Στα “Υστερόγραφα” τα τελευταία κινηματογραφικά νέα

* Ο Vince Vaughn θα πρωταγωνιστήσει στην κωμωδία The Politician. Ο Vaughn θα υποδυθεί τον ομώνυμο ρόλο, έναν εκλεγμένο επίτροπο που βρίσκεται υπό το
κυνήγι του FBI, των US Marshals και μιας συμμορίας εμπόρων ναρκωτικών μετά την εμπλοκή του σε σκάνδαλο πορνείας. Η σκηνοθεσία θα είναι του Michael Dowse, και το σενάριο των Matthew Bass και Theodore Bressman. Ο Seth Rogen και η εταιρία Point Grey έχουν αναλάβει την παραγωγή.

* Οι Emilia Clarke (Game of Thrones) και Sam Claflin (Hunger Games) είναι σε συζητήσεις για να συμπρωταγωνιστήσουν στο Me Before You, μεταφορά του ομώνυμου best-seller του Jojo Moyes. Η Clarke θα υποδυθεί τη Lou, μια επαρχιωτοπούλα που δίνει ελπίδα για ζωή στον William (Claflin), έναν άντρα καθηλωμένο σε αναπηρική καρέκλα που την προσλαμβάνει ως βοηθό. Οι Scott Neustadter και Michael H. Weber έχουν αναλάβει τη σεναριακή προσαρμογή. Η ταινία αναμένεται στις αίθουσες από την MGM/Warner Bros. τον επόμενο Αύγουστο.

* Οι Sean Faris (Pretty Little Liars) και Mehcad Brooks (True Blood) συμφώνησαν να είναι στο ανεξάρτητης παραγωγής θρίλερ Avouterie. Ο Faris υποδύεται έναν άντρα που πιάνει στα πράσα τη γυναίκα του με τον εραστή της την ημέρα της επετείου τους και τους κρατάει αιχμάλωτους υπό την απειλή όπλου. Το σενάριο του H.M. Coakley είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα και ο ίδιος έχει αναλάβει και τη σκηνοθεσία. Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει στο Los Angeles.

* Ο Miltos Yerolemou, ο ελληνικής καταγωγής ηθοποιός που υποδύθηκε τον δάσκαλο στο ξίφος της Arya Stark στην 1η σεζόν του Game of Thrones, θα συμπεριληφθεί στο cast του Star Wars: Episode VII. Δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές λεπτομέρειες του ρόλου που θα υποδυθεί στην ταινία.

* Στο πλούσιο cast της νέας ταινίας των αδερφών Coen με τίτλο Hail Caesar! προστέθηκε o Alden Ehrenreich (Blue Jasmine). Η ταινία με θέμα το Hollywood της δεκαετίας του ’50 περιλαμβάνει επίσης τους Josh Brolin, George Clooney, Channing Tatum, Jonah Hill και Scarlett Johansson.

ysterografa.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *