ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΄΄ Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ΄΄

Αγαπητέ φίλε αρθρογράφε του άρθρου , Η επέλαση των Νεοναζί.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, κυκλοφορούν παντού ολημερίς και ολονυκτίς αξιαγάπητοι συμπολίτες μας, που με το ένα η το άλλο επιχείρημα, προσπαθούν να πείσουν τους Έλληνες ότι είναι ρατσιστές και φασίστες, μόνο και μόνο γιατί αγαπάνε την πατρίδα τους και δεν…..
θέλουν να την δούνε να καταστρέφετε και να γίνετε η χωματερή της Τεχεράνης.

Για να δούμε λοιπόν, με ποιούς οι πολίτες αυτής της ταλαιπωρημένης και βασανισμένης χώρας, είναι ρατσιστές και φασίστες:

Λαθρομετανάστες από την Αλβανία και Βουλγαρία:

Ήρθαν στην χώρα παράνομα, χωρίς να ζητήσουν άδεια εργασίας η πολιτικό άσυλο, ρήμαξαν και σκότωσαν και ακόμα συνεχίζουν να τα κάνουν, παρόλα αυτά οι ρατσιστές και φασίστες Έλληνες, τους αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή, τους βάπτισαν τα παιδιά τους, έγιναν κουμπάροι τους, έδωσαν νύφες τα κορίτσια τους, τους προστάτευαν όταν τους κυνηγούσε η αστυνομία, τους φύλαγαν τα χρήματα έως ότου γυρίσουν στην πατρίδα τους, έγιναν συνέταιροι στα μαγαζιά τους, μπήκαν στα σπίτια τους σαν ίσοι και άλλα πολλά.

Λαθρομετανάστες από την Κίνα και την Αφρική:

Ήρθαν στην χώρα παράνομα, χωρίς να ζητήσουν άδεια εργασίας η πολιτικό άσυλο, από την πρώτη στιγμή επιδόθηκαν σε ένα όργιο παραεμπορίου, ρημάζοντας έτσι τους Έλληνες καταστηματάρχες οδηγώντας πολλούς από αυτούς στο κλείσιμο, παρόλα αυτά οι Έλληνες ρατσιστές και φασίστες, τους φιλοξένησαν, τους πήραν στις δουλειές τους και αγοράζουν νυχθημερόν τα ανύπαρκτης αξίας προϊόντα που πουλάν.

Λαθρομετανάστες από Πακιστάν, Ιράν, Ιράκ, Ινδία:

Και αυτοί όπως και οι άλλοι ήρθαν στην χώρα μας παράνομα, χωρίς να ζητήσουν άδεια εργασίας η πολιτικό άσυλο, από την πρώτη στιγμή επιδόθηκαν σε ένα όργιο εγκλημάτων με αποτέλεσμα να γεμίσουν τις φυλακές και τα κρατητήρια, παρόλα αυτά οι Έλληνες ρατσιστές και φασίστες, τους έδωσαν εργασία, τρόφιμα, ρούχα, συσσίτιο και νοσοκομειακή φροντίδα και τους άφησαν ανενόχλητους έως τώρα, να κάνουν ότι τους έρθει, εις βάρος σε όποιον τους έρθει.

Κανένας Έλληνας δεν έχει πρόβλημα με τους νόμιμους οικονομικούς μετανάστες, που για τον έναν η τον άλλο λόγο αφήνουν την πατρίδα τους, για να βρουν σε ξένα μέρη μια θέση στον ήλιο, δουλεύοντας σεβόμενοι στην χώρα και τους ανθρώπους οι οποίοι τους στηρίζουν.

Εμείς οι Έλληνες, είμαστε οι πρώτοι που βιώσαμε την προσφυγιά και την αδικία και σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να την βλέπουμε σε κανέναν συνάνθρωπο μας.

παρόλα αυτά, όπου και εάν πήγαμε σαν νόμιμοι οικονομικοί μετανάστες, στο 99% σεβαστήκαμε τον λαό που μας φιλοξένησε και σε καμία περίπτωση δεν κλέβαμε, δεν εγκληματούσαμε και δεν σπάσαμε κεφάλια και βιτρίνες για το ευαγγέλιο και τον θρησκευτικό φανατισμό, που μπορεί ο καθένας να κουβαλάει επάνω του.

είμαι ενάντια στον οποιοδήποτε θρησκευτικό φανατισμό, από όποια θρησκεία και εάν προέρχεται, διότι πιστεύω ότι αφαιρεί από τον άνθρωπο το μόνο αγαθό, την ελεύθερη σκέψη.

παρόλα αυτά, δεν μπορώ να γυρίσω την πλάτη μου και να κλείσω τα μάτια μου στον ξεπεσμό της χώρας, από τους εισαγόμενους ταλιμπάν κάθε είδους.

Εμείς που εκφράζουμε αυτήν την ακραία για εσάς άποψη, δηλαδή, που δεν θέλουμε να δούμε την πατρίδα μας ως νέα Τεχεράνη, έχουμε πρόβλημα, με αυτούς που καταπατούν καθημερινά ότι Ελληνικό και όσιο, αγνοώντας πλήρως το που βρίσκονται και προσπαθούν με τραμπουκισμούς και απειλές, να δημιουργήσουν τα κακώς κείμενα που άφησαν πίσω τους.

Οι χιλιάδες των Ελλήνων, που κακοποιήθηκαν χάνοντας τις περιουσίες τους, μέχρι και την ίδια τους την ζωή από αυτούς τους εγκληματίες, που το μόνο που τους ενδιαφέρει δεν είναι το πως θα δημιουργήσουν εδώ, αλλά το πως θα καταστρέψουν ότι είναι δυνατόν, σε αυτούς τους ανθρώπους να πάτε και να τους πείτε ότι είναι ρατσιστές και φασίστες, εάν τολμάτε.

Αυτό που έχω τέλος να πω, σε όλους εσάς που σας βολεύει να κολλάτε την ταμπέλα του ρατσιστή και φασίστα στον κάθε Έλληνα είναι ότι, το κράτος πληρώνει εκατοντάδες εκατομμύρια για την παραμονή τους και μόνο, πληρώνει εκατοντάδες εκατομμύρια για επιδόματα και συντάξεις χωρίς την παραμικρή εισφορά προς τα ταμεία, πληρώνει εκατοντάδες εκατομμύρια στα νοσοκομεία για να καλύπτει την νοσηλεία τους χωρίς να έχουν δώσει ούτε ένα ευρώ, πληρώνει εκατοντάδες εκατομμύρια για να μάθουν γράμματα και επιστήμες, προσαρμόζει την εθνική λειτουργία με τις ανάγκες της κάθε φυλής και άλλα τόσα, που τα ξέρετε πολύ καλά, αλλά για τους δικούς σας κομματικούς και μικροκομματικούς λόγους, τα αγνοείτε.

Όσον αφορά τους αρχαίους φιλοσόφους, αυτοί έδωσαν την ίδια τους την ζωή για την ελευθερία της σκέψης και της νόησης και πολέμησαν μαζί με τους ήρωες, για να διώξουν τον ανθρώπινο σκοταδισμό τον οποίο τώρα κάποιοι με ζήλο αγκαλιάζουν.

Κανένας φασισμός και ναζισμός στον κόσμο δεν είναι καλός από όπου και εάν προέρχεται, για αυτό τον λόγο θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, όταν κολλάμε ταμπέλες στους Έλληνες, που το μόνο τους σφάλμα είναι η αγάπη για την πατρίδα τους.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

17 Comments

  1. Ανώνυμος

    Αγαπητέ φίλε 7,08

    Δεν έχω να σχολιάσω τίποτε επί του δικού σου σχολίου, απλά να συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου και να σου πω ότι, η σκέψη σου όχι μόνο είναι ώριμη αλλά και ελεύθερη, κατά την δική μου πάντα ταπεινή γνώμη και άποψη.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Κύριοι, λυπάμαι πολύ διά την φρασεολογία που χρησιμοποιείτε, σαν πολιτισμένοι, πού υποτίθεται ότι είσθε, θα μπορούσατε να εκφράσετε τις ιδέες χρησιμοποιώντας αντίστοιχες πιο κόσμιες.
    Θα προσπαθήσω να εκφράσω την γνώμη μου, για τις χρησιμοποιούμενες λέξεις ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ και ΦΑΣΙΣΤΑΣ. Εάν κάποιος από εσάς έχει κάποια άλλη ερμηνεία, ας την εκφράσει, δημοσιεύοντάς την.
    ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ, έχω την εντύπωση ότι είναι Ιταλική λέξη, η αντίστοιχη Ελληνική είναι ο ΦΥΛΕΤΙΣΤΗΣ, δηλαδή αυτός πού αγαπά την φυλή του, δηλαδή τά άτομα πού έχουν το ίδιο ΑΙΜΑ την ίδια ΓΛΩΣΣΑ τα ίδια ΗΘΗ και ΕΘΗΜΑ και την ίδια ΘΡΗΣΚΕΙΑ, τα τέσσαρα στοιχεία πού αποτελούν την ΦΥΛΗ. Νομίζω ότι δεν είναι κακό ν’ αγαπάς την φυλή σου, χωρίς να μισείς τις άλλες φυλές, αλλά και οι άλλες φυλές να μην προσπαθούν να σου μεταβάλουν βιαίως κανένα από τα τέσσαρα βασικά στοιχεία της φυλής σου, αλλά και ούτε εσύ να προσπαθήσεις να μεταβάλεις τα δικά του στοιχεία της φυλής του.
    ΦΑΣΙΣΤΑΣ, έχω την εντύπωση ότι και αυτή είναι Ιταλική λέξη, δεν γνωρίζω την αντίστοιχη Ελληνική, αλλά την ερμηνεία πού της δίνω είναι ότι φασίστας είναι εκείνος πού προσπαθεί να επιβάλλει βιαίως τα πιστεύω του, στον άλλο, τώρα το πώς ο άλλος θα δεχθεί τα πιστεύω του άλλου, εξαρτάται από τις γνώσεις του και την δύναμη πού έχει να αντισταθεί στην πίεση του φασίστα.
    Παρακαλείσθε εάν έχετε κάποια άλλη ερμηνεία των λέξεων ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ και ΦΑΣΙΣΤΑΣ, θα σας είμαι υπόχρεος, διά να πλουτίσω το λεξιλόγιό μου.
    Σας ευχαριστών για τις απαντήσεις σας, αλλά εάν συμφωνείτε με αυτές τις ερμηνείες, θα σας παρακαλέσω να μην τις ξαναχρησιμοποιήσετε ή χρησιμοποιήστε τις αντίστοιχες Ελληνικές, διότι η χρήσης των ως αλλοδαπές λέξεις πού βιαίως έχουν ενταχθεί στην Ελληνική γλώσσα, είναι για μένα μία μορφή ΦΑΣΙΣΜΟΥ.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    "προοδευτικού χώρου"! Εδώ μιλάμε για θράσσος. Για 36 χρόνια η ελληνική κοινωνία είχε παραδοθεί στα νύχια των χούλιγκαν των “προοδευτικών” δυνάμεων που διέλυσαν τα πάντα. “Προοδευτικές” δυνάμεις που αναδείχθηκαν σε εκτροφείο συνδικαλισμένων τυράννων της κοινωνίας, ψυχανώμαλων βανδάλων, μονοδιάστατης υστερίας συμφεροντολόγων. Πανεπιστήμια καταστρέφονται. Καθηγητές προπηλακίζονται και τους κυνηγούνε σαν αγρίμια μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας στο όνομα του Πανεπιστημιακού ασύλου και της ελεύθερης διακίνησης ιδεών. Χτίζουν τα γραφεία των καθηγητών Η Αθήνα κάηκε τον Δεκέμβρη 2008 με τις ευλογίες των “προοδευτικών δυναμεων”. Επί τρεις δεκαετίες οι κάπηλοι της “προοδευτικότητας” παράγουν μαζικά βανδάλους, καταληψίες, ευνουχισμένους διαδηλωτές που αναμηρυκάζουν τον κρετινισμό της κομματικής ντουντούκας.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    μαζεστιξ
    η πουστοδημοκρατια σου ψοφαει απο καρκινο ρε μαλακα.
    η πουστοδημοκρατια σου εφερε 4 εκατομυρια λαθρομεταναστες εισβολεις ρε ξεφτιλα.
    η πουστοδημοκρατια σου εκλεψε τρισεκατομυρια ρε αλητη.
    η πουστοδημοκραστια σου εφερε το δντ και ξεπουλησε τη πατριδα μου ρε πουστοξεκολιασμενε.

    αρα εισαι και συ συνενοχος πουστοδημοκρατη και μολις πεσεις στα χερια μας θα σε ξεκολιασουμε και σενα και τη βρωμοοικογενεια σου μεχρι θανατου ρε δημοκρατικο κτηνος…

    Reply
  5. Μαζεστίξ

    1:27 διαφωνώ με την άποψη σου εν μέρει
    Για πολλους του "προοδευτικού χώρου" ισχύει αυτό που λες, αλλά για πολλούς άλλους του ίδιου χώρου δεν ισχύει.
    Υπάρχουν πολλοί που δεν ανέχονται το φασισμό, χωρίς αυτό να αφορά ικανοποίηση ιδεολογικών ανασφαλειών, αλλά γιατί τοποθετούν ψηλά στον αξιακό τους κώδικα τις ιδέες της ζωής και της ελευθερίας.
    Αλλά σίγουρα αναγνωρίζω ότι η σκέψη σου βασίζεται σε πολιτική κρίση με βάθος
    (και όχι σε κραυγές-συνθηματολογία, όπως συνηθίζεται εδώ μέσα)

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Επειδή η λέξη φασισμός ενοχλεί έντονα την "δημοκρατική" μας συνείδηση οι διάφοροι ολετήρες την επικαλούνται με μόνο σκοπό την δημιουργία εντυπώσεων και την ικανοποίηση υποκειμενικών ιδεολογικών ανασφαλειών. Όλα στην προτεραιότητα των εντυπώσεων, στην αμνησία των γεγονότων, στον συμβιβασμό με την αοριστολογία, ώστε να μη θίξουμε τα αριστερά θέσφατα. Μιλάνε για το πρόβλημα (ώστε να κερδίσουν τις εντυπώσεις των τυραγνισμένων πολιτών της Ελλάδας) και επιδιώκουν την άφεση αμαρτιών της φράξιας τους ξεθάβοντας συνθήματα.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Αγαπητέ φίλε 1,16

    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και σου λέω ότι και λίγα είπες.

    Από την άλλη όμως, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση, να αφήσουμε να γίνει η χώρα μας, ο ευρωπαικός οίκος ανοχής.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

    Reply
  8. Ανώνυμος

    STHN GERMANIA OPOY ZW EDW KAI DEKA XRONIA EMATA NA PARATHRW KAI NA ANALYW!HRTA EDW EXONTAS STO MYALO MOY THN EIKONA ENOS POLITISMENOY LAOY,PROHGMENOY KTL,KANENAS DEN ME PROIDEASE GIA TO POSO RATSISTES ADIAFOROI KAI EXRIKOI ME TOS KSENOYS EINAI AYTOS O LAOS!OI KSENOI STHN PLEIPSHFIA TOYS EINAI YPAKOYOI NOMOTAGEIS HSYXOI KAI FILIKOI,parola ayta kathmerina antimetwpizoyn enan apisteyto RATSISMO,STHN KATHMERINOTHTA TOYS,an diekdikei kapoios th idia epagelmatikh tesh protimoyn safws ton germano,TO PAIDI SOY PREPEI NA APODEIKSEI DYO FORES THN AKSIA TOY PERISSOTERO APO ENA GERMANOPOYLO GIA NA PROXWRHSEI,DEN GINETAI APPOSSDEKTO APO TOA YPOLOIPA PAIDIA KTL KTLKAI POLLA POLLA ALLA LOIPON MHN VAFTIZETAI TOSO GRHGORA TOYS ELLHNES RATSISTES AN PRWTA DEN EXETE DEI ALLEs katastaseis

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Αγαπητέ Φίλε 12,56

    Συμφωνώ απόλυτα, με μια διαφορά, ότι τον όρο δουλειά θα τον άλλαζα με τον όρο εργασία.
    Διότι, η μεν εργασία παράγει έργο, η δε δουλειά παράγει σκλάβους.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

    Reply
  10. Ανώνυμος

    AYTOI POY MILOYN GIA RATSISMO KTL AS PANE NA ZHSOYN GERMANIA AYSTRIA ELVETIA KTL TOTE MPOROYN NA SYGRINOYN KAI NA POYN AN OI ELLHNES EINAI RATSISTES H OXI,AN TA PAIDIA POY EXOYN KSENIKA ONOMATA KAI EINAI SKOYRIXRWMA EXOYN TIS IDIES EYKAIRIES ME TA PAIDIA TWN ARIWN; MHN SAS PARAMYTIAZOYN

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Αγαπητέ φίλε 12,30

    Και εμείς την Δημοκρατία ψάχνουμε και επιθυμούμε και τίποτε άλλο, ελπίζω όταν την βρούμε να την φέρουμε εδώ που ανήκει, δηλαδή στην χώρα μας.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

    Reply
  12. Μαζεστίξ

    Το ότι μου επιτίθενται οι Νεοναζολάγνοι δε σημαίνει ότι είμαι κομμουνιστής, αναρχικός κλπ.
    Τους Νεοναζί τους ενοχλεί η Δημοκρατία περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.
    Δεν είναι τυχαίο ότι ο Χίτλερ και ο Στάλιν είχαν κάνει σύμφωνο "μη επιθεσης"…

    Reply
  13. Μαζεστίξ

    Ως αρθρογράφος της "Επέλασης του Ναζισμού" σου απαντώ ότι συμφωνώ με το άρθρο σου.
    Όπως έχω διαβάσει και άλλα άρθρα σου και είναι επίσης ενδιαφέροντα.
    Ξέρεις τι γίνεται; Εγώ είμαι κάθετα ενάντιος στην αθρόα λαθρομετανάστευση, διότι αυτή φέρνει ανεργία και ανασφάλεια, που είναι χαρακτηριστικά κοινωνιών με τεράστιες ανισότητες. Η ανασφάλεια είναι στέρηση της ΕΛευθερίας. Πρέπει να φύγει ένα μεγάλο μέρος των μεταναστών αναμφίβολα.
    Επίσης ουδέποτε είπα ότι είναι φασίστας όποιος λέει κάτι τέτοιο. Προς Θεού.
    Απλά ανατριχιάζω και μόνο στη θέα των Νεοναζί λύκων, που εκμεταλλέυονται το φόβο και την ανασφάλεια που βιώνουν οι Έλληνες πολίτες και τους τραβάνε στο πλέον τρομοκρατικό και ανασφαλές καθεστώς του Ναζισμού.
    Δεν καταφέρομαι εναντίον των Ελλήνων που αγανακτούν.
    Μόνο ενάντια στους "επαγγελματίες αγανακτούντες" που ξέρουν μόνο να ποτίζουν μίσος τις ψυχές του κόσμου και φέρνουν μόνο θάνατο και καταστροφή.
    Κανένας φασισμός από πουθενά. Ούτε μαύρος ούτε κόκκινος. Ούτε Χίτλερ ούτε Στάλιν.
    Δημοκρατία ρε παιδιά! Επιτέλους! Τι ζητάω γαμώτο;;;

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *