ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΜΑΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΨΥΧΕΔΕΛΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ.

Μία πολύ συμπαθής θεματολογία στη psychedelic trance μουσική είναι αυτή τωv UFO’s και της συμπαντικής ζωής.
Αρκετοί λάτρεις μουσικοί…
δημιουργοί προχώρησαν σε άγνωστα μονοπάτια, μιας πιο ψυχεδελικής διαπλανητικής διάστασης, ικανή για εσωτερικό ψυχισμό και ταξίδια του νου σε μακρινούς κόσμους, αφήνοντας πίσω τις συμβατικές βαρυτικές ιδιότητες της Ινδικής Goa.
Ο εμπλουτισμός των κομματιών με εξωγήινους ήχους, παράξενα ραδιοσήματα, αναφορές άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενων αντικειμένων και ..

μηνύματα contactees επισκεπτών, άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στο χώρο, αναγνωρίζοντας ότι δεν είμαστε μόνοι σε αυτό το σύμπαν και ταυτόχρονα αναδεικνύοντας το φαινόμενο.
Ίσως σε αυτή τη μουσική εξέλιξη συντέλεσε και η εμφάνιση παράξενων ιπτάμενων φωτεινών αντικειμένων πάνω από την Ινδική περιοχή Goa, όπως αναφέρουν αρκετές ιστοσελίδες του psytrance χώρου στην Ευρώπη αλλά και σε όλο τον κόσμο. Ίσως όμως και όχι…

Πολλοί αναρωτιούνται, πως η psychedelic trance κατάφερε να συνδεθεί με εξωγήινους πολιτισμούς και μηνύματα, τόσο πολύ.
Μήπως οι καλλιτέχνες γνωρίζουν κάτι που εμείς δεν γνωρίζουμε; Μήπως η συγκεκριμένη μουσική μας δόθηκε από τους εξωγήινους επισκέπτες, για να αποκαλυφθούν εσωτερικά μηνύματα που τοποθετήθηκαν γενετικά μέσα μας;… κοιμούνται βαθιά στο υποσυνείδητο μας και μας αποκαλύπτονται όταν ταξιδεύουμε μέσα από την διάσταση ψυχεδελικών ρυθμικών ήχων;
Ένα από τα σενάρια, θέλει η psychedelic μουσική να έχει δημιουργηθεί από τους “Γκρίζους” του Άλφα του Κενταύρου, για την προετοιμασία των ανθρώπων για καλύτερη επικοινωνιακή εγκεφαλική σύνδεση, πριν την μεγάλη αποκάλυψη. Δοκιμάζοντας τα όρια του ανθρώπου και υπερφορτώνοντας τον με ήχο-πληροφορίες, στους αρμονικούς ήχους μεταξύ 130 και 140 ρυθμικών χτυπημάτων το λεπτό (μοντέλο που χρησιμοποιείται και για μηνύματα σε αποστάσεις πάνω από 4,56 έτη φωτός), έχουν σκοπό να ελέγξουν την ανθρώπινη υπερευαισθησία ξυπνώντας πρώιμες ήχο-πληροφορίες του υποσυνείδητου, για να μεταβούν μελλοντικά στο επόμενο βήμα, που έχει να κάνει με πολυφωνικές αρμονίες και brainwaving διαφοροποιήσεις ώστε να ξυπνήσει η εσωτερικά κρυμμένη αληθινή ανθρώπινη ιστορία και καταγωγή.

Οι παραπάνω πληροφορίες επιβεβαιώνονται και από τις θεωρίες του διάσημου ερευνητή των αρχαίων εξωγήινων, Erick Von Daniken, στα βιβλία “Οι δρόμοι των Θεών” και “Θεοί από το Διάστημα», όπου σε βιολογική μελέτη του ισχυρίζεται ότι εμείς οι άνθρωποι έχουμε χάσει τις αναμνήσεις της ουράνιας καταγωγή μας, οι οποίες όμως παραμένουν αποθηκευμένες στα συστήματα της μνήμης μας γενετικώς, μέχρι μια φυσιολογική αντίδραση (στη περίπτωση μας η ψυχεδελική ακουστική) να τις προσεγγίσει. (Έρευνα: Harris Koutsiaftis)

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *