θέση γιατί έχω δει πολλά και έχω ακούσει περισσότερα.
    Θα ήθελα όμως να δω τα πρόσωπα όλων αυτών που βρίζουν και περιγελούν, την στιγμή που (ΑΝ υπάρξει) θα βλέπουν πάνω από τα κεφάλια τους αυτά τα διαστημόπλοια.
    Καλύτερα να είναι κανείς υποψιασμένος (για οτιδήποτε), παρά να τον πιάνουν στον ύπνο.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    εγω ειμαε αλβανος και παπους ελεγε οτι εληνες ειναι προγονι μας και οτι ο διας ειναι αλβανος μηπος αυτι που ερθουν ειναι η προτοι αρχαιοι αλβανοι=αντλαντες!! που πιγαν να κατακτησουν το διαστημα και ερθουν να σοσουν το κοσμο!!

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Αγαπητοί Φίλοι

    Το μήνυμα αυτό το πήρα από έντεκα διαφορετικές διευθύνσεις, και μάλιστα οι αποστολείς εκφράζουν και μια έντονη ανησυχία.
    Όσο πλησιαζει το συμπαντικό γεγονός της 21.12.2012, τόσο οι πληροφορίες τέτοιου είδους θα πληθαίνουν, οι φήμες θα οργιάζουν, και ο σκοπός τους θα είναι να μας σπάσουν το ηθικό. Θα παίζουν μαζί μας όπως η γάτα με το ποντίκι, κι αυτό το παιχνίδι το ξέρουν πολύ καλά. Πρέπει να μας έχουν αρνητικά φορτισμένους ώστε να μην έχουμε την παραμικρή διάθεση να αντιδράσουμε.

    Πριν από 13 χρόνια είχα γράψει γι αυτά τα τρία σκάφη, τις διαστάσεις τους, τα ονόματα τους, την αποστολή τους και ότι βρισκόταν πέρα από τον Πλούτωνα.
    Σας υπενθυμίζω ένα απόσπασμα "Οι αποστάτες και οι γήινοι συνεργάτες τους με το σχέδιο "ΝΕΒΑΔΟΝ" που εκπονείται στην Νεβάδα των ΗΠΑ ετοιμάζουν την απόκρουσή μας. Θα μας παρουσιάσουν σαν κατακτητές, ώστε να μην αποδεχτείτε την βοήθειά μας" και σε ένα άλλο σημείο μας προειδοποιούσαν για το σχέδιο "Μπλέ Περίπολος" των ΗΠΑ "Προσοχή, σχεδιάζουν να δημιουργήσουν στο εγγύς μέλλον ολογραφικά την Δευτέρα Παρουσία στον ουρανό για να κυριαρχήσουν απόλυτα".

    Και ρωτάω.

    -Πως γνωρίζουν οι Αμερικανοί τις εχθρικές διαθέσεις τους;
    -Πως έβγαλαν το συμπέρασμα ότι είναι εχθρικές δυνάμεις.
    -Πως ξέρουν ότι θα βρίσκονται στην γη την 21.12.2012; Φαίνεται ότι κάτι μας κρύβουν και δεν το λένε. Πως συμβαίνει σε αυτή την περίπτωση τα δικά μας συμφέροντα να συμπίπτουν με αυτά των Αμερικανών.

    -Με ποια εξουσιοδότηση παριστάνουν τους εκπροσώπους της ανθρωπότητας.
    -Γιατί πριν τρεις μήνες ο ΟΗΕ ώρισε πρέσβυ επικοινωνίας της ανθρωπότητας με τους εξωγηίνους, και γιατί αυτός σαν μόνος αρμόδιος δεν επιβεβαιώνει τις εχθρικές διαθέσεις των τριών σκαφών;
    Μην ξεχνάτε ποιοί είναι οι Αμερικανοί και πόσο αγαπούν την ανθρωπότητα, το γεγονός και μόνο ότι αυτοί χρησιμοποίησαν δύο ατομικές βόμβες πάνω σε ανθρώπους, δείχνει τα αντιανθρώπινα αισθήματά τους και πόσο νοιάζεται για την ανθωπότητα. Ότι δήποτε παρουσιάζουν οι Αμερικανοί σαν εχθρικό να ξέρετε ότι είναι φιλικό για όλη την υπόλοιπη ανθρωπότητα. Έρχεται και η δική τους ώρα να πληρώσουν.

    Φοίβος (Γεράσιμος Καλογεράκης)
    http://vickytoxotis.blogspot.com/2011/01/blog-post.html

    Reply
  8. Ανώνυμος

    koita, efoson eida ton giorgaki prothipourgo opos kai me auta pou exei kani, pleon den me ekplisei tipota. Eksoginoi ???? den ekplisome oute an arxisoun na mou milan ta skilia kai na kelahdan oi gaidaroi….

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ενημερωτικά προς τον ΟΕΑ-πασυα, το μάτι που πανθ'ορα είναι το μάτι του ματς των μασόνων και των ιλουμινατι το ματι του ιδιου το ρα-κρονου αποστατη σαβαωθ του εχθρου των ολυμπιων ελληνων…

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΙΑΑΑ… ΓΙΑ ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΙΣ "ΝΕΦΕΛΕΣ" ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ…

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Που ξερετε παιδια μπορει να ειναι λαθρομεταναστες,τωρα μαζι με τους αφγανους,πακιστανους τωρα κ οι ανδρομεδιοι!!!

    Αδερφια η απειλη ειναι οι 300 της βουλης που ξεπουλανε Ελλαδα κ Ελληνες μαζι.

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΠΑΠΑΝΑΚΟ ΠΟΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑ ΠΕΡΙ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΩΝ (;)

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΩΣ ΕΝΑΣ ΕΞΕΣΤΟΣ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΕΝΤΙΜΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΥ.Α.

    Reply
  13. Ανώνυμος

    Παπανάκο σε πήραμε χαμπάρι ρε…

    Βπήκες μέσα στο ιστολόγιο αρουραιε για αν βρίσεις τους έντιμους πατριώτες

    Βγές έχω ρε και τράβα να λατρέψεις τους Ανδρομέδιους άφυλους δικαστές της ο.ε.α.

    Τι νομίζεις ότι βρίζοντας τους άλλους καταφέρνεις κάτι?

    Τίποτα απολύτως δεν καταφέρνεις διότι οι περισσότεροι μόλις έρθουν σε επαφή μαζί μας και ού την αλήθεια αμέσως σας σιχαίνονται και θέλους να σας ρίξουν και ένα χέρι ξύλο έτσι για το καλό του χρόνου

    Άντε πήγαινε βρές τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ φίλους της ο.ε.α. που σας χρηματοδοτούν ρε

    Reply
  14. Ανώνυμος

    ΠΡΟΣ 9:21 π.μ.

    ΓΡΑΦΕΙΣ: "ξεκολιαρη φερεφωνο και οχι καλυτερο ανθρωπο, οταν σκασουν οι προπατορες μυτη θα περασεις καλααα λεμεε"

    ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΚΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ

    Reply
  15. [ΠΑ.ΣΥ.Α.]

    ΠΡΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ 9:09 π.μ. & 9:21 π.μ.

    ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΑ ΑΝΔΡΙΚΗ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ Ο ΠΑΣΥΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΕΥΘΕΩΣ

    ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ "μασονακι" ΤΟΝ ΠΑΣΥΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ "μουνακι" ΚΑΙ "πουστρακι"

    ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΟΥ ΧΑΦΙΕ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΥΠΟΤΙΜΗΜΕΝΗ ΔΕΚΑΡΑ

    ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΣΥΑ – http://pa-sy-a.gr

    Reply
  16. Ανώνυμος

    πασυα μισογυνη σε μισουσε η μανασου ε? σε καταλαβαινω σαν χριστιανος που ειμαι σε συμπονω, οσο για τα βιντεο… ποιος σου ειπε ρε καρντασι φιλλελην πως οι ελληνες ειναι μονο 10 αντε +-15 εκατομμυρια? με την ομογενεια? ξερεις ποσοι ειναι οι απογονοι του μεγαλου αλεξανδρου? ο αλεξ κολιερ εχεις αποδειξεις οτι 1ον δεν ειναι ελανιος γονος, 2ον δουλευει για μυστικες υπηρεσιες? και τελος το ματι πανω στον κρονο που παν'θορα ξερεις τι συμβολιζει μασονακι?

    Reply
  17. Ανώνυμος

    6.50 13000 αιτων γαλαξιακη καραντινα οφειλεται σε μαλακες αποκλειστικα με την νοοτροπια σου, εισαι ανιστορητος και πολεμοκαπηλος, τρεφεσαι με φοβο και εισαι τρομολαγνος, οπως ακριβως μας θελει η νεα ταξη πραγματων… το οτι εισαι μασονος ειναι φανερο, αλλα μην τρφεις αυταπατες, το μονο που σε κανει το δογμα σου ειναι ξεκολιαρη φερεφωνο και οχι καλυτερο ανθρωπο, οταν σκασουν οι προπατορες μυτη θα περασεις καλααα λεμεε, γειασου και περαστικασου λαμογιο

    Reply
  18. Ανώνυμος

    ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΜΗΠΩΣ (ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ) ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΤΡΩΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΡΩΜΕ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΔΙΑ (;)

    ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΥΡΑΝΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ (;)

    ΜΗΠΩΣ ΟΡΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΤΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΕΙΣ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΕΧΘΡΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ (;)

    ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ Η ΕΛ ΟΙ Ε ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΡΙΑ Ή ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΣΚΑΦΗ ΠΟΛΕΜΟΥ (;)

    ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΑΝ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΣΥΛΑΒΕΙ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΜΕΧΡΙ ΧΙΛΙΟΣΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΑΠ' ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ

    Reply
  19. Ανώνυμος

    ΚΥΡΙΕ ΕΛΛΕΗΣΟΝ ΚΥΡΙΕ ΕΛΛΕΗΣΟΝ ΚΥΡΙΕ ΕΛΛΕΗΣΟΝ.

    Ο ΠΑΤΗΡ ΓΚΟΜΕΝΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ!!!!!!!

    Reply
  20. Ανώνυμος

    11.09 11.09 για αυτα τα μουνοπανα ερχονται να τα βαλουν σε ταξη γιατι εχουνε ξεφυγει οι γιδοβοσκοι.

    Reply
  21. Ανώνυμος

    Αλλο ενα θεμα αχταρμας με βρισιες κατα παντος.
    Κριμα και θελουμε να λεγομαστε Ελληνες.
    Τα προβληματα ειναι αλλα και δυστυχως διηλιζουμε τον κονοπα.

    Reply
  22. Ανώνυμος

    Καθώς ὁ κύκλος τῆς παραμονῆς τῶν ὑποχθονίων στόν πλανήτη μας κλείνει, ἀνοίγουν οἱ πύλες καί οἱ δίαυλοι τῆς ἐπανέλευσης τῶν (Ἔλ)λήνων. Ὅταν λέμε Επανέλευση (Ἔλ)λήνων, εἶναι αὐτονόητο ὅτι δέν εἴμαστε τόσο ἀφελεῖς νά νομίζουμε ὅτι οἱ ἐπανερχόμενοι εἶναι ὄντα μέ τή δική μας, τήν ἀνθρώπινη, δομή καί μορφή. Εἶναι ἐκεῖνοι, τῶν ὁποίων, ἐπί δυό καί ἄνω χιλιετίες, τά μνημικά κύτταρα τοῦ γονότυπου τούς βρισκόταν ναρκωμένα καί πού τώρα ἔχει ἀρχίσει αὐτό-ἀπονάρκωσή τους καί σταδιακή ἀφύπνισή τους. Αὐτό θά συντελεστεῖ κυρίως, διότι ἀνοίγουν οἱ Πύλες καί οἱ Δίαυλοι, τῆς ἐκ τοῦ Γαλαξία Ἀνδρομέδα καί διά τοῦ ἀστερισμοῦ τοῦ Κυνός διαχύσεως, ἐπί τοῦ πλανήτη μας, ἐπίλεκτων καί ὑπερούσιων ἀκτινοβολιῶν καί φωτοχυσιῶν. Τοῦτες, οἱ ὁποῖες ἔχουν, ἄς ποῦμε, τή δομή τῶν ἠλεκτρονίων, φωτονίων, πρωτονίων, μεσονίων ἤ νετρίνο, ἐστιάζονται μόνο ἐπίτης Ἔλ-Λά, ἤ Ἑλλάδος. Αὐτές ἀποναρκώνουν τά μνημικά -καί ὄχι μόνο- κύτταρα τῶν (Ἔλ)λήνων.

    Αὐτή ἀπονάρκωση ἐμπεριέχει καί ἕνα μεγάλο κίνδυνο γιά τόν γεωφυσικό καί πολιτισμικό μας χῶρο. Ὁ κίνδυνος αὐτός, πού ἔχει ἤδη κάνει τά πρῶτα βήματα τῆς ἐμφάνισής του, εἶναι ὁ διχασμός τῶν Ἐλλήνων ἤ «Ἑλληνολατρῶν» καί τῶν Ἐλληνο-ὀρθοδόξων χριστιανῶν. Τό διχασμό αὐτόν -πού πρέπει πάση θυσία νά ἀποφευχθεῖ -τόν σπέρνουν καί τόν καλλιεργοῦν οἱ μισέλληνες καί ἀνθέλληνες, ἤ σωστότερα, οἱ ὑποχθόνιοι ἐκεῖνοι πού ἐπιδιώκουν τήν παράταση τῆς κυριαρχίας τούς στόν πλανήτη, ὁποία δέν ἀπειλείται ἁπλῶς ἀπό τούς (Ἔλ)ληνες, ἀλλά ἔχει ἤδη ἀρχίσει ἀφαίρεσή της…

    Reply
  23. Ανώνυμος

    1 Ιανουαρίου 2011 4:14 μ.μ. Εσυ ρε μαπα εξυπνε πονηριδη και με την μεγαλη φαια ουσια δηλαδη οταν θες να τιμησεις το αγαπημενο σου προσωπο η θελεις να δωρισεις κατι πολυτιμο για την ξεχωριστη σου αγαπημενη η αγαπημενο δεν πας να βρεις να αγορασεις κατι οντως πολυ ξεχωριστο και πολυτιμο η εστω κατι που ειναι προσωπικο και εχει συναισθηματκη αξια???
    Εστι κανει και ο απλος ο κοσμος με μια απλη χειρονομια τετοια για να τιμησει αυτους που αγαπα και εχει στην ψυχη του.Τους Αγιους την Παναγια και τον Χριστο.
    Που ειναι δηλαδη το δυσνοητο της εξισωσης και το αλυτο της προπαιδειας???
    Ελα ελεος πια οτι ειναι το εχετε κανει ενα με το πατωμα…
    Εχει και συναισθημα η οποια πραξη ρε σεις δεν ειναι κενα τα πραγματα οπως ο δικος σου ψυχισμος και σκεπτικο

    Reply
  24. Ανώνυμος

    Ἡ προηγούμενη ἀναφορά στή δῆθεν ἀπειλή εἰσβολής ἐξωγήινων εἶναι αὐτονόητο νά προκαλέσει πολλά ἐρωτηματικά. Τήν πρόκλησή τους ἐνισχύει φυσικά καί ἐπί πολλᾷ ἔτη ἔντονη, πολλαπλή καί πολυδιάστατη ἐκστρατεία περί τῆς συνεχούς ἐμφανίσεως Α.Τ.Ι.Α. (Ἀγνώστου Ταυτότητος Ἰπτάμενα Ἀντικείμενα). Τό ὅτι ἔχουν ἐμφανιστεῖ καί ἐμφανίζονται Α.Τ.Ι.Α. εἴναι, ἤ ἔστω πρέπει νά εἶναι, γεγονός. Καί ἐάν δέν εἶναι, δέ δυνάμεθα νά διαψεύσουμε ἐκείνους πού ἰσχυρίζονται ὅτι τά εἶδαν …Τήν ἐμφάνιση τῶν ἀντικειμένων αὐτῶν πρέπει νά τήν θεωροῦμε δεδομένη. 'Ὅμως, θά πρέπει νά ἀναλογιζόμαστε τή σοβαρή πιθανότητα αὐτά νά εἶναι ὑπογήινα καί γήινα καί ὄχι ἀπαραίτητα ἐξωγήινα. Δηλαδή: κατασκευάσματα τῶν ὑποχθονίων καί τῶν ἐπιχθονίων μονάδων τους. Αὐτό προκαλεῖ στούς ἀναγνῶστες ἀκόμη ἕνα ἐρώτημα, πού ἔρχεται νά προστεθεῖ στήν ἤδη προϋπάρχουσα θάλασσα ἐρωτημάτων: Ὑπάρχουν ὑποχθόνιοι καί τί ὄντα εἶναι αὐτο, Ι Φουρακης

    Reply
  25. Ανώνυμος

    Οἱ ἴδιοι ἐπίσης ταυτίζουν τόν ἐρχόμενο Ἀντίχριστο μέ τό ἀπό τό θεολόγο τούς Ἰωάννη σφραγισμένο μέ τόν ἀριθμό 666 Θηρίο. Δυστυχῶς οἱ πλεῖστοι Ἑλληνο-Ὀρθόδοξοι Χριστιανοί συμμετέχουν στήν προαναφερθεῖσα ἐκστρατεία, τήν στήριξαν καί τήν στηρίζουν στά περί τοῦ ἀριθμοῦ χξς' καί τή σφραγίδα τοῦ Θηρίου ἀναφερόμενα στήν Ἀποκάλυψη. Ὁ θεολόγος ὅμως αὐτός, σ' αὐτό του τό ἔργο δέν ἀναφέρει οὔτε μία φορά τό ὄνομα «Ἀντίχριστος». Τό ὄνομα αὐτό ἀναφέρεται δυό μόνο φορές στή συμπεριλαμβανόμενη στήν Καινή Διαθήκη δεύτερη ἐπιστολή του, τήν ὀποίαν ὅμως δέν ἔχει γράψει ὁ ἴδιος ὁ Ἰωάννης, ἀλλά ἕνας ἀπό τούς μαθητές του, ὁ Πρόχωρος. Σημαντικό γεγονός εἶναι ὅτι: τό «Θηρίο» (ὅπου σέ αὐτό ἀνήκει ὁ ἐν λόγῳ ἀριθμός καί ὄχι στόν «Ἀντίχριστο»), μέ τό ὁποῖο ταυτίζουν τόν Ἀντίχριστο αὐτοί πού ὀργανώνουν καί προωθοῦν τήν προαναφερθεῖσα ἐκστρατεία, ὁ Ἰωάννης τό δηλώνει καί τό προσδιορίζει μέ τούς ἑλληνικούς ἀριθμητικούς Χαρακτήρες τοῦ ἑλληνικοῦ ἀριθμό γράμμα τοῦ ἀλφαβήτου, χξς', καί ὄχι μέ τόν ἀραβικό ἀριθμό 666. (Τό γιατί καί πώς οἱ Χριστιανοί παραποίησαν τόν τρίτο ἑλληνικό ἀριθμητικό Χαρακτήρα ἀπό τούς παραπάνω, σχετικά στοιχεῖα καί σχετικές ἀναφορές ἔχουν διατυπωθεῖ μέ λεπτομέρειες στίς σελίδες τοῦ βιβλίου τοῦ γράφοντα: Μείξις καί Ἀνακύκλησις Μυθολογίας καί Ἰστορίας).

    Reply
  26. Ανώνυμος

    Μήπως ὁ ἐλθών ἤ ἐρχόμενος «Ἀντίχριστος»εἶναι ὁ Ἀναγεννόμενος Ἑλληνισμός; Δηλαδή ὁ Υἱός τοῦ Θεοῦ τῶν Θεῶν 'Ελλην; Μήπως εἶναι ὁ δεύτερος, ἀφοῦ καί κατά τίς διδαχές καί τά δόγμα τα τοῦ χριστιανισμοῦ, αὐτός δοξάστηκε, ἀναγνωρίστηκε καί καθιερώθηκε, ὡς«Υἱός τοῦ Ἀνθρώπου» μέ τήν ἐπίσκεψη ποῦ τοῦ ἔκαναν 'Ελληνες; Ὁ ἐλθών, ἤ σωστότερα, ὁ ἐρχόμενος Ἀντίχριστος δέν εἶναι, ἤ ἔστω δέ θά πρέπει νά εἶναι, ὁ «ἀντίθετος», ἀλλάο «ἀντί Αὐτοῦ». Αὐτός πού ἔρχεται στή θέσή του καί ἐξ ὀνόματός του. Γιατί ὄμωςειναι ὁ ἀντί αὐτοῦ καί ὄχι ὁ ἀντίθετός του; Διότι κατά τούς χριστιανούς, οἱ ὁποῖοι συμμετέχουν ἀσυνειδήτως στήν ἀπό τούς ὑποχθονίους ὀργανωθεῖσα καί κατευθυνόμενη προαναφερθεῖσα ἐκστρατεία, ὀΑντίχριστος ἔχει κατ' ἐπανάληψη ἔλθει.. Κατά τούς ἴδιους, Ἀντίχριστος ἦταν καί ὁ Ρωμαῖος αὐτοκράτορα ς Νέρων

    Reply
  27. Ανώνυμος

    Ὑπάρχουν ἐν ἐνεργείᾳ στόν κόσμο μας δυό μεγάλες ἐκστρατεῖες πού διεξάγονται ἀπό τά ἐπί τοῦ πλανήτη μας διαβιούντα ὑποχθόνια ὄντα, οἱ ὁποῖες ἔχουν ὡς κοινό τούς ἀντικειμενικό στόχο τήν ἀνακοπή τῆς πορείας Ἀναγέννησης τοῦ Ἑλληνισμοῦ. Ἡ πρώτη ἀπό τίς δυό αὐτές ἐκστρατεῖες εἶναι ἐκείνη, ὁποία δῆθεν στοχεύει στή ματαίωση τῆς ἐλεύσεως τουΑντιχρίστου καί τῆς σωτηρίας τῆς ἀνθρωπότητας ἀπό τόν Ἀρμαγεδώνα ἤ τήν καταστροφή τοῦ ἀνθρώπινου γένους. Ἡ δεύτερη, περί σέ βάρους τοῦ πλανήτη μας καί τοῦ ἀνθρωπίνου γένους ἀπειλή εἰσβολῆς ἐξωγήινων.

    Reply
  28. Ανώνυμος

    Ὑπάρχουν ἐν ἐνεργείᾳ στόν κόσμο μας δυό μεγάλες ἐκστρατεῖες πού διεξάγονται ἀπό τά ἐπί τοῦ πλανήτη μας διαβιούντα ὑποχθόνια ὄντα, οἱ ὁποῖες ἔχουν ὡς κοινό τούς ἀντικειμενικό στόχο τήν ἀνακοπή τῆς πορείας Ἀναγέννησης τοῦ Ἑλληνισμοῦ. Ἡ πρώτη ἀπό τίς δυό αὐτές ἐκστρατεῖες εἶναι ἐκείνη, ὁποία δῆθεν στοχεύει στή ματαίωση τῆς ἐλεύσεως τουΑντιχρίστου καί τῆς σωτηρίας τῆς ἀνθρωπότητας ἀπό τόν Ἀρμαγεδώνα ἤ τήν καταστροφή τοῦ ἀνθρώπινου γένους. Ἡ δεύτερη, περί σέ βάρους τοῦ πλανήτη μας καί τοῦ ἀνθρωπίνου γένους ἀπειλή εἰσβολῆς ἐξωγήινων.

    Προκειμένου νά ἀντιληφθοῦμε, ἐάν ὄχι νά ἐννοήσουμε, ποιοί καί γιατί ἔχουν σχεδιάσει καί ὀργανώσει τήν περί τῆς ἐλεύσεως τοῦ Ἀντίχριστου ἐκστρατεία, θά πρέπει καταρχᾶς ν' ἀναζητήσουμε, νά ἐντοπίσουμε καί νά ἀναλύσουμε κάποια ἀπό τά ἱστορικά κυρίως στοιχεῖα συνθέσεως τῆς ταυτότητας τοῦ Ἀντίχριστου. Κατά τήν ἀναζήτηση αὐτῶν, εἶναι βέβαιο ὅτι θά ἀναρωτηθοῦμε: ποιά συγκεκριμένη ἐλθοῦσα, παροῦσα ἤ ἐρχόμενη Ὀντότητα δηλώνεται καί προσδιορίζεται μέ τό σύνθετο ὄνομα Ἀντί-χριστός; Αὐτή Ὀντότητα ἤταν, εἶναι ἤ θά εἶναι ἀντίθετη τοῦ Χρισμένου Ἰήσονος, δηλαδή τοῦ «εἰς τονΊρδανον -ὅπου ὁ Ἀπόλλων ἐξαγνίσθηκε βαπτισθεντος καί διά τοῦ ὕδατος τοῦ Χρισθέντος θεραπευτοῦ σωμάτων καί ψυχῶν υἱοῦ καί τέκνου τῆς Παρθένου Μαρίας, Ἐμμανουήλ». Μήπως ὅμως, ὁ «Ἀντίχριστος» δέν ἦταν, δέν εἶναι ἤ δέ θά εἶναι, ἀντίθετή της, ἀλλά «ἀντί αὐτῆς»; Μήπως ὁ ἐλθών ἤ ἐρχόμενος «Ἀντίχριστος»εἶναι ὁ Ἀναγεννόμενος Ἑλληνισμός; Δηλαδή ὁ Υἱός τοῦ Θεοῦ τῶν Θεῶν 'Ελλην; Μήπως εἶναι ὁ δεύτερος, ἀφοῦ καί κατά τίς διδαχές καί τά δόγμα τα τοῦ χριστιανισμοῦ, αὐτός δοξάστηκε, ἀναγνωρίστηκε καί καθιερώθηκε, ὡς«Υἱός τοῦ Ἀνθρώπου» μέ τήν ἐπίσκεψη ποῦ τοῦ ἔκαναν 'Ελληνες; Ὁ ἐλθών, ἤ σωστότερα, ὁ ἐρχόμενος Ἀντίχριστος δέν εἶναι, ἤ ἔστω δέ θά πρέπει νά εἶναι, ὁ «ἀντίθετος», ἀλλάο «ἀντί Αὐτοῦ». Αὐτός πού ἔρχεται στή θέσή του καί ἐξ ὀνόματός του.

    Reply
  29. Ανώνυμος

    Τα εσωψυχα του καθενος και τα σκουπιδια του τα βγαζει σε 1η ευκαιρια μεσα απο λεκτικα και δηθεν ρητορικες διαλεξεις με στομφο και περιτρανα λογια.
    Εισαστε συνηθες μοτιβο και δεν αποτελειται εξερεση απο αυτους που θελουν να "δασκαλεψουν" τον κοσμο με την ραβδο και ηχηρα λογια.
    Ο λογος για εσας παγανιστες "12θεριστες" που το μυαλο ειναι μονο στην εχθρα και ουδεποτε στην αλληλεγγυη αγαπη αδελφοσυνη συγκαταβαση ενοτητα κατανοηση πονος κτλ.
    Εκ του μακροθεν ειστε και αφηστε λοιπν τα πολλα πολλα πια γιατι γινεστε και περιγελοι αλλα δεν το καταλαβαινετε κιολα.
    Εχετε λυσει καθε προβλημα προσωπικο και της κοινωνιας μου μαστιζετε απο καθε λογης κακοτοποια και πλεον κοιτατε μονο εμας τους Χριστιανους ποσο "πλανεμενοι ειμαστε".Ευχαριστουμε δεν θα παρουμε, αφηστε μας στην "πλανη" μας τουλαχιστον και ησυχους.Κοιταξτε τα δικα σας προβληματα απο τον κοινωνικο σας περιγυρο και αφηστε τους Χριστιανους ησυχους.Ουδεις σας εβλαψε προσωπικα τουναντιον εσεις βλαπτετε την κονωνια με τα καμωματα και τις ιδιοτροπιες σας καθως και εγωισμους σας.
    Σσσστ σιωπη πια και ησυχα στην ακρη να απολαυσουμε την πιστη μας χωρις φερεφωνα του Αντιχριστου.

    Reply
  30. Ανώνυμος

    1 Ιανουαρίου 2011 2:51 π.μ επειδη εισαι πολυ Ελλην-μαπας ανοιξε το λεξικο και δες τι σημαινει το λεκτικο σαν φρασεολογια και ετοιμηγορια.
    Ανοικει – τινει πιο πολυ σε εσενα ως σατανολατρης για τις τελετες σου και οχι για αυτον που ασπαζετε με πνευματικη αξια και ευλαβεια.
    Τα λεκτικα σας και επιχειρηματα σας σταματανε και ξεκινανε με χολυ μονο παρα αγαπη για τον πλησιον.
    Η δικη μου θρησκεια λεει για αγαπη γιαυτο επ ουδεν ει και μακρια απο εσας γιατι μονο τρομο προξαλειτε παρα ζεστασια.

    Γιατι τρωγεστε τοσο πολυ μονο με τον Χριστο και λυσομανατε ετσι οταν δεν δινετε φραγκο στα λεγομενα σας για Μωαμεθ για Βουδα για Μαρτυρες του Ιεχωβα κτλ….Αρα κατι βρωμαει εδω…Κατι δεν παει καλα…Μηπως το μισος σας ειναι μονο προς μια κατευθυνση, αυτη δηλαδη η οποια ειναι και το πληθος των πιστων σε μια πιστη?Μηπως τρωγεστε εμφανεστατα τοσο πολυ με εμας γιατι μεσα υποθαλπτει η απεχθεια και το φαρμακι οπου περιμενετε στην γωνια σε καθε λαθος ενος παπα π.χ για να καταμαρτυρησετε δηθεν με φαρμακι φιδια κολοβα?
    Ενα και το αυτο εισαστε οπως και οι αλλες αιρεσεις.Το ιδιο φαρμακι σταζετε και επιπλεον ευχαριστουμε στο κατω κατω που ασχολειστε με τον Ιησου εσω και δυσμενως αφου το κομπλεξ δεν αφηνει αλλα περιθωρια και βγαινει κραζοντας.
    Ξερετε οτι ο Ιησους ειναι η αληθεια κατα βαθος αλλα σας καιει δεν το αντεχετε θελετε να βγαλετε φαρμακι πρωτα καταμαρτυριας και βδελυματος….Εμ ετσι ειναι.
    Ο Βουδας δεν σας πειραζει γιατι δεν σας καιει την γουνα κουφαλες.Ομως και μονο η αναφορα του ονοματος Του σας καει σαν τα δαιμονια της κολασεως παλιοκουφαλες αντιχριστοι.
    Εναν και μονο προσκυνω και ξερω ως Μεσσια μου και Θεο μου.

    Reply
  31. Ανώνυμος

    ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΛΑΤΡΕΣ. ΑΙΝΤΕ ΡΕ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΧΑΤΙΡΙΑ Ο ΓΙΑΧΒΕ, ΗΛΙΘΙΟΙ ! ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΑΦΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙΤΕ !

    Reply
  32. Ανώνυμος

    Καλημέρα και καλή χρονιά,

    Ευχαριστούμε φιλαράκι για τις συντεταγμένες.
    Έχεις σε τίποτα συντεταγμένες και τον Γιαχβέ? Νομίζω ότι αν κοιτάξουμε προς Dysneyland μεριά μπορεί και να τον δούμε πάρεα με τον Γκούφη.

    Παναή όταν έρθει η μέρα αδερφέ θα σε δεχτούμε κοντά μας μιας και οι δημιουργοί σου σε αγαπάνε. Δεν θέλουν να τους προσκυννάς, ούτε να τους δίνεις μίζες (τάματα) ούτε να μισείς τους υπόλοιπους, απλά να έχεις Ελληνική παιδεία. Είσαι παραστρατημένο παιδί τους που ζεις μέσα στο σκοτάδι αυτή τη στιγμή οπότε δεν σε κακολογούν. Βγες λοιπόν από την "σπηλιά" του Πλάτωνα.

    «ΕΣΘ΄ ΗΜΑΡ, ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ».

    Reply
  33. Ανώνυμος

    2.35 έχω έναν κάλο γιατρό να σου συστήσω, δεν είναι και ακριβός, η νεκροφιλία είναι ψυχασθενια

    Reply
  34. Ανώνυμος

    2.00 εχω και "τιμιο ξυλο" σε τιμή ευκαιρίας γκοιμαρε και επειδή είσαι ελληνόφωνος και όχι ελλην, και επίσης 1500 χρόνια ειδωλολατρίας σε εκαναν να ξεχάσεις και την ελληνική, μάθε, οι απεικονίσεις αγίων=ΕΙΔΩΛΑΡΕΣ, το να προσκυνάς κοκκαλακια και μουμιες =νεκροφιλία ελπίζω να πήρε μπροστά το ακατοίκητο. Η αλήθεια να λέγεται, η αλήθεια τσούζει άντε γεια και περαστικά.

    Reply
  35. panais

    1.11,φίλε;Τους σατανολάτρες φίλους τους έχω κόψει πρίν ολίγα έτη!Κοπρόσκυλο τί καλή χρονιά να έχεις κακό ψώφο να έχεις να ησυχάση και η μάνα σου!Αλλά πές ένα ήμαρτον όταν θα σου βγαίνει η ψυχή…ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ!Οι Άγιοι μας είναι ζωντανοί,σατανολάτρη,διότι είναι με την ΖΩΗ!Πρόσεχε να μην πάθεις αυτά που πάθανε στην Κέρκυρα όταν θελήσανε να βάλουνε παπικό αλτάρι στον ναό του Αγίου Σπυρίδωνα!Αγιε Σπυρίδωνα μου ανάλαβε σε παρακαλώ πολύ τον βλάσφημο άνθρωπο…Άγιε Διονύσιε κάνε το θαύμα σου στον άνθρωπο για να βγάλει τον σκασμό επι τέλους…σε ευχαριστώ που μου το υπενθήμισες ταγκαλάκι…στα πλάνα μου είναι…αλλά για τον Νυχά δεν λές τίποτα…νά σου πάει…Τον πολυαγαπημένο Άγιο Νεκτάριο μου τον ξέχασες…σου εύχομαι να σε βοηθείση με την Χάρη Του Θεού για να απαλαγείς…έχω και Αίγινα να πάω…σε ευχαριστώ πάντως…

    Reply
  36. Ανώνυμος

    1:11 π.μ αληθεια ποσο πολυ σου εχει ποτισει το μυαλο η Μυθοδεια με τον αυταρεσκο κομπασμενο συνθετη "κοντευονασκασωαποταπαχος"???
    Οι ειδολολατρες μαθε απο παλαιων αρχων χρονων ηταν οι φιλοι σου η Πυθια στο μαντειο που μυριζε τα νυχια της, ο Μαμ Ρα που εβλεπες στους θαντερκατς και οι εφοροι των 300…
    Τα κοκκαλα των Αγιων μη τα πιανεις στο στομα σου γιατι ειναι δυσωδες και εχει μπολικο φαρμακι που δεν αρμοζει στην αγιοσυνη τους.
    Τραβα πλυνε κανενα πιατο τωρα γιατι μπορει να πεσει και παντοφλα απο την συζυγο.

    Reply
  37. Ανώνυμος

    παναϊ χρόνια πολλά φίλε, καλη χρονιά να έχουμε, μην ξεχασεις να έρθεις στην ζακυνθο άλλα και από κερκυρα μεριά να προσκυνήσεις τα άγια ζόμπι και μούμιες… αυτά είναι τα ξόανα ρε λαμογιοοοο και το ξερεις πολυ καλα, τα άγια κοκκαλακια που μοσχοβολάν, ουου ρε νεκροσιτοι,νεκρολαγνοι ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ, δεν σε χάλασε καθόλου που οι εχθροί της Ελλας πήραν το λόγο του χρηστού και αφού τον διεστρεψανε μέχρι αηδίας, σου επέβαλαν την τέλεια ειδωλολατρία? γκοιμ ε γκοιμ

    Reply
  38. panais

    11.52,μπράβο σου αδελφέ,ρε κοπρόσκυλα είναι…τα ξόανα προσκυνάνε ξόανα…άστε τους στην προσωπική τους κόλαση αρκετό σάλιο με τα μαμόθρευτα σπαταλήσαμε…

    Reply
  39. Ανώνυμος

    30 Δεκεμβρίου 2010 10:58 π.μ ποσο μαλθακος μπορει να εισαι ρε μαστορα?Δηλαδη εχεις την εντυπωση οτι θα ερθει ο καταδικος σου ο κολλητος σου ΕΛμαπας και εσενα θα σε χαιδεψει και τους αλλους που δεν θελουν ΕΛ θα τους τραβηξει τα αυτια??
    Αμ καλα λεω εγω υπαρχει κομπλεξ στην υποθεση σας….Πρεπει να το κοιταξετε μην το αφησετε ομως….Οχι τιποτα αλλο αλλα ειναι κριμα ε?
    Ιησους Χριστος Νικα

    Reply
  40. Ανώνυμος

    8:35 μ.μ.εσυ το ειπες αυτο, δεν αναφερθηκε ουδεις σε κατι τετοιο.Τουλαχιστον σε αυτη την κουβεντα.Οτι αξιζει ενας Χριστιανος αξιζει και καθε οποιοσδηποτε ανθρωπος σε καθε μηκος και πλατος της Γης απλα το θεμα ειναι οτι η ελπιδα ειναι μια μονο για εμας τους Ορθοδοξους.Ιησους Χριστος.Αυτη ειναι η αληθεια και οποιος την αντεχει.
    Να ρωτησω ομως και κατι αλλο.Γιατι τρωγεστε τοσο πολυ μονο με τον Χριστο και λυσομανατε ετσι οταν δεν δινετε φραγκο στα λεγομενα σας για Μωαμεθ για Βουδα για Μαρτυρες του Ιεχωβα κτλ….Αρα κατι βρωμαει εδω…Κατι δεν παει καλα…Μηπως το μισος σας ειναι μονο προς μια κατευθυνση, αυτη δηλαδη η οποια ειναι και το πληθος των πιστων σε μια πιστη?Μηπως τρωγεστε εμφανεστατα τοσο πολυ με εμας γιατι μεσα υποθαλπτει η απεχθεια και το φαρμακι οπου περιμενετε στην γωνια σε καθε λαθος ενος παπα π.χ για να καταμαρτυρησετε δηθεν με φαρμακι φιδια κολοβα?
    Ενα και το αυτο εισαστε οπως και οι αλλες αιρεσεις.Το ιδιο φαρμακι σταζετε και επιπλεον ευχαριστουμε στο κατω κατω που ασχολειστε με τον Ιησου εσω και δυσμενως αφου το κομπλεξ δεν αφηνει αλλα περιθωρια και βγαινει κραζοντας.
    Ξερετε οτι ο Ιησους ειναι η αληθεια κατα βαθος αλλα σας καιει δεν το αντεχετε θελετε να βγαλετε φαρμακι πρωτα καταμαρτυριας και βδελυματος….Εμ ετσι ειναι.
    Ο Βουδας δεν σας πειραζει γιατι δεν σας καιει την γουνα κουφαλες.Ομως και μονο η αναφορα του ονοματος Του σας καει σαν τα δαιμονια της κολασεως παλιοκουφαλες αντιχριστοι.
    Εναν και μονο προσκυνω και ξερω ως Μεσσια μου και Θεο μου.
    Τον Ιησου Χριστο και μονο.Αυτον που θελετε να δειτε και παλι σταυρωμενο αντιχριστοι και σαταναδες.Ομως δεν θα ειναι ετσι αυτη την φορα.
    Θα ειναι αλλιως.
    Θα ερθει ως κριτης των παντων και θα αναδειξει τους φτωχους και τους πενητες και τους κατατρεγμενους.
    Και οσους κομπαζαν και φουσκωναν απο υπερηφανια αφου δεν εδειξαν σταλα μεταμελιας και καταμαρτυσουσαν το ονομα Του θα τους στειλει ΝΑΙ στο εξωτερο πυρ (αυτος μονο) γιατι εκει τους αξιζει αφου ποτε δεν ζητησαν την βοηθεια Του και τον χλευαζαν.
    ας εφιστω την προσοχη οτι ακομα και στον θανατο να πλησιαζεται η να ειστε ετοιμοι για "εξοδο" αρκει να πειτε Κυριε Ιησου Χριστε Ελεησον με τον Αμαρτωλο και θα σας σωσει.
    Οι γραφες τα ελεγαν ολα αρκει να ανοιξουμε τα ματια μας και να μονιασουμε μονο εν Χριστο αφου ολα τα αλλα ειναι μονο ψεμα.

    Reply
  41. Ανώνυμος

    8:35 μ.μ.εσυ το ειπες αυτο, δεν αναφερθηκε ουδεις σε κατι τετοιο.Τουλαχιστον σε αυτη την κουβεντα.Οτι αξιζει ενας Χριστιανος αξιζει και καθε οποιοσδηποτε ανθρωπος σε καθε μηκος και πλατος της Γης απλα το θεμα ειναι οτι η ελπιδα ειναι μια μονο για εμας τους Ορθοδοξους.Ιησους Χριστος.Αυτη ειναι η αληθεια και οποιος την αντεχει.
    Να ρωτησω ομως και κατι αλλο.Γιατι τρωγεστε τοσο πολυ μονο με τον Χριστο και λυσομανατε ετσι οταν δεν δινετε φραγκο στα λεγομενα σας για Μωαμεθ για Βουδα για Μαρτυρες του Ιεχωβα κτλ….Αρα κατι βρωμαει εδω…Κατι δεν παει καλα…Μηπως το μισος σας ειναι μονο προς μια κατευθυνση, αυτη δηλαδη η οποια ειναι και το πληθος των πιστων σε μια πιστη?Μηπως τρωγεστε εμφανεστατα τοσο πολυ με εμας γιατι μεσα υποθαλπτει η απεχθεια και το φαρμακι οπου περιμενετε στην γωνια σε καθε λαθος ενος παπα π.χ για να καταμαρτυρησετε δηθεν με φαρμακι φιδια κολοβα?
    Ενα και το αυτο εισαστε οπως και οι αλλες αιρεσεις.Το ιδιο φαρμακι σταζετε και επιπλεον ευχαριστουμε στο κατω κατω που ασχολειστε με τον Ιησου εσω και δυσμενως αφου το κομπλεξ δεν αφηνει αλλα περιθωρια και βγαινει κραζοντας.
    Ξερετε οτι ο Ιησους ειναι η αληθεια κατα βαθος αλλα σας καιει δεν το αντεχετε θελετε να βγαλετε φαρμακι πρωτα καταμαρτυριας και βδελυματος….Εμ ετσι ειναι.
    Ο Βουδας δεν σας πειραζει γιατι δεν σας καιει την γουνα κουφαλες.Ομως και μονο η αναφορα του ονοματος Του σας καει σαν τα δαιμονια της κολασεως παλιοκουφαλες αντιχριστοι.
    Εναν και μονο προσκυνω και ξερω ως Μεσσια μου και Θεο μου.
    Τον Ιησου Χριστο και μονο.Αυτον που θελετε να δειτε και παλι σταυρωμενο αντιχριστοι και σαταναδες.Ομως δεν θα ειναι ετσι αυτη την φορα.
    Θα ειναι αλλιως.
    Θα ερθει ως κριτης των παντων και θα αναδειξει τους φτωχους και τους πενητες και τους κατατρεγμενους.
    Και οσους κομπαζαν και φουσκωναν απο υπερηφανια αφου δεν εδειξαν σταλα μεταμελιας και καταμαρτυσουσαν το ονομα Του θα τους στειλει ΝΑΙ στο εξωτερο πυρ (αυτος μονο) γιατι εκει τους αξιζει αφου ποτε δεν ζητησαν την βοηθεια Του και τον χλευαζαν.
    ας εφιστω την προσοχη οτι ακομα και στον θανατο να πλησιαζεται η να ειστε ετοιμοι για "εξοδο" αρκει να πειτε Κυριε Ιησου Χριστε Ελεησον με τον Αμαρτωλο και θα σας σωσει.
    Οι γραφες τα ελεγαν ολα αρκει να ανοιξουμε τα ματια μας και να μονιασουμε μονο εν Χριστο αφου ολα τα αλλα ειναι μονο ψεμα.

    Reply
  42. Ανώνυμος

    Καλησπέρα αδέλφια!!
    Αφού τα διάβασα όλα τα σχόλια αυτό που έχω να πω δεν είναι τίποτα άλλο από το ….

    …. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!!

    Reply
  43. Ανώνυμος

    3:37 πραγματικα σπαω μεγαλη πλακα με το υφος και το στυλ των χριστιανων. Πιστευουν πως λονο αυτοι κατεχουν την αληθεια και ολοι οι αλλοι ειναι πλανεμενοι, κακοδοξοι, θα πανε στο πυρ το εξωτερον. Ξυπνατε ρε χαιβανια !!!!! Περασε ο Μεσιωνας ρε !!!!!!!

    Reply
  44. Ανώνυμος

    αδερφια το χολιγουντ δεν ειναι τυχαιο που σε ολες ΜΑ ΟΛΕΣ τις ταινιες εμφανιζει τους κακους εξωγηινους που ερχονται να καταλαβουν την γη και να μας φανε… θελουνε να κανουνε πλυση εγκεφαλου ετσι ωστε οταν σκασουν μυτη οι παγκοσμιοι ΕΛ-ληνες (κοσμος=συμπαν) να μας αναγκασουν να τους πολεμησουμε, τα προδοτικα ανθρωπαρια δεν ξερουν τι τους περιμενει, κανενα ελεος στους προδοτες!

    Reply
  45. Ανώνυμος

    ΕΣΤ ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΙΒΟΣ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΕΤΑΙ, ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ ΟΛΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ LR ΓΕΙΑΣΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑΣΑΣ

    Reply
  46. Ανώνυμος

    Οι καιροι αναφερονται σε προ Χριστου με τα Χριστον και οχι Βουδα Μουδα Κουδα και αλλα μπυρδα.
    Τα ακρωνυμια σας δεν μου λενε τιποτα μιας και δεν ειναι Το φως αλλα το ψεμα.
    Ψευτης εισαι εσυ λοιπον και οχι εγω.
    Εγω λεω την αληθεια οτι μονο ο Ιησους ειναι ο Κυριος των παντων.
    Δεν ειναι θεοι μου αλλα βδελυγματα της πλανης του μισους και του σκοταδισμου οπως εσεις.
    Φαρμακι σταζετε αφου δεν ενδιαφερεστε γρι για τον κοσμο παρα μονο για τελετες ελευσης και επικλησης των "Φοιβου Δεληβορια".
    Να πατε και στην συναυλια του σας το συνιστω ναι.
    Αρε κοροιδα πλανη που σας εχει βαλει ο Αντιχριστος.

    Reply
  47. Ανώνυμος

    3.37 είθε οι Θεοί να σου ανοίξουν τα μάτια και να σταματήσεις να πλανάσαι από την ξενόφερτη εβραϊκή θρησκεία του μίσους-αίματος.
    Οι Θεοί σου ήταν είναι και θα είναι για πάντα στο πλευρό σου.

    Reply
  48. Ανώνυμος

    3.37 αφου ειναι ενα ψεμμα γιατι σε ολες μα ολες τις παγκοσμιες "μυθολογιες" αναφερονται? τυχαιο?? εισαι σκοταδιστης και ψευτης φιλε μου. ΕΛ=φως ΛΑΣ=πετρα,λαος

    Reply
  49. Ανώνυμος

    "Ινα συντριψω αυτους ως σκευη κεραμεως" αυτοι εσεις ολοι που σταυρωενετε τον Ιησου βδελυγματα με την ανομια σας και την επιγεια κολαση που βγαζετε με τις πυρινες γλωσσες ανομιας και ψευτιας.
    Ιδου ο Νυμφιος ερχεται εν το μεσω της νυκτος…
    Ως εκλειπει καπνος εκλειπετωσαν……

    Ανομοι της Γης βδελυγματα ρυπαροι που δεν ξυπνατε και δεν μετανοειτε παρα μονο με σφαλιαρες και σημεια των καιρων…
    Τι θα γινει εαν αρωωστησει καποιος φιλος σας η εσεις?
    Τι λετε στην 1η λεξη?Δεν λετε Παναγια μου βοηθα η Χριστε μου?
    Τι λετε Ω δια και Φοιβο και ουστ απο εκει.
    Τους εκλεισε στα Ταρταρα ο Μεγας Αλεξανδρος κοροιδα κατω απο την Λευκη πυραμιδα, και εσεις τους ψαχνετε απο αλλου..
    Κλωστες που θελετε για να παρετε χαμπαρι
    Χαλκος σε αυτους και σε εσας λαοπλανοι

    Reply
  50. Ανώνυμος

    Ενας ειναι ο Κυριος……Ο Ιησους Χριστος.Αυτον γνωρισαμε αυτον πιστεψαμε και δεν θελουμε αλλον περαν απο αυτον που συμπονα και αγαπα πραγματικα.
    Οι Ελ σας ρε κοροιδα ειναι ενα ψεμα και στην ουσια κατασκευασματα του πλανου νου σας λαοπλανοι και σκοταδιστες οπως λεει και ο φιλος απο πανω…..Αν ειχατε εστω και την παραμικρη ιδεα της μπουρδας και της ανυπαρξιας στην οποια ζειτε.
    Ο Ιησους να σας λυπηθει πραγματικα……

    Reply
  51. Ανώνυμος

    Συμπονοια απο σκοταδιστες δεν θελω παρα μονο απο εκει που πιστευω.Εχω σοβαροτερα να ασχοληθω.Καντε οτι θελετε εχετε απλετη ελευθερια απο τον ενα και μοναδικο Θεο σας αλλα δυστυχως η κοντοφλαλμια….

    Δεν περιγραφω αλλο….

    Reply
  52. Ανώνυμος

    1.09 δεν σε παρεξηγούμε ούτε σε μισούμε. Απλά σε συμπονούμε που ζεις μέσα στο σκοτάδι αδερφέ μας.
    Επειδή απαρνιέσαι τους Ολύμπιους δημιουργούς σου και Θεούς σου μην νομίζεις ότι αυτοί σε απαρνιούνται. Αλλίμονο, ποιος Πατέρας θα απαρνιόταν το παιδί του επειδή εκείνο παραστράτησε? Ήταν είναι και θα είναι για πάντα δίπλα σου.
    Δεν έχει καμμία σημασία που δεν πιστεύεις σε αυτούς. Πιστεύουν αυτοί σε σένα αδερφέ μας.

    «ΕΣΘ΄ ΗΜΑΡ, ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ».

    Reply
  53. Ανώνυμος

    1.09 ειδωλα προσκυνας εσυ και οι αλλοι γκοιμ που πατε σουρνοντας και φιλατε τζαμαριες με ΕΙΔΩΛΑ-ΕΙΚΟΝΕΣ μεσα σε χρυσοποικιλτες οικοδομες με μαυροφορεμενους ραβινους με χρυσαφια που κονομανε απο κοροιδα σαν εσενα, Ο Χρηστος θα ερθει σαν κλεφτης μεσα στην νυχτα. Οι ανδρομεδιοι ελ ερχονται για να κοψουν κωλους

    Reply
  54. Ανώνυμος

    Οταν ερθουν οι "προπατορες" σας να μας πειτε προκαταβολικα να ειμαστε ετοιμοι, γιατι μπορει να εχουμε ρεπο και δεν λεει να το χασουμε τετοιο event τα παιδια θα στεναχωρηθουν δεν ελ-λεει……..
    Αντε και καλα μυαλα.
    Ευτυχως εσεις φαινεται (αφου εχετε και απλετο χρονο) εχετε να φατε αλλα καποιοι που δεν εχουν και ψοφανε στο κρυο και στην παγωνια (Ελληνες και αυτοι και Ελ και μπουρδες) πανε αδικως οι ανθρωποι.Εκει φαινεται η φιλανθρωπια σας και η αγαπη σας παλιοψευτες και λαμογια της κοινωνιας με τους κολοΕλ σας τους εκπεσοντες Νεφελιμ.

    Ιησους Χριστος Νικα και μονον Αυτος.
    Ναι Κυριε μου και Θεε μου ελα οπως εσυ θες μονον, να δοξαστει το παντιμον ονομα σου εκ νεου και να καθαρισει ο τοπος απο την βρωμα την οποια εχει ποτισει νου και ψυχη του ανθρωπου προσκυνωντας ακομα και σημερα ειδωλα οπως τοτε που ησουν επι Γης.

    Reply
  55. Ανώνυμος

    κατά τον σοβιετικό ηγέτη Νικήτα Χρουτσόφ – «τα Ελληνικά τελωνεία του διαστήματος» που «περιπολούν» γύρω από την γη μέχρι να έρθει η κατάλληλη ώρα της «αποκάλυψης». Θα σας παρει και θα σας σηκωσει λαμογιαριδες ανθελληνες, οσα λαγουμια και να τρυπησετε, ουτε ο θανατος δεν σας σωζει…

    Reply
  56. Ανώνυμος

    Mπορεις σε εναν τυφλο να περιγραψεις τα χρωματα? Αδυνατο…οποτε μην ασχολειστε με τους απιστους..οταν ερθει η καταλληλη στιγμη ολα θα φανουν

    Reply
  57. Ανώνυμος

    ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΡΩΩ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΙ ΜΟΥ…ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ…ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ "ΕΛ"…
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΠΗΤΗΔΕΣ ΟΙ ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ!!!ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΕΡΑ!!!

    Reply
  58. Ανώνυμος

    GIOY XOY!!!!!YES YES YES!!!ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟ!!!ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛ???Η ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ!!!ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΒΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ…ΑΑΑ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΩ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ…ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ!

    ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ!!!

    Reply
  59. Ανώνυμος

    ΔΙΑΒΑΖΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ,ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΙ 300 ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ….ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ¨ΑΚΟΥΣΟΝ ΜΕ ΠΑΤΑΞΟΝ ΔΕ¨ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ…ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΥΜΦΟΝΟΥΣΑΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ…..ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΨΑΧΤΕΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ :
    ΤΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤ 1 ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ YOU TUBE ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΔΑΦΙΣΗ ΤΟΥ APOLLO ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΔΑΝ ΕΚΕΙ ΟΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ
    ΤΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ
    ΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΓΚΙΟΒΛΑΣ
    ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΛΜΑΤΙΔΙΑ ΜΕ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ Κ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ
    ΑΙΓΗΠΤΙΑΚΟΥΣ ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ ΟΡΟΦΗΣ,ΔΑΠΕΔΟΥ,ΤΟΙΧΟΥ Κ ΧΕΙΡΟΣ
    ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΕΥΑΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΝΕΦΕΛΕΣ Κ ΕΚΩΦΑΝΤΙΚΟΥΣ ΗΧΟΥΣ
    ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
    http://www.youtube.com/watch?v=7HNYIwipypM
    http://www.youtube.com/watch?v=jKwuej1t9eU
    http://strangehellas.blogspot.com/2010/03/blog-post_10.html
    http://www.youtube.com/watch?v=AubO4AURX0s
    http://www.astro.gr/arxaia-sofia/isopsiphia/XrusaEpi.htm
    http://ellanioi-olympioi.blogspot.com/

    ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΣ ΠΙΑ ΟΤΙ ΣΕ ΤΑΙΖΟΥΝ ΑΦΟΥ Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ!!!!

    EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG!!!!!!!!!!!!

    Reply
  60. Ανώνυμος

    Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι η πλειοψηφία υτών που ειρωνεύεστε το άρθρο πιστέύετε ότι ένας βλαμμένος κάποτε έφτιαξε μια κινωτό και έβαλε μέσα όλα τα ζώα του κόσμου, ότι ένας άλλος ομοφυλόφιλος και ένα τσουλάκι μιλώντας με ένα φίδι έφαγαν ένα μήλο και αποβλήθηκαν από κάποιον παράδεισο.
    Επίσης πιστεύετε ότι ένας πορνόγερος βάρεσε με την μαγκούρα-γκλίτσα του στο έδαφος και αυτό χωρίστηκε στα δύο για να περάσουν οι εκλεκτοί του θεού από μέσα.
    Α ρε ξύλο που θέλετε

    Reply
  61. Ανώνυμος

    Mπορεις σε εναν τυφλο να περιγραψεις τα χρωματα? Αδυνατο…οποτε μην ασχολειστε με τους απιστους..οταν ερθει η καταλληλη στιγμη ολα θα φανουν.Ως τοτε υπομονη και προσευχη

    Reply
  62. Ανώνυμος

    THS MALAKIAS TO ANAGNWSMA._ -OPOIOS PISTEYEI OLES AYTES TIS KLAPARXIDIES,APLOYSTATA EINAI KLAPARXIDHS!!! TI NA MAS KANOYN OI EL WRE MALAKES EDW POYLHSANE KAI THN ELEYSINA KAI TA KALAMPALIKIA TWN PROGONWN SAS MAZI..! §YPNEISTE ZWA!!!!!!!!!!!!! §YPNEISTE!!!!!!!!! SAS TAIZOYN OLES TIS MALAKIES KAI ESEIS TIS TRWTE ME VOYLIMIA KIOLAS! SE LIGO 8A SAS GAMANE MANA,ADERFH,KORH,GYNAIKA KAI ESEIS 8A EISTE SKARFALWMENOI STHN TARATSA PERIMENONTAS TOYS EL… §YPNEISTE RAGIADES,§YPNEISTE!!!!!!!!!!!!!! AN GYREYTE TOYS EL SAS PLHROFORW PWS EMEIS EIMASTE,ALLOYS DEN EXEI TO MENOY..! MAS DIALYOYN KA8E MERA KAI PERISOTERO,§YPNEISTE ZWA TOY KERATA!!!!!!!!!! §YPNEISTE MALAKES,MOYROXAVLA,VLHTA,ZOGKARIA, VLAXOEPISTHMONES! §YPNEISTE KAI ENW8EITE ESTW KAI TWRA!!! §YPNEISTE NA POLEMHSOYME NA SWSOYME OTI SWZETAI… OTAN DIAVAZW MALAKIES GIA EL KAI ARXIDIA TOY KARAMPELA MOY SHKWNETAI H TRIXA! GIA TO EL… SALVADOR EISTE KOYTORNI8IA!!!!!!!! SAS A§IZEI O PAPANDREOY KAI O KARAMANLHS MALAKES!!!!!!!!!! OLOI AYTOI POY ASXOLOYNTAI ME AYTES TIS TRIXES PLOYTHSAN EIS VAROS THS MALAKIAS SAS H GINANE VOYLEYTES(TROMARA TOYS)! §YPNEISTE WRE SYMPATRIWTES!!!! Prwtogonos ek Voloy en th allodaph._

    Reply
  63. Ανώνυμος

    επιτέλους έρχονται… μια ζωή περίμενα…

    Ωραία άρθρα αυτά! με λεπτομέρειες 240 χλμ πλάτος το UFO…

    το άσχημο είναι όμως ότι τα πιστεύει μερίδα του κόσμου…

    Reply
  64. Ανώνυμος

    1.23 δεν θα έρθουν οι εξωγήινοι. Απλά επιστρέφουν οι πρόγονοί μας οι λεγόμενοι Ολύμπιοι.
    «ΕΣΘ΄ ΗΜΑΡ, ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ».

    Reply
  65. Ανώνυμος

    ti les re 1:08?? pragmatika ti les!!! eisai kamia 300.000 xronia s ayto ton kwloplaniti, kai twra 8a r8oun oi ekswghinoi?? re mlkes 8elete giatro??? den 8a r8ei kanenas swtiras re!! fight for you rights!

    Reply
  66. Ανώνυμος

    ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Η ΝΑΣΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ????????
    ''Η αστροπολιτεία της Συνομοσπονδίας Σμήνους Δεκατριών Γαλαξιών με όνομα "Φοίνιξ" αποτελείται από 850 μητρικά σκάφη, 3.892 θυγατρικά και 200.000 υποθυγατρικά συνολικής χωρητικότητας 120.000.000 ψυχών.. ο αριθμός των πληρωμάτων είναι 10.000.000. Όλα αυτά μαζί συνιστούν ένα τεχνητό ουράνιο σώμα, σε έκταση διπλάσιο από τη Σελήνη, πέρα από τον πλανήτη Πλούτωνα, το οποίο η επιστήμη αναφέρει σαν 10 ον πλανήτη»''…Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΙΛΙΚΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΒΡΙΖΟΝΤΕΣ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…ΟΙ ΗΛΕΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΙΠΛΗΣ ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ….

    Reply
  67. Ανώνυμος

    Πιστευα και πιστευω οτι ο κινηματογραφος ειναι ενας προλογος που σε ετοιμαζει σιγα σιγα για το τι θα συμβει μετα απο καποια χρονια…καλο θα κανετε λοιπον που μερικοι τα αποριπτουν ολα να δειτετο εργο τρουμαν σοου με τον τζιμ καρει..σε αυτον τον κοσμο μεγαλωνετε ετσι σας τον πασαρει και αυτα πιστευεται ..εχετε ανοιχτα τα ματια σας και βαλτε το μυαλουδακ ισας να σκεφτει…

    Reply
  68. Ανώνυμος

    se sygxwrw gia to or8ografiko sou, giati an miti allo egw grafw me greeklish…!! ta leyta den exoun kamia aksia, noumera einai, an mporesoume na antiliy8oume ti einai, 8a zisoume pio omorfa! as ta xei mazepsei enas, kai??? se ti diaferei apo mena?? de nomizw na tou xoun megalwsei ta @@… apla kataferan me ta kwloxartia na mas elenksoun, ena spiti na xoume kai ola ta lla einai perita!

    Reply
  69. Ανώνυμος

    ΕΕΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΤΟ 11:39

    Εσυ Ρεεεε που νομιζεις οτι ξερεις να γραφεις σωστα ….. ΣΑΣ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ , ανάμεσα ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.

    "ΠΛΟΥΤΩΝΑ" ΟΧΙ ΠΛΟΥΤΟΝΑ ΦΕΥΓΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΡΜΑΤΙΣΤΟΙ!ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΙ!ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΑΣ ΣΑΣ ΨΗΝΕΙ!

    Reply
  70. Ανώνυμος

    Πάλι καλά που ήρθαν οι προφήτες σου 12.26 και μας έμαθαν να μιλάμε. Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει.
    Το δημοσίευμα ίσως και πιθανόν να είναι απάτη αλλά αυτό δεν απόρρίπτει το γεγονός ότι υπάρχει νοήμων ζωή και αλλού.
    Απλά εσύ δεν μπορείς να το δεχτείς γιατί έχεις φάει το "τριπάκι" ότι είμαστε μόνοι μας στο σύμπαν και ότι μάλιστα η γη μας είναι το κέντρο του Σύμπαντος.
    Ότι ο Θεός έφτιαξε μόνο εμάς και όλο το υπόλοιπο Σύμπαν απλά για να γεμίσει το κενό έτσι ώστε μία μέρα ο περιούσιος λαός-εκλεκτοί του Θεού να πάνε και να το κατακτήσουν.

    Reply
  71. Ανώνυμος

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΑΝ ΕΙΧΑΝ ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ?? ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ? ΜΗ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΤΡΕΛΗ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΛΕΓΑΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

    Reply
  72. Ανώνυμος

    o allos mou leei gia ton megalo politismo twn magia, pou oute na milisoun den mporousan, kai ama 8elei na milisoume gia profiteies, enas sygrafeas prin xiliades xronia eixe anaferei oti opoios den exei to sfragisma sto xeri den 8a mporei na pswnizei…ayto file mou einai profiteia… kai oxi ta pi8ikia pou mou anafereis!

    Reply
  73. Ανώνυμος

    Τα χάπια που παίρνουμε 10.42 είναι ίδια με αυτά που έπαιρναν οι ψευτο-προφήτες σου και λέγαν όλες αυτές τις ασυνάρτητες μαλακίες.

    Reply
  74. Ανώνυμος

    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΜΙΖΕΣ ΔΟΘΗΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΙΟ ΤΩΝ 240 ΧΛΜ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΑΣΟΚΟΥΣ.

    Reply
  75. Ανώνυμος

    ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΤΟ 2012. O CAPTAIN KIRK, O SPOK, O SKYWALKER, OI JEDI, Η ΠΡΙΓΚΙΠΗΣΑ ΦΥΣΙΚΑ. ΓΙΑ ΤΟΝ GEORGE LUCAS ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ…

    Reply
  76. Ανώνυμος

    "ΠΛΟΥΤΩΝΑ" ΟΧΙ ΠΛΟΥΤΟΝΑ ΦΕΥΓΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΡΜΑΤΙΣΤΟΙ!ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΙ!ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΑΣ ΣΑΣ ΨΗΝΕΙ!

    Reply
  77. Ανώνυμος

    ЭЄρχονται και ειναι αυτην την στιγμη στον πλουτονα, τους βλεπουν απο τηλεσκοπια και οσα κυρ ελεησον και να τραγουδατε δεν σταματανε, η νεμεσις θα ειναι γρήγορη και αδυσώπητη, καιρος να κανουμε και εμεις συν χείρα κινεί και να απελευθερωθούμε μια ωρα αρχύτερα απο τους δυναστες μας. ЭЄλευσις!

    Reply
  78. Ανώνυμος

    Μπουρδες για ανεγκεφαλους και ονειροπολους!!!

    Κυριε Ιησου Χριστε Υιε του Θεου ελεησον ημας τους αμαρτωλους.

    Reply
  79. Ανώνυμος

    Ο κοσμος πειναει ρε βληματα ανεγκεφαλοι και εσεις μιλατε αρχαια και το παιζετε σκεπτικιστες και μπουρδα με τους Ελ και ολους αυτους τους κοπροΝεφελιμ.Αρε μυαλα….
    Εχετε χασει κα την μπαλα και το νοημα και ολα.
    Πειτε μου τι χαπια παιρνετε???
    Εμ δεν θα ερεθι κανεις δεν το μαθατε?
    Ενας θα ερθει και θα παθετε ζημια και θα μεινετε με ανοιχτο το στομα….
    Κυριε Ιησου Χριστε ελεησον με τον αναξιο και αμαρτωλο.

    Reply
  80. Ανώνυμος

    Το μυστήριο της καταγωγής της φυλής των Μάγια στηρίζεται ως ένα μεγάλο βαθμό στο γεγονός πως ο πολιτισμός τους είχε ξεπεράσει κατά πολύ το μέσο πολιτιστικό επίπεδο πολλών άλλων αρχαίων λαών του πλανήτη μας, εξαιρώντας βέβαια τον Ελληνικό πολιτισμό, κάτι που αποτελεί ένα εξίσου σημαντικό μυστήριο εάν λάβουμε υπ’ όψιν μας το γεγονός ότι στον κόλπο του Γιουκατάν, δηλαδή εκεί που μεγαλούργησε ο λαός των Μάγια, το Ελληνικό στοιχείο είναι απολύτως εμφανές στις μεγαλοπρεπείς κατασκευές τους, αλλά ακόμα και σε πολλά στοιχεία της γλώσσας.
    Ωστόσο όμως ως λαός έμοιαζε σα να μην ακολουθούσε το κοινό εξελικτικό ρυθμό της Γης. Οι ερευνητές του διαστήματος έχουν αποδείξει πως σε κανένα από τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος δεν υπήρχε εξελιγμένος πολιτισμός (πλυν του Άρη) που σε γενικές γραμμές ερευνάται συνεχώς λόγω του ότι κάποια σημεία της επιφάνειας του, έδειξαν ύποπτα στοιχεία ύπαρξης ζωής και πιθανότατα πολιτισμού.
    Στο αστρικό ημερολόγιο των Μάγια υπάρχουν πολλές μαρτυρίες και (προφητείες) που ορίζουν κάποιες παραμέτρους της ζωής μας στο εγγύς μέλλον. Αυτές οι προφητείες ξεκίνησαν με αναφορές του πριν, του μεσαίωνα και του τώρα.
    Το (τώρα) είναι και το ζητούμενο διότι ακόμα και αν λάβουμε την προφητεία ως ένα κακόγουστο αστείο, ή μία γελοία σύμπτωση, ή και μία καλοστημένη φάρσα, το γεγονός είναι πως ταυτίζεται απόλυτα και με την σύγχρονη επιστήμη. Ημερολόγιο και ερευνητές, NASA, αστρονόμοι και λοιποί του χώρου αυτού, όλοι περιμένουν το 2012 τον μήνα Δεκέμβριο, να συμβεί κάτι. Κάτι πολύ σοβαρό.
    Οι επιστήμονες το είδαν να έρχεται και είπαν πως ένας πλανήτης με το όνομα ΝΙΜΠΙΡΟΥ πλησιάζει τον πλανήτη Γη και μάλιστα σε πορεία που ελάχιστα απέχει από το μοιραίο δηλαδή την σύγκρουση.
    Και καλά το γεγονός ότι μας το λέει μία NASA και δέκα ή είκοσι κορυφαίοι αστρονόμοι μαθηματικοί του πλανήτη εν έτη 2009.
    Οι Μάγια μας είπαν ακριβώς το ίδιο προ αμνημονεύτων χρόνων και μάλιστα χωρίς να έχουν την τεχνολογία και την τεχνογνωσία που έχουμε εμείς σήμερα. Η μήπως την είχαν και μάλιστα σε βαθμό που εμείς αδυνατούμε σήμερα να κατανοήσουμε, και ίσως να αποδεχτούμε.

    Reply
  81. Ανώνυμος

    Καλα ρε παιδια τους εξογηηνους τους εχουμε στη Βουλη εσεις τους ψαχνετε στον ουρανο ?????

    Reply
  82. Ανώνυμος

    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ
    ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΨΟΥΝ ΤΗ ΓΗ Α¨ΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ
    ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ.ΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΝ ΑΛΛΟΙ
    ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ.

    Reply
  83. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΜΗΝ ΔΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΡΕΑΤΙΚΑ ΠΥΡΑΥΛΑΚΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ?????

    Reply
  84. Ανώνυμος

    η εφημεριδα ελεγε το καλοκαιρι οτι θα γινει μεγαλος σεισμος στην ελλαδα… μλκιες…. ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΧΕΣΕΤΟ ΘΕΜΑ ΓΤ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΖΩΑ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ "ΕΛ"

    υ.γ. ο παπαροβιτς απο την εγκληματικοτητα τι ηρθε να κανει εδω? να διαφημισει το μπουρδελακι του?.. με ολο το σεβασμο "κυριε" παρτε το λοπου απο δω 🙂

    με εκτιμηση!

    Reply
  85. Ανώνυμος

    ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΧΡΗΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΗΘΕΙΑΣ ΛΙΓΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ…ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΕΣΙ ΓΡΑΦΕΙΣ GREEKLISH!!!!!ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΗΣΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΚΡΗ ΓΛΩΣΣΑ???ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    Reply
  86. Ανώνυμος

    τι να πει ο Ρώσος?
    αφού δεν δουλεύει καν στο SETI.
    Βασικά μην τρώτε τα περίεργα που βάζει η Pravda.
    Ξέρει πως υπάρχουν πολλοί που ψάχνονται με τέτοια και τα βάζει για να κάνει τζόγο.
    Βέβαια το θέμα των εξωγήινων είναι ένα θέμα που πιστεύω πως είναι υπαρκτό,αλλά άλλο αυτό και άλλο να διαβάζεις τα μυθιστορήματα της εν λόγω εφημερίδας και να τα πιστεύεις κι όλας.

    Reply
  87. Ανώνυμος

    ouaou!! na steiloume tin petroula na tous ipodex8ei!!! kyrie ekswgiine, kyrie out of space!!!! h ali8eia einai pws akomi kai na to dw to skafaki tous na mpainei stin gh 8a 8ewrisw pws einai kapoio project twn amerikanwn!! tosa xronia den e8ea8isan ekswghinoi ta teleytaia 50 xronia to xoun parakanei, kai stin teliki ti diaolo ntreponte, kai pigainoerxonte stin gh??

    Reply
  88. Ανώνυμος

    καλη προσπάθεια debunking να δούμε τι θα πει ο ρωσος γιατι ο αμερικανος ειναι πουληταρι

    Reply
  89. Ανώνυμος

    ειναι πλεον επισημο, τελειώσατε ανθέλληνες
    ₪₪₪₪₪ ЭЄ ερχονται οι ΕΛ ЭЄ₪₪₪₪₪
    και η γη θα τρέμει

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *