ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ

ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ! ! ! ΤΟΣΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΟΥΤΕ ΣΕ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΕΙΣ…..

8 ΚΤΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ 15 ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ! ! ! !

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΟΛΑ

ΚΑΙ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ

.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

12 Comments

  1. Ανώνυμος

    Αποκαλυψη

    το εχετε ηδη δημοσιευσει για την Δαμανακη Μαρια και το δικο της κυκλωμα πορνειας που η ιδια επερνε χρηματα!

    Ο/Η Ανώνυμος είπε…
    Η μαφία
    Τα ίδια άτομα φέρονται να είναι μπλεγμένα σε μια ΜΚΟ της κ. Ρουμπάνη Νίκη – Δίκτυο Γυναικών Ευρώπης, φίλη της κ. Δαμανάκη Μαρίας (και δεν ψάξατε αν μοιραζόντουσαν τα κέρδη) η οποία δήθεν προστάτευε «γυναίκες από την βία», αλλά όπως αποκαλύφτηκε αυτές οι γυναίκες μετά «διοχετεύονταν» σε «στριπτζιζάδικα» και πορνεία της οδού Συγγρού. Όταν ο Εισαγγελέας κ. Σανιδάς ερεύνησε αυτή την «συμμορία της ΜΚΟ Δίκτυο Γυναικών Ευρώπης» τότε εμφανίστηκε «μάρτυρας υπεράσπισης» το 2008 η κ. Μαρία Δαμανάκη στης οποίας το γραφείο είχε εργαστεί η σύζυγος μου! Είχα ήδη αντιληφθεί ότι κάτι «συμβαίνει» και όταν της είπα της συζύγου μου στις 1-1-2005 να φύγει από το γραφείο της κ. Δαμανάκη τότε η σύζυγός μου φυγαδεύτηκε – απήχθηκε από την γραμματέα της κ. Δαμανάκη Μαρίας, η οποία μένει στην περιοχή Συγγρού – Φιξ!.

    7 Ιαν 2011 5:07:00 μ.μ.

    Ο/Η Ανώνυμος είπε…

    Στη συνέχεια με απειλούσαν δια των αστυνομικών και γραμματέων που είχε η κ. Δαμανάκη Μαρία η «βουλευτής» Γιατί δεν ψάχνετε αν κάποιοι αστυνομικοί «προστατεύουν την «Συγγρού»? . Ευτυχώς η Εισαγγελέας Εφετών κ. Βιργινία Σακελαροπούλου δεν άκουσε τα ψέματα της κ. Δαμανάκη και συνέλαβαν την συμμορία της ΜΚΟ. Στις 7 επτά μηνύσεις μου εναντίον της κ. Δαμανάκη έλεγα να «ερευνηθεί αν στο γραφείο της κ. Δαμανάκη Μαρίας υπάρχει «καλυμμένο δίκτυο πορνείας που προωθεί κορίτσια και αγόρια ψηλότερα»!.
    Έτσι δεν μπόρεσαν να ρίξουν στην διαφθορά την σύζυγό μου όπως ήθελαν, βάσει των οδηγιών της κ. Μπότσαρη Μακρή, Παπαθανασόπουλου Σπήλιου κλπ.. αλλά της «στέρησαν τη γέννηση παιδιού (κακούργημα) και ακόμα την απειλούν – εκβιάζουν και ενώ το γράφω κανείς Εισαγγελέας δεν κάνει τίποτα (γιατί φοβούνται, δεν το πιστεύουν, δεν μπορούν ή κάπου «εμπλέκονται» δια της σιωπής?!
    ….

    7 Ιαν 2011 5:07:00 μ.μ.

    8 Ιαν 2011 6:54:00 μ.μ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Ο/Η Ανώνυμος είπε…
    Ανώνυμος είπε…
    ΡΕ ΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ?

    ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
    ΟΤΙ Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΙΧΕ ΣΤΗΣΕΙ ΠΟΡΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΚΟ ΤΗΣ ΡΟΥΜΠΑΝΗ ΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ!
    ΠΩΣ ΔΡΟΥΣΑΝ
    1.ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΑΝ ΞΕΝΕΣ ΡΩΣΙΔΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ η φαινοντουσαν ΘΥΜΑΤΑ ΣΩΜΑΤΕΜΜΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.
    2. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΡΩΣΙΔΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΚΑΤΑΓΩΓΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΓΑ ΤΗΝ ΡΟΥΜΠΑΝΗ ΚΑΙ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΜΑΣΤΡΩΠΟ
    3. ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΑΝ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΕΖΑΝ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ 'ΔΥΝΑΣΤΗ ΣΥΖΥΓΟ" ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ!!
    4. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙΣ ΚΕΙΔΩΝΑΝ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΕΙΤΕ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΤΙΣ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ ΜΕΣΩ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟΥ
    5. ΣΙΣΑ ΣΙΓΑ ΤΙΣ ΒΑΖΑΝ ΣΤΗΝ ΒΙΖΙΤΑ ΣΕ ΥΨΗΛΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ (ΤΟΥ ΠΑΞΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΥ)… ΕΝΟΙΚΙΑ ΚΛΠ…

    Η Μαρία Δαμανήκη η σωματεμπορας πραγματικη ηταν Η ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΑΣ ΛΕΝΕ ΒΡΗΚΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΑ ΚΑΘ ΕΒΡΑΙΟ!

    ΣΩΣΤΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΡΝΕΙΑ ΤΗΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ Women trafficking,Woman Traffickng,Women Trafiking,Woman Trafiking …Women Trafficking ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΟ-ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ.
    ΠΩΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗ ΔΑΜΑΝΑΚΗ MAΡIΑ THN SVMATEMPORA ΩΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΤΡΩΠΟΣ?
    ΤΟΥ ΠΑΣΣΑΡΑΝΕ ΚΟΠΕΛΙΤΣΕΣ?
    ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΚΛΩΜA!

    DAMANAKI MARIA PROXENETE!
    DAMANAKI MARIA PORNO MAFIA STREEP!!

    Τις επιασαν οι εισαγγελεις!!
    Ειχαν και παιδεραστια
    εξεδιδαν και ανηλικες!!
    Πως πεθανε η κορη του Λευτερη Κονδυλη πρωην Συμβουλου του Ανδρεα?
    Ποιοι την βιαζαν μεσα στην Ιπποκρατους?
    Και Ο γιωργακης στο κολπο?
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤE ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΓΝΩΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ

    ΑΝΤΙ-ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΕΣ

    8 Ιαν 2011 2:16:00 μ.μ.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Η μαφία
    Τα ίδια άτομα φέρονται να είναι μπλεγμένα σε μια ΜΚΟ της κ. Ρουμπάνη Νίκη – Δίκτυο Γυναικών Ευρώπης, φίλη της κ. Δαμανάκη Μαρίας (και δεν ψάξατε αν μοιραζόντουσαν τα κέρδη) η οποία δήθεν προστάτευε «γυναίκες από την βία», αλλά όπως αποκαλύφτηκε αυτές οι γυναίκες μετά «διοχετεύονταν» σε «στριπτζιζάδικα» και πορνεία της οδού Συγγρού. Όταν ο Εισαγγελέας κ. Σανιδάς ερεύνησε αυτή την «συμμορία της ΜΚΟ Δίκτυο Γυναικών Ευρώπης» τότε εμφανίστηκε «μάρτυρας υπεράσπισης» το 2008 η κ. Μαρία Δαμανάκη στης οποίας το γραφείο είχε εργαστεί η σύζυγος μου! Είχα ήδη αντιληφθεί ότι κάτι «συμβαίνει» και όταν της είπα της συζύγου μου στις 1-1-2005 να φύγει από το γραφείο της κ. Δαμανάκη τότε η σύζυγός μου φυγαδεύτηκε – απήχθηκε από την γραμματέα της κ. Δαμανάκη Μαρίας, η οποία μένει στην περιοχή Συγγρού – Φιξ!.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    η Μαρια Δαμανακη ειχε δυκτυο πορνειας

    χωριζαν γυναικεσ
    βρισκαν ρωσιδεσ
    και τισ ριχναν στην πορνεια σε δικα τουσ πορνεια στη συγγρου

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Σας ενημερώνω ότι η κ. Δαμανάκη Μαρία πλέον επειδή πλέον φοβάται τις αποκαλύψεις την οποία εμπλέκει στα δικόγραφά του σκοπίμως ο κ. Παπαθανασόπουλος όχι μόνο δεν κινείται εναντίον μου αλλά ο σύμβουλος της ο κ. Σρατ. μου είπε ότι όλα τα κάνει μόνος του ο κ. Παπαθανασοπουλος Σπήλιος (ξανακατέβει σκοπίμως το όνομά της).
    Η υπόθεση Ευανθία Μπότσαρη Μακρή.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ola ta kala paidia mazi

    Η Δαμανάκη Μαρία, η Γιαννάκου Μαριέττα, η Μπότσαρη Μακρή Ευανθία, ο Παπαθανασόπουλος Σπήλιος κλπ… είναι άτομα (παρά τις δήθεν αντιθέσεις τους) που μοιράζονται με ποσοστά την δημόσια «πίττα» και όλες τις «παρανομίες και κανείς «δεν το βλέπει». ! Η κ. Μαρία Δαμανάκη είναι κόρη αξιωματικού χωροφυλακής, εβραϊκής καταγωγής ονομάζεται «Μυριαμ» και συνεργάζεται σύμφωνα με «πληροφορίες» με τις «υπηρεσίες» ξένης χώρας και γι’αυτό ‘προωθήθηκε’ και τα περί «Πολυτεχνείου» είναι εντελώς αλλιώς!!
    Ίσως να μην γνωρίζεται ότι ακόμα από την αρχαιότητα πολιτικοί όμως ο Αλκιβιάδης και άλλοι είχαν «ιδιόκτητα πορνεία» στην Αθήνα και έπαιρναν τα έσοδα. Αυτό συνεχίστηκε και ως σήμερα έστω ‘καλυμμένα»!

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Αποκαλυψη

    η Μαρια Δαμανακη ειναι κορη αξιωματικου χωροφυλακης. Ειναι εβραια και λεγεται Μυριαμ.

    Επιλεχτηκε απο τισ υπηρεσιες τησ αμερικης να μπει στο πολυτεχνει μαζι με Λαλιωτη Κωστα και Τζουμακα για να καταδιδουν και να ελεγξουν τις εξελιξεις

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Η ιστορία

    Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Το καλοκαίρι του 2008, στο γραφείο του πρώην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Γιώργου Σανιδά, έφθασε μια «καυτή» ανώνυμη αναφορά. Μέσω αυτής καταγγελλόταν ότι η Μη Κυβερνητική Οργάνωση εμπλεκόταν σε ένα δυσώδες παιχνίδι νομιμοποίησης αλλοδαπών γυναικών, ότι το κατώφλι του Δικτύου περνούσαν κακοποιημένες-μαϊμού μόνο και μόνο για να χαρακτηριστούν ως θύματα εμπορίας ανθρώπων, καθώς και ότι μερικές εξ’ αυτών λίγες ημέρες μετά την «κακοποίησή» τους βρίσκονταν να εργάζονται και να εκδίδονται σε μαγαζιά strip show που ανήκαν σε γνωστό επιχειρηματία, ο οποίος τον Δεκέμβριο του 2007 είχε συλληφθεί ως εγκέφαλος κυκλώματος σωματεμπόρων και όλως τυχαίως ήταν ο βασικός χορηγός του Δικτύου!

    25 Δεκ 2010 10:41:00 μ.μ.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Σπάει το απόστημα του δουλεμπορίου.

    Posted by olympiada στο Φεβρουαρίου 4, 2010

    Διαβάστε το άρθρο με προσοχή. Μιλάμε για την πασίγνωστη περιβόητη ΜΚΟ, στην οποία έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν. Από αύριο έρχεται καταιγισμός αποκαλύψεων.

    Να υπενθυμίσουμε ότι η εν λόγω κυρία είχε βραβευθεί και από τον ίδιο τον πρόεδρο της δημοκρατίας, τον Κάρολο Παπούλια! Για το “αντιρατσιστικό” της έργο προφανώς. Διαβάστε στο τέλος του άρθρου τις λεπτομέρειες. Αλλά και όλο το ιστορικό της υπόθεσης.

    Νίκη Ρουμπάνη – Δίκτυο Γυναικών Ευρώπης

    «Βόμβα» στο πολιτικό σκηνικό βάζει η σημερινή αποκάλυψη της zougla.gr σχετικά με τη «χείρα βοηθείας» που έσπευσαν να δώσουν δυο σημαίνοντα πρόσωπα της πολιτικής ζωής της χώρας σε μια γυναίκα υπεράνω πάσης υποψίας στην οποία, όμως, έχει ασκηθεί δίωξη για τα αδικήματα της σωματεμπορίας τελεσθείσας κατ’ επάγγελμα και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα!

    Τον Δεκέμβριο του 2008, με μισή ώρα διαφορά, η εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, κυρία Μαρία Δαμανάκη, αλλά και η αδελφή της υπουργού Οικονομίας Λούκας Κατσέλη, Νόρα, η οποία διετέλεσε επίσης βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, προσήλθαν στο γραφείο της εισαγγελέως Εφετών, κυρίας Βιργινίας Σακελλαροπούλου. Οι δυο γυναίκες δεν μπήκαν στο εισαγγελικό γραφείο στο πλαίσιο κάποιας… εθιμοτυπικής συνάντησης, αλλά για να καταθέσουν ως «μάρτυρες υπεράσπισης» της προέδρου του Ελληνικού Δικτύου Γυναικών Ευρώπης, κυρίας Νίκης Ρουμπάνη, οι ημέρες και τα έργα της οποίας ελέγχονται ήδη από την 21η τακτική ανακρίτρια Αθηνών.

    25 Δεκ 2010 10:40:00 μ.μ.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    …..

    Δηλαδή η σημερινή εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και σημαίνον στέλεχος του ΠΑΣΟΚ όχι μόνο αποδέχθηκε το κάλεσμα της κυρίας Ρουμπάνη να πάει να καταθέσει σε μια ιδιαίτερα δύσκολη για εκείνη συγκυρία, όχι μόνο δεν προφύλαξε (όπως θα έπρεπε) το όνομά της και την ιστορία της, αλλά μίλησε και για σοβαρό κοινωνικό έργο μιας γυναίκας η οποία εκείνη τη στιγμή ελεγχόταν για το εάν συμμετείχε ή όχι σε κυκλώματα μαστροπείας!

    Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ Η ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ?

    25 Δεκ 2010 10:47:00 μ.μ.

    Reply
  11. Ανώνυμος


    Τόσο η εισαγγελέας Εφετών όσο και η κυρία Ράικου φαίνεται πως δεν επηρεάστηκαν από τις καταθέσεις υπέρ του χαρακτήρα της κατηγορούμενης κυρίας Ρουμπάνη, που έδωσαν η κυρία Δαμανάκη ΓΙΑΤΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ 7 ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΘΟ ΤΗΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΛΥΜΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΡΝΕΙΑΣ!!

    ΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ!!

    25 Δεκ 2010 10:44:00 μ.μ.

    Reply
  12. Ανώνυμος

    Θορυβημένος από τη σοβαρότητα της καταγγελίας που άφηνε σοβαρές σκιές για τη δράση της ΜΚΟ και δη και της προέδρου του, Νίκης Ρουμπάνη, ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός έδωσε εντολή στην εισαγγελέα Εφετών, κυρία Βιργινία Σακελλαροπούλου, για διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθεί η βασιμότητα των καταγγελιών. Από την οκτάμηνη έρευνα της εισαγγελικής λειτουργού προέκυψαν σημεία και τέρατα σχετικά με τις σχέσεις του Δικτύου και του επιχειρηματία -χορηγού. Ακόμα και ο ίδιος στην κατάθεση που έδωσε παραδέχθηκε ότι χορήγησε στο Δίκτυο ποσό που ανήλθε στα 15.000 ευρώ, ότι το εξόπλισε με τηλεφωνικό κέντρο, ότι στις 12 Σεπτεμβρίου 2006 είχε δώσει στην κυρία Ρουμπάνη προσωπικό δάνειο ύψους 7.000 ευρώ, καθώς και ότι μερικά κορίτσια, τα οποία είχε στείλει ως «βιασμένα» και «κακοποιημένα» στη Ρουμπάνη, μετά από σύντομη παραμονή τους στον Ξενώνα βρέθηκαν να χορεύουν στα μαγαζιά του!

    Το πόρισμα-σοκ της εισαγγελέως Εφετών διαβιβάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2009 στην εισαγγελέα Πρωτοδικών κυρία Ελένη Ράϊκου, η οποία την ίδια κιόλας ημέρα άσκησε δίωξη κατά της Νίκης Ρουμπάνη για το αδίκημα της σωματεμπορίας κατ’ επάγγελμα και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

    Η Μαρια Δαμανακη γιατι δεν πηγε μεσα για την σωματεμπορια?

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *