ΟΙ ΟΥΡΕΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ…

Μήπως γνωρίζετε γιατί η Ρουμανία πείνασε την δεκαετία του 1980? 

 Μηπως γνωρίζετε γιατί ό λαός συνωστίζοταν για ένα κομματι ψωμί, 100 γραμμάρια κρέας, μισό μπουκάλι γάλα, νύχτες και μέρες στούς δρόμους? Μήπως γνωρίζετε γιατί μιά πετρελαιοπαραγωγός χώρα δεν είχε γραμμάριο βενζίνη για τούς πολίτες της.? Γνωρίζετε γιατί ο κόσμος πέθαινε από το κρύο τη πείνα και την ελλειψη φαρμάκων ? Γιατί είχαν ρεύμα 3 ώρες τη μέρα.? Γνωρίζατε γιατί μιά πάμπλουτη, παραγωγική, τεχνολογικά προηγμένη και άρτια οργανωμένη χώρα, πού δεν……
της έλειπε απολύτως τίποτα, (εκτός ίσως απο μπλού τζήν, κοκα κόλα, και τσιγάρα μάρλομπορο.!!!!!! ) έφτασε σε σημείο να λιμοκτονεί στα πεζοδρόμια.? Ξέρω, θα πείτε ότι έφταιγε ο κομμουνισμός, το σιδηρούν παραπέτασμα, και άλλες παπαγαλίστικες υστερίες. Δηλαδή ότι ακριβώς μάς σερβίρανε.

Η μόνη αλήθεια είναι ότι ο Τσαουσέσκου αποφάσισε οτι η χώρα του έπρεπε να πληρώσει τα χρέη της, μερικά δισεκατομμύρια δολάρια. Ο,τι λοιπόν ήτανε σε θέση να παράγει η χώρα, πήγαινε για την αποπληρωμή των χρεών της, και δεν έμενε τίποτα γιά τον λαό της, ούτε κάν φαγητό, με αποτέλεσμα να επακολουθήσει πραξικόπημα, με τήν βοήθεια βέβαια των πεινασμένων και τα γνωστά αποτελέσματα.
Με την μόνη διαφορά ότι στην Ρουμανία δεν επέβαλε κανένας αποπληρωμή χρεών , ενώ εμείς στην Ελλάδα είμαστε υποχρεωμένοι πλέον να το κάνουμε, μετα από 10ετίες λεηλασίας του δημόσιου πλούτου και προδοσίας, αποκλειστικά από τούς πολιτικούς και τα τσιράκια τους…..Οι δύο όψεις τού ιδίου νομίσματος. Το χρέος.
Οχι τίποτε άλλο, αλλά για να ξέρετε τι μας περιμένει…Εκτός εάν……….

ThanoS

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *