“Οι εκπαιδευτικοί… στα σχολεία τους”.

Τελικά η Αννούλα κράτησε το λόγο της. Κανένας εκπαιδευτικός δεν κάνει διοικητικές εργασίες!!! Όλοι στο σχολείο.
Γι’ αυτό και για να δουλέψει και το…
έρμο το υπουργείο θα πρέπει να αποσπάσουμε από άλλες υπηρεσίες ή ΔΕΚΟ. Και βέβαια το καλύτερο είναι από τη ΔΕΗ. Να μας δίνει ακι τα “φώτα” της.
Αλήθεια. γιατί τόσες αποσπάσεις από ΔΕΚΟ;

proslalia.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

6 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ , ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ.
    ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ , ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    οι εκπαιευτικοι ειναι τα μεγαλυτερα κοπροσκυλα στην ελλαδα μαζι με τους πολιτικους.
    2-3 ωρες τη μερα λενε μερικες μαλακιες στα παιδια και κοιτανε το ρολοι τους να την κπανησουν.
    ατελειωτες αδειες, αργιες, τις περισσοτερες διακοπες στο κοσμο, και πριν μερικους μηνες πριν τη μειωση του μισθου τους κατα 120 ευρω, παιρναν μαζι με δωρα και επιδοματα 1800 ευρω το μηνα-ενας αγαμος καθηγητης με 20 χρονια πρυπηρεσια- και το παιζουν αδικημενοι και φτωχοι οτι παιρνουν μονο 600 βασικο μισθο!!!
    μην τα πιστευετε τα καθαρματα λενε ψεματα σε ολα, προσπαθωντας να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα!!!
    αμεση απολυση 100.000 τουλαχιστον παχυσαρκων αριστεριστων υπερκαταναλωτων κουραδων εκπαιδευτικων και δημευση των τεραστιων περιουσιων τους!!!!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Και όμως αγαπητοί συνέλληνες, υπάρχουν πολλοί,ες αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί σε γραφεία βουλευτών, σε βιβλιοθήκες, σε πανεπιστήμια, σε μητροπόλεις και όπου βάζει ο νους σας. Οι φωνές και οι αλλαλαγμοί της κας Διαμαντοπούλου ότι όλοι επιστρέφουν στα σχολεία είναι ένα από τα μεγαλύτερα παραμύθια!!! Έφυγαν κάποιοι για να έρθουν κάποιοι άλλοι εκλεκτοί. Μήπως είναι ψέματα κυρία Διαμαντοπούλου; Δεν ξαναγεμίσατε με αποσπάσεις εκπαιδευτικών; Και να ήταν μόνο αυτό. Ας γίνει ένας έλεγχος σε Διευθύνσεις , Γραφεία εκπαίδευσης, Γραφεία Φυσικής Αγωγής, Περιφερειακές Διευθύνσεις και θα δείτε εκπαιδευτικούς που δεν έχουν απόσπαση με εντολή υπουργού (δηλαδή νόμιμη) αλλά βρίσκονται αποσπασμένοι σε γραφεία με το έτσι θέλω των εγκάθετων Περιφερειακών Διευθυντών, Διευθυντών εκπαίδευσης και παρατρεχάμενων του κόμματός σας αγαπητή κα Διαμαντοπούλου. Ψάξτε το λίγο και θα δείτε την πραγματική εικόνα.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Η ΑΑ[ΝΟΥΛΑ]
    ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΓΛΩΣΣΑ ΔΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
    ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΑΕΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
    ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΥΤΗΣ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ
    ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΜΝΗΜΗ ΜΑΖΙ
    ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΤΗΣ
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΞΩΘΕΝ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ
    ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Κατ αρχας να πουμε οτι δεν θελει κανενας ελληνας τις προβληματικες ΔΕΚΟ.Ουτε κανενας εκπκος χαιρεται οταν βλεπει εναν υπαλληλο της ΔΕΗ να αμοιβεται με τριπλασιο μισθο απο εκεινον και να ειναι μολις τελειοφοιτος Λυκειου.Ας παει λοιπον ο τοσς παραγωγικος Δεητζης στην γραμματεια ενος σχολειου αν ειναι του Λυκειου,και αν ειναι του πανεπιστημιου με παχυλοτατο μισθο ασ παει σε ανα σχολειο πχ λυκειο να διδαξει για να καταλαβει γιατι ο ΟΟΣΑ θεσπισε μια ωρα διδακτικη να ισοδυναμει με τρεις ωρες διοικητικες.Ακομη να πουμε οτι ειναι θετικο να κλεινει μια ΔΕΚΟ οταν ειναι προβληματικη ,και η ΔΕΗ ,οσο και αν φαινεται παραξενο ειναι προ βληματικη ,με υψηλομισθους μασονους δευθυντες και στελεχη,με αργομισθους βολεμενους συνδικαλιστες,με υψηλομισθους προνομιουχους και ματριους εργαζομενους που τους δινουν και τσαμπα το ρευμα λες και ο λιγνιτης ειναι δικος τους…Το μονοπωλιο της ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ μεγα προβλημα για το βαλαντιο του φτωχου και μεσαιου ΕΛΛΗΝΑ.Η ΔΕΗ πρεπει να εσυγρονισθει και να λειτουργησει με πολυ λιγοτερο προσωπικο,..ταυτοχρονα πρεπει ο ιδιωτικος τομεας να αναπτυχθει οχι πανω και σε βαρος της ΔΕΗ ΟΠΩς ΣΧΕΔΙΑΧΕΤΑΙ,αλλα με ιδιωτικα λεφτα να αναπτυξη αλλους τομεις ενεργειας ,να πουλα το ρευμα ανεξαρτητα απο την ΔΕΗ ,να υπαρξει ανταγωνισμος ,να επιλεγει ο καταναλωτης απο ποιον θα αγορασεικλπ..Αν αυτη η ιδεα προωθειται τοτε ορθες ειναι ολες οι τυχον μεταταξεις και οχι απολυσεισ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *