Ξαφνικες ενοχες

Ξαφνικα μαθαμε σημερα οτι ο πρωην διαχειριστης μας ο οποιος με νυχια και με δοντια κραταει ακομα την θεση του προεδρου στο κομμα του θα ηταν εξαιρετικος ηγετης σε μια αποικια….μια χαρα,αποικια μας εχει κανει,καιρος να τον επανεκλεξουμε στην πρωθυπουργια.

Ξαφνικα μαθαμε απο τον συμμετοχο του επι χρονια στην καταστροφη της χωρας οτι καταστρεψε την Ελλαδα με τις εγκληματικες του αποφασεις,οτι εγιναν τερατωδη λαθη και αστοχιες στην διακυβερνηση της χωρας,οτι φτωχυνε και….
ταλαιπωρηθηκε ο λαος.

Γιατι τωρα?Τοσα χρονια δεν τα εβλεπε ολα αυτα ο Χρυσοχοιδης?
Δεν τα εβλεπε ουτε εκεινος ουτε κανενας αλλος οτι η χωρα οδηγειται στην καταστροφη οταν ψηφιζαν το ενα μετα το αλλο τα νομοσχεδια που καταργουσαν σε μια νυχτα οσα δικαιωματα ειχαν κατακτηθει σε δεκαετιες?δεν εβλεπαν οτι διαλυεται το συμπαν οτι το κρατος εχει ξεχαρβαλωθει απο ακρη σε ακρη?

Εγω ενας αγραμματος το εβλεπα,το εγραφα,το συζητουσα,το καταλαβαινα,γιατι κανενας απο τους εκατο τοσους βουλευτες δεν το εβλεπε?

Ηγετης για αποικια…ναι χαμενος στον δικο του κοσμο ο πρωην διαχειριστης,αλλα το κρατος δεν ειναι σπιτι τους 11 εκατομμυρια ανθρωποι δεν ειναι αμελητεα ποσοτητα για να τους οδηγεις στον χαμο και την εξαθλιωση,δεν συκοφαντεις μια χωρα οπως συκοφαντηθηκε και λοιδωρηθηκε απο αυτον και τους αρρωστους συνυπευθυνους του.

Φτασαμε στην ωρα να νοιωσουν καποια ενοχη οσοι μας εφτασαν με αδιαφορια εως εδω,δεν μας ειναι αρκετο,καποιοι πρεπει τελικα να πληρωσουν….οχι σαν τους προηγουμενους με αστειες εξεταστικες επιτροπες,οχι σαν αυτους που συλλαμβανουν και μετα τους αφηνουν ελευθερους.

Καποιοι πρεπει να πληρωσουν γιατι προδωσαν τον ορκο τους προς το Συνταγμα και τους νομους του κρατους.
Που προδωσαν την χωρα και τους Ελληνες.
Καποιοι πρεπει να κατηγορηθουν για εσχατη προδοσια κατα του Εθνους.

http://harrytsopanos.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *