ΑΠΟΨΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕ ΘΑ ΞΕΜΕΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΦΑΕΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ Κ.Λ.Π ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ…..
ΤΑ ΧΑΙΡΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ.ΒΓΕΙΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΕΞΩ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΛΛΑ.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

12 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ…ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ? ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ????
    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ (ΟΠΟΥ ΤΙ ΒΡΗΣΚΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ)ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΡΕΛΑΘΕΙ…ΞΕΚΟΛΑ…ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΛΟΓΙΚΑ.

    ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙΣ, ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ,ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΣΥΜΠΙΕΣΗ.
    ΑΚΑΙΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Υπάρχει ανεργία;;; Οι Αλβανοί κ.α. μετανάστες πως κάνουν 2 δουλειές;;; Εμείς όμως περιμένουμε διορισμό στο δημόσιο, για να καθόμαστε (και ορισμένοι να παίρνουν και το κάτι τις τους).

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Όταν ενοούμε οικονομική κρίση ενοούμε.

    ότι αυτός που δούλευε για 1500 ευρώ, απο εδώ και στο εξής δεν θα πρέπει να βγένει εκτός σπιτιού, μόνο εάν είναι ζήτημα ζωής και θανάτου.

    Ότι αυτός που δούλευε για 1000 ευρώ, δεν πρέπει να έχει μέσα στο σπίτι φαγητό πέραν αυτό της ημέρας που αναγκαιεί στην οικογένεια του και μόνο.

    Ότι αυτός που δούλευε για 500 ευρώ, θα πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει, εάν θέλει να του ξανασυνδέσουν το ΝΕΡΟ και το ΡΕΥΜΑ.

    Για όλους τους υπόλοιπους, η οικονομική κρίση είναι απλά, 5 λεπτά στο δελτίο ειδήσεων.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Πράγματικά, γεμάτα τα μπουζούκια, τα καφέ από ώρα 10,00΄ των 5 ευρώ καφές, τα φαγάδικα, διαφημίσεις αυτ/των 4Χ4, κινητών τηλεφώνων κ.α ειδών ΄΄μιζέριας΄΄, σακκούλες γεμάτες στα σόυπερμάρκετ, σκουπίδια που μυρίζουν πεταμένα τρόφιμα, κλάψες διότι η αισχροκέρδια τέλος, συνδικαλιστές που χάνουν τα μπαξίσια τους κλπ. κλπ. Κρίση;; Ποιά κρίση;; Απλά τέλος στα ΄΄τζιμάνια΄΄ και τις αρπαχτές.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΑΝ ΤΙΝΑΖΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑΔΙΚΟ ΓΕΜΑΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΟΣΜΟ ΣΕ ΩΡΑ ΤΣΑΚΙΡ ΚΕΦΙΟΥ,ΠΕΙΤΕ ΜΕ ΑΝΩΜΑΛΟ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΜΟΥ

    ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ

    Reply
  6. Ανώνυμος

    1235 ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΑΒΒΑΤΟ Κ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ…ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΓΕΝΙΚΑ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ….ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ ΜΑΓΚΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΖΟΡΙΚΑ,ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΙ ΞΕΡΑΤΕ ΤΙ ΤΡΩΓΑΤΕ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΠΑΛΑ ΩΣ ΕΔΩ ΗΤΑΝ…

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Νεοέλληνες ξυπνάτε, το 80% αυτών που βλέπετε έξω στα διάφορα μαγαζιά, είναι οι ίδιοι άνθρωποι που γλεντοκοπούσαν πριν την κρίση και οι ίδιοι γλεντοκοπάν και τώρα, διότι δεν τους άγγιξε τίποτε πρίν και ούτε πρόκειτε να τους αγγίξει τίποτε τώρα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ….ΒΙΖΙΤΕΣ….ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ..ΟΠΛΑ ΔΑΝΕΙΚΑ…..
    ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΝΤΙΜΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ …ΜΟΝΤΕΛΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑΡΕΣ ΤΕΚΝΑΤΖΟΥΔΕΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ…..

    Reply
  10. Ανώνυμος

    1102 δεν ειναι κρητηριο αυτο που λες για να κρινεις..φιλε η Αθηνα εχει 5.000.000 κατοικους βαλε να βγουν με τη μια 100.000 σου λεω το μινιμουν και αυτο για ενα αντε δυο ποτα…Αυτο που λες δεν ειναι κρητηριο μεγαλε να λες για την κριση. ΘΕΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΙΣΗ??ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΟΙΤΑ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ.ΔΕΣ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ Ο ΤΖΙΡΟΣ..ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ….

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *