ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ, ΤΑ ΟΡΝΕΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΕΡΑ

Αυτό το έθνος είχε πάντα αετούς, οι οποίοι μέρα και νύκτα περιπολούσαν τους ουρανούς της πατρίδος, με το βλέμμα καρφωμένο στα σύνορα της, έτσι ώστε, να μην μπορεί κανένα όρνεο να εισβάλει στα ιερά της χώματα.

Αυτό το έθνος είχε πάντα αετούς, οι οποίοι μέρα και νύκτα έσκιζαν τον αέρα, τα σύννεφα και την βροχή, με μόνο σκοπό, τα αετόπουλα από κάτω να μεγαλώνουν χωρίς φόβο και τρόμο, για να…..
μπορούν και αυτά να γίνουν κάποια στιγμή μεγάλοι και αγέρωχοι ουράνιοι φύλακες, για τα δικά τους αετόπουλα.

Αυτό το έθνος είχε πάντα αετούς, οι οποίοι μέρα και νύκτα έδιναν ουράνιες μάχες με τα όρνεα, χωρίς να αφήνουν τον πόνο να βγαίνει από μέσα τους και να φτάνει στα αετόπουλα, παρά μόνο το αίμα τους, το οποίο σαν βροχή από τον ουρανό, τον δικό μας ουρανό, πότιζε το ιερό χώμα της πατρίδος τους.

Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια οι αετοί κοιμούνται και στην χώρα τους το μόνο που ευδοκιμεί εκτός από φανατικούς και ορκισμένους εισαγόμενους γύπες είναι ένα νέο και σπάνιο κατά τα άλλα είδος όρνεου, το οποίο δε, αρέσκεται να τρέφεται με ψυχές ανθρώπων, ήθη, έθιμα, ιστορία, οικογένεια, πατρίδα, δικαιώματα, πολιτισμό, δικαιοσύνη, ανδρεία, παιδεία, ευγένεια, τιμιότητα, φιλοπατρία και ήθος και έτσι με αυτήν την τροφή, σε γοργό ρυθμό γεννά νέα και ποιο εξελιγμένα σαρκοβόρα όρνεα.

Για αυτό τον λόγο άλλωστε, σε μόλις λίγα χρόνια κατάφερε αυτό το όρνεο, το οποίο συναντάται τώρα σχεδόν σε όλα τα σημεία της χώρας, να καταστρέψει και να αφανίσει με την ακόρεστη του όρεξη ότι εμπεριέχεται στις παραπάνω λεξικές έννοιες, με μόνο σκοπό την τελική επικράτηση του και την μόνιμη εξαφάνιση των αετών, οι οποίοι για άγνωστο λόγο κοιμούνται και κοιμούνται βαθιά.

Αγαπητοί μου αετοί,

Εάν αφήσουμε αυτά τα όρνεα, των οποίων ο πληθυσμός έχει φτάσει στις κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες, να κάνουν αυτό που κάνουν εδώ και πολλά χρόνια, σε λίγο, σε πολύ λίγο δεν θα υπάρχει σε αυτήν την χώρα τίποτε, για το οποίο θα μπορούμε έστω και να συζητάμε, πόσο μάλλον, σύνορα και εδάφη, για να προστατεύουμε και να φυλάμε από εκεί ψηλά, δηλαδή από τον ουρανό, από τον δικό μας ουρανό, έτσι ώστε και τα δικά μας αετόπουλα να ζήσουνε χωρίς τον φόβο και τον τρόμο, των σαρκοβόρων ντόπιων και εισαγόμενων όρνεων.

Λυπάμαι αφάνταστα, διότι αυτό το έθνος, το οποίο έχει καταγωγή από ημίθεους και θεούς, σε λίγο θα αποτελεί σε παγκόσμιο επίπεδο τουριστική ατραξιόν και μόνο, με την δική μας παρουσία, να υπάρχει μόνο σε αμερικάνικες ταινίες επιστημονικής φαντασίας και σε τουρκοαλβανικής και σκοπιανικής προέλευσης καρτ ποστάλ.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *