Να βρει και η Ελλάδα τον “πρίγκιπα” της…

ΜΑΡΙΚΑ ΛΥΣΙΑΝΘΗ

Αυτός ο γάμος ήταν, προφανώς, το όνειρο κάθε γυναίκας. Ίσως και κάθε… πεθεράς γαμπρού, που σχεδίαζε το μέλλον της κόρης της με γαμπρό έναν πρίγκιπα. Φυσικά, λόγω του ότι η μοναρχία έχει μπει… στο ράφι, ως θεσμός εξουσίας, και προσομοιάζει πλέον με αξιοθέατο, πολλούς πρίγκιπες δεν θα βρούμε. Τουλάχιστον στην….
ευγενή καταγωγή, γιατί αναφορικά με τη συμπεριφορά, μπορεί και η καθεμιά να τον έχει ήδη δίπλα της.

Ας είναι… Δεν μπορείς να μην συγκινηθείς βλέποντας τους δυο γιους της πριγκίπισσας Νταϊάνα να χαμογελούν και πάλι, μέσα από τα βάθη της ψυχής τους, και την ίδια στιγμή, να παραμερίζουν στη γωνία τον πρίγκιπα Κάρολο, πατέρα τους και σύζυγο της αείμνηστης μητέρας τους, ο οποίος την άφησε για την… Καμίλα… Πάρκερ… Μπόουλς.

Και φυσικά, δεν μπορεί να μην σου περνάει από το μυαλό, ότι αυτό το κορίτσι, που στέκεται απέναντι στην ιστορία, γνωρίζοντας ότι πιθανότατα κάποια μέρα θα την αποκαλούν βασίλισσα, δεν πρόκειται να κάνει ούτε μισό βήμα πίσω από την αντισυμβατική συμπεριφορά που της υπαγορεύει η καρδιά της. Έστω κι αν από τη στιγμή που ο Γουίλιαμ πέρασε στο δάχτυλο του χεριού της τη βέρα, αίφνης μετονομάστηκε από Κέιτ σε Κάθριν.

Άλλη παραχώρηση, η νεαρή Μίντλετον, μάλλον δεν θα κάνει. Ίσως μάλιστα, η μοίρα να τη βοηθήσει να συνεχίσει το έργο που άφησε στη μέση η τόσο σύντομη και τραγική απώλεια του «Ρόδου της Αγγλίας», όπως είχε αποκαλέσει την αδικοχαμένη Νταϊάνα ο Έλτον Τζον.

Μέχρι εδώ με τον βασιλικό γάμο όμως. Που, χάρη και στα ελληνικά ΜΜΕ, τα οποία γέμισαν ώρες προγράμματος με… δανεική εικόνα από τα βρετανικά, μας βοήθησαν να βγούμε, έστω για περίπου 24 ώρες, από τη μίζερη καθημερινότητα στην οποία μας έχει καταδικάσει εδώ και έναν χρόνο, η Κυβέρνηση του Γιώργου. Το Μνημόνιο. Η τρόικα. Η αβεβαιότητα. Το άγχος. Οι γκρίζες τρίχες του κεφαλιού, που… αν δεν τις βάψεις, δεν θα προλαβαίνεις να μετράς πόσο γρήγορα θα γίνουν άσπρες από την κατάθλιψη.

Ο γάμος όμως τελείωσε (να ζήσουν τα παιδιά) και εμείς επιστρέφουμε στη διαρκή θλίψη. Που σημαίνει ότι… ένας γάμος δεν έφτανε. Ούτε για να ξεχαστούμε, αλλά ούτε για να βρούμε τη δύναμη μέσα μας, να σκεφτούμε το μέλλον λίγο πιο φωτεινό από το βαθύ γκρίζο που προβάλλει στον ορίζοντα.

Θα μπορούσαμε βέβαια, να κλείσουμε τα μάτια, και να ευχηθούμε να γνωρίσουμε και εμείς, τον πρίγκιπα του παραμυθιού. Ως, Ελλάδα, ως πολίτες, ως γενιές που δεν χρωστάμε τίποτα να πληρώσουμε τα σπασμένα της Αλλαγής. Που εξελίχτηκε σε παρατεταμένη λεηλασία των ονείρων μας…

Home

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

44 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΝΕΟΣ 43 ΕΤΩΝ ΑΦΡΑΓΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΟΘΩ Ο ΕΡΜΟΣ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΜΟΛΙΣ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝΕ ΠΛΗΡΩΣ ΟΙ ΛΕΓΕΩΝΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ.
    ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΠΑΡΑΣΥΝΘΗΜΑ.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    MAKRIA ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΛΕΧΡΙΤΕΣ,ΒΑΣΙΛΟΜΠΟΥΧΕΣΕΣ.

    Ο ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ ΟΧΙ Δ.Υ.
    ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ Ο.Τ.Ε.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΕΛΑΤΕ 500 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΝΟΡΑ.

    ΕΛΑΤΕ 500 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΝΟΡΑ.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΜΙΣΣΕΛΛΗΝΑ …BLACK MAGIC ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΙΑ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΑ!! ΤΟΝ ΛΟΚΟ ΣΤΟΝ ΑΝΟΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΣΤΟΑ Ή ΑΚΟΜΑ ΠΟΡΝΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΣΙΩΝ ΣΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΠΟΡΔΗ ΒΡΟΜΠΑ!!!!!!!!!!!!

    Reply
  6. ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ

    Η ΜΑΣΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΣΤΑ ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ, ΠΥΘΕΙΑ, ΟΡΦΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΜΗ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    12,40 Α ..ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΜΟΥ ΣΥΡΙΖΟΑΔΕΛΦΗ…ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΣΤΙ FYLETISTHS

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΕΛΛΗΝ…ΕΛΛΗΝ…ΕΛΛΗΝ…ΕΛΛΗΝ…ΕΛΛΗΝ…ΕΛΛΗΝ…ΕΛΛΗΝ…ΕΛΛΗΝ…ΕΛΛΗΝ…ΕΛΛΗΝ…ΕΛΛΗΝ…ΕΛΛΗΝ…ΕΛΛΗΝ…ΕΛΛΗΝ…ΕΛΛΗΝ…ΕΛΛΗΝ…ΕΛΛΗΝ…ΕΛΛΗΝ…ΕΛΛΗΝ…ΕΛΛΗΝ…ΕΛΛΗΝ…ΕΛΛΗΝ…ΕΛΛΗΝ…ΕΛΛΗΝ…ΕΛΛΗΝ…ΕΛΛΗΝ…ΕΛΛΗΝ…ΕΛΛΗΝ…ΕΛΛΗΝ…ΕΛΛΗΝ…ΕΛΛΗΝ…ΕΛΛΗΝ…ΕΛΛΗΝ…ΕΛΛΗΝ…ΕΛΛΗΝ…ΕΛΛΗΝ…ΕΛΛΗΝ…ΕΛΛΗΝ…ΕΛΛΗΝ………………………
    ZHTΩ O NEFELIM KING!

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Η ΤΡΕΛΑΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΟΛΥΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΑΣ ΩΣ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΠΟΔΙΩΝ ΣΑΣ

    70 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

    ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΡΕ ΧΑΙΒΑΝΙΑ;

    Ε Σ Ε Ι Σ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝΕ ΓΕΛΙΟΙ

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Κυρα μαρικα δεν μας χεζεις λεω…το μονο που μας ελειπε ηταν οι γαλαζιοαλαξωκολιες..δεν τους βλεπεις πως ειναι απο την αιμομοιξια…

    Reply
  11. Ανώνυμος

    11,48 Ή 11,53 ΒΟΥΛΩΣΕΤΕ ΤΟ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΝΕΦΕΛΙΜΙΚΗ ΣΙΩΝ ΣΟΥ… ΜΗΝ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΑΨΩ ΕΓΩ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ ΚΑΙ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΗ ΜΑΙΜΟΥ…ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΣΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ!!
    FYLETISTHS

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΩΡΕ ΜΠΟΥΧΕΣΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΖΩΑ…ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΥΠΝΟΣ..

    Reply
  13. Ανώνυμος

    Μου αρέσει που κράζετε τους άγγλους και καλά κάνετε βέβαια, ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΝΑΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΖΑΚΙΑ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΧΤΥΠΙΟΤΑΝ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΪΜΟΎ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ!

    Reply
  14. Ανώνυμος

    Δε θα τους κάνουμε τη χάρη να σκύψουμε το κεφάλι αποδεχόμενοι την «αλήθεια» τους.
    Δε θα τους κάνουμε τη χάρη να μείνουμε θεατές …
    FUCK OFF OR DIE

    Reply
  15. Ανώνυμος

    ΕΧΕΙ ΒΟΥΙΞΕΙ Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΤΡΟΠΛΟΙΑ (ROTA ΠΡΟΣ ΓΗ) ΠΟΥ, ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΤΡΑΒΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΜΟΥ ΣΚΗΝΟΥΣΑΝ….ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ….ΝΑΡΚΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ MATRIX!!!
    ουγκ ινδιανε εχεις απολυτο δικηο!!
    FYLETISTHS

    Reply
  16. Ανώνυμος

    Οι Αθηναίοι πρόγονοί μας ανέπτυξαν τον παγκόσμιο και αξεπέραστο πολιτισμό και την ΑΜΕΣΗ δημοκρατία τους, αφού είχαν ξεφορτωθεί τους …γαλαζοαίματους κηφήνες και κοπρίτες της εποχής τους.
    Οι βαυαροί "γαλαζοαίματοι" κοπρίτες που θρονιάστηκαν στη χώρα μετά τη δολοφονία του Καποδίστρια, παραλίγο να στείλουν στο εκτελεστικό απόσπασμα τον αρχηγέτη του αγώνα της Ανεξαρτησίας, το Γέρο του Μοριά.
    Ο "γαλαζοαίματος" γερμανόφιλος και ανίκανος ψευτοστρατηλάτης Κων/νος ο Α΄, ζηλεύοντας την δόξα του Αλέξανδρου, επιχείρησε το ΄22, να καταλάβει την Ασία, προκαλώντας την μεγαλύτερη καταστροφή του ελληνισμού.
    Και μετά από όλα αυτά υπάρχουν κάποιοι που παριστάνουν τους πατριώτες, οι οποίοι νοσταλγούν και ορέγονται την επιστροφή των εστεμμένων βρυκολάκων.
    Άντε να πολιτογραφηθείτε Εγγλεζάκια, νάχετε πρίγκηπες, κόμητες και δούκες και αφήστε κατά μέρος την Ελλάδα.

    Reply
  17. Ανώνυμος

    Να ζήσουν τα παιδιά!

    Η μασονική τελετή πότε; Η μήπως έγινε πριν τον επίσημο γάμο για τα μάτια του κόσμου;

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    Καημένε κόσμε! Όσες θνητές και να παντρευτούν το DNA τους θα παραμείνει για τα μπάζα απο τις πολλές αιμομιξίες!

    Reply
  18. Ανώνυμος

    Όροι χρήσης
    Προστασία δεδομένων
    Sitemap BATMAN O ΕΛΛΗΝ

    "ΦΟΥΛ" ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΠΟΥΤΙΝ
    Τετάρτη, 27 Απριλίου 2011 18:11
    8 Comments
    Μοιραστείτε το στο Facebook
    Ο Ρώσος πρωθυπουργός, Βλαντιμίρ Πούτιν, συνέχισε, την Τετάρτη, να επικρίνει το ΝΑΤΟ, για τις στρατιωτικές επιχειρήσεις, στη Λιβύη, λέγοντας ότι ήταν αποφασίζει με χαζό τρόπο και παίρνει αποφάσεις με μεγάλη ευκολία, για να κάνει χρήση βίας κατά των χωρών.

    Όταν ρωτήθηκε από Σουηδό δημοσιογράφο, στη Στοκχόλμη, είπε ότι "αυτό συμβαίνει παρά τις ανησυχίες της ανθρωπότητας, που πιστεύει ότι ο πολιτισμένος κόσμος λειτουργεί ως συνήγορος του καλού", αναφερόμενος, προφανώς, στις εκθέσεις, που χρεώνουν, στο ΝΑΤΟ, βομβαρδισμούς αμάχων. .

    "Δε νομίζετε ότι υπάρχει σοβαρή διαμάχη μεταξύ των φράσεων και της πρακτικής των διεθνών σχέσεων;" είπε, προσθέτοντας ότι αυτή η ανισσοροπία θα πρέπει να εξαλειφθεί.

    ——————————————————————————–

    ΠΟΥΤΙΝ, ΜΟΝΟΣ ΕΜΕΙΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ. ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΟΣ Εγώ τον ίσιο δρόμο
    τον άφησα νωρίς
    και το δικό μου νόμο
    αν ψάξεις θα το βρεις.
    Χορεύω πια για μένα
    παραγγελιάς χορό
    και με σπασμένα φρένα
    κοντράρω τον καιρό!
    Τον ίσιο δρόμο
    τον περπάτησα εγώ από την άλλη!
    Έτσι βαδίζουν
    οι τρΕΛοί, οι Δυνατοί και οι Μεγάλοι….
    λέει ο Βασίλης Τερλέγκας σε μια τραγουδάρα του!
    Ταιριάζει αρκετά με ιδιοσυγκρασία σου Βλαδίμηρε αγόρι μου!
    Αφιερωμένο από ένα θαυμαστή σου!
    Σε πάω ρε Μάγκα! show more show less
    A Μου αρέσει Απάντηση 48 λεπτά πριν 5 Likes F
    ΜΕΛΙΝΑΚΙ 1 comment collapsed Collapse Expand Πούτιν πάρε φόρα και ισοπέδωσε τα όλα
    Δείξε την κλάση σου μεγάλε show more show less
    A Μου αρέσει Απάντηση 2 ώρες πριν 6 Likes F
    HEADHUNTER 1 comment collapsed Collapse Expand ΑΔΕΡΦΕ ΠΟΥΤΙΝ ΣΑΓΑΠΑΩ! show more show less
    A Μου αρέσει Απάντηση 1 ώρα πριν 3 Likes F
    Konstantinos 1 comment collapsed Collapse Expand Ο Πούτιν είπαμε είναι ηγέτης ! Δεν προσκυνάει, δεν "τσιμπάει" και δεν "μασσάει" τα λόγια του όπως έχουν κάνει όλοι οι άλλοι .
    Τους τα λέει έξω από τα δόντια με θαυμαστή αυτοπεπείθηση και σιγουριά . Δεν "χαρίζει κάστανα" . Καθιστά γνωστές (με διάφορες αναφορές με στελέχη και υπουργούς στα ΜΜΕ) και μετά επιβεβαιώνει ο ίδιος τις ΚΟΚΚΙΝΕΣ γραμμές της Ρωσσίας στην παγκόσμια σκακιέρα. Προετοιμάζεται και περιμένει με υπομονή την κατάλληλη στιγμή (γνωστή είναι η προσφιλής τακτική του , του αιφνιδιασμού). Χωρίς πολλά πολλά λόγια !!! Πολυ σωστα τα λεει ο ανθρωπος,δε φοβαται μην τον κατηγορησουν …για λαικισμο τα παγκοσμια πασοκια; show more show less
    ετσει ετσει
    πουτινιαρη show more show less
    ΓΙΑ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ…..ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ,ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ….! ΠΩΣ ΘΑ ΝΟΙΩΘΕΙ ΞΕΡΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ….ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΣΤΟ ΚΟΜΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΟΡΑ….!ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ…. ! ΣΚΕΥΤΗΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΚΕΥΤΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ…..ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ….ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ..ΚΟΙΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΩΡΓΙΟ ΤΩΝ ΛΕΥΤΑΔΩΝ…..ΚΥΡΙΑΚΟΥ..ΠΟΥΤΙΝ…ΚΑΡΟΛΟΣ ΑΓΓΛΙΑΣ…ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ..ΑΡΑΒΕΣ…ΚΑΙ ΠΟΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΓΑΛΟ….!!!!!!!! ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ….! ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΟΤΑΝ ΔΙΑΛΥΘΗ Η ΕΥΡΩΠΗ….ΚΑΙ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ…ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΛΥΣΑΞΗ Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΛΛΑΔΑ….ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΓΙΟ…..ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ…..ΠΑΝΤΟΣ ΑΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΘΕΙ ΕΛΛΑΔΑ……ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΡΑΞΗ…..!

    Copyright © 2011 liako.gr, liako e- magazine – | Sitemap |

    developed & hosted by ARION LTD.

    ΧΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ

    ΗΕΠΑΦΗΘΑΓΙΝΕΙΜΕΣΤΟΛΟΕΛΣΤΑΜΕΣΑΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ11ΔΕΝΓΛΥΤΩΝΟΥΝΜΕΤΙΠΟΤΕΠΛΕΟΝ11,11,11

    Reply
  19. Ανώνυμος

    Σήμερα στη εσπερία της ευρώπης παντρεύτηκαν τα ημιανθρώπινα μεταλλαγμένα ερπετοειδή ή σαυροειδή(όσοι πρόσεξαν το σαυροειδές ΄΄πρίγκηπα΄΄ ή το ερπετοειδές την γιαγιά του, εβγαζαν κάθε τόσο και λίγο την γλώσσα τους, προσέξτε το σε video…το ίδιο κάνει και ο G.A.P…..κύριο γνώρισμα των ερπετοειδών η γλώσσα που την βγάζουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα έξω…όπως ακριβώς τα φίδια!!!)και τα δουλίκα σε όλο τον κόσμο θαύμαζαν το γεγονός ζώντας το MATRIX σε όλο το μεγαλείο του!…μα τον Μανίτου ξυπνάτε συνάνθρωποι.. και ειδικά τα άτομα της φυλής μας…δείτε στην τελική.. ποίοι ήμασταν στο παρελθόν και τι καταντήσαμε να είμαστε τώρα, συνέλληνες…όσοι το έχουν υποψιαστεί ας ετοιμάζονται…έρχονται δύσκολες μέρες…οι αρχαίοι το γνώριζαν….ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΣΠΟΡΑ ΤΟΥ ΟΦΙ!!

    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

    ουγκ ο ινδιάνος

    Reply
  20. Ανώνυμος

    Σήμερα στο Λονδίνο θα έπρεπε να παραβρίσκονται ο Ροβεσπιέρος, ο Μαρά και μερικές χιλιάδες αβράκωτοι. Να έβλεπα πού θα έκρυβαν τα "όμορφα" κεφαλάκια τους με τις περίτεχνες καπελαδούρες και τις καθυστερημένες φάτσες, όλες οι "γαλαζοαίματες" κοπριές της υφηλίου, οι παρατρεχάμενοί τους και οι λοιποί δυνάστες αυτού του ταλαίπωρου κόσμου.
    ΝΕΡΩΝΑΣ

    Reply
  21. Ανώνυμος

    Μια μέρα θα το γράψει η ιστορία
    που έδιωξε απ' την Αθήνα τα θηρία
    που έδιωξε βασιλείς και βουλευτάδες
    τους ψευταράδες και τους μασκαράδες

    Και στην άμυνα εκεί όλοι οι αξιωματικοί
    πολεμάει κι ο Βενιζέλος
    που αυτός θα φέρει τέλος
    και ο κάθε πατριώτης θα μας φέρουν την ισότης

    Η Παναγιά που στέκει στο πλευρό μας
    δείχνει το δρόμο στο νέο στρατηγό μας
    τον ήρωα της εθνικής αμύνης
    που πολεμάει και διώχνει τους εχθρούς

    Της αμύνης τα παιδιά διώξανε το βασιλιά
    και του δώσαν τα βρακιά του
    για να πάει στη δουλειά του
    τον περίδρομο να τρώει με το ξένο του το σόι

    Έλα να δεις σπαθιά και γιαταγάνια
    που βγάζουν φλόγες και φτάνουν στα ουράνια
    εκεί ψηλά ψηλά στα σύνορά μας
    τρέχει ποτάμι το αίμα του εχθρού

    Της αμύνης τα παιδιά διώξανε το βασιλιά
    της αμύνης το καπέλο έφερε το Βενιζέλο
    της αμύνης το σκουφάκι
    έφερε το Λευτεράκη

    Reply
  22. Ανώνυμος

    Μικρασιατική καταστροφή 1922. Βασικός συνυπεύθυνος ο Κωνσταντίνος Α' Γλύξμπουργκ. Προφανώς ως "γαλαζοαίματος", γλύτωσε το Γουδί.

    Reply
  23. Ανώνυμος

    Δηλαδή ρε Μαρικάκι, αν μας έφερναν για πρωθυπουργό τον Ουίλλιαμ, θα επέστρεφαν τα όνειρά σου; Άλλοι ταξιδεύουν με μπάφους κι άλλες με μπούφους.
    Μη βιαστείτε να βρίσετε τους άντρες, γυναίκα σχολιάζει.

    Reply
  24. N.W.O.RULES -PROSKYNHMENOI

    ΚΑΛΕ ΚΥΡΙΟΥΛΑ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΙΠΕ,ΟΤΙ ΤΟΥ ONE MAN RULES

    ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!ΑΑΑΑΑ!

    ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΤΕ.

    Reply
  25. Ανώνυμος

    MAKRIA ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΛΕΧΡΙΤΕΣ,ΒΑΣΙΛΟΜΠΟΥΧΕΣΕΣ.

    Ο ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ ΟΧΙ Δ.Υ.
    ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ Ο.Τ.Ε.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *