Μπορεί να είναι νόμιμο

Είναι όμως ηθικό;

Είδα πάλι σε τηλεοπτική εκπομπή τον κύριο του ΣΥΡΙΖΑ (που όποτε εμφανίζεται – είτε στην βουλή είτε στην tv – θα φοράει και το …
σοσιαλιστικό του lacoste) να προσπαθεί να δικαιολογήσει το ποσόν του 1.000.000 ευρώ που έλαβε από την τράπεζα όπου εργαζόταν.

Το χαρακτηρίζει σαν απολύτως φυσιολογικό , την στιγμή που άλλη συνάδελφοί του στην ίδια τράπεζα έχουν λάβει ποσά από 10 μέχρι 200.000 ευρώ.
Κύριε βουλευτά με προβληματίζει το γεγονός ότι ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ άλλος εργαζόμενος δεν έχει λάβει το τερατώδες και υπερβολικό ποσόν που λάβατε εσείς.

Δείξτε μου ένα – κατονομάστε ένα που να πήρε το ίδιο ποσόν -σε όλο τον τραπεζικό κλάδο – που είσαστε αρχισυνδικαλίσταρος ( και εξαργυρώσατε με αυτό τον τρόπο την είσοδό σας στην βουλή). Δείξτε μου ένα εργαζόμενο ( όχι συνδικαλιστή – εκεί παίζονται ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ) που να έχει πάρει τέτοιο ποσόν σε όλο το δημόσιο . Προκλητικό να λες για την ασφάλεια που πλήρωνε η τράπεζα και άλλες τέτοιες δικαιολογίες

Για ποιο λόγο να πληρώνει η τράπεζα να πάρεις εσύ 1.000.000 ευρώ και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι ψίχουλα; Και εγώ φίλε μου δούλευα 38 χρόνια , και εγώ ήμουν ασφαλισμένος και εγώ πλήρωνα μια ζωή για να τα πάρω όταν βγω στην σύνταξη. Όταν δε βγήκα στη σύνταξη πήρα τρεις και εξήντα (για την ακρίβεια πήρα το 2.5% του ποσού που πήρε ο αρχισυνδικαλιστής βουλευτής).

Εγώ βλέπεις δεν είχα ανακατευτεί με τον συνδικαλισμό – βλακεία μου- τώρα θα ήμουν εκατομμυριούχος – μπορεί και βουλευτής , αφού θα πολιτευόμουν στη Νίκαια και στο Κερατσίνι , θα το έπαιζα σοσιαλιστής , αλλά θα έμενα στην Γλυφάδα ή στο Πανόραμα της Βούλας.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *