Που “βοσκάνε” πια οι δικοί μας φοιτητές;

Βρε καλά μου παλικάρια, τι να σας κάνουν οι σπουδές σας και οι κόποι σας στα θρανία όταν η πραγματικότητα (η παρούσα κυβέρνηση) σας έχει προδιαγράψει το μέλλον σας;.

Τι καθόσαστε θεατές να βλέπετε την πτώση και την παρακμή των αξιών της πατρίδας μας; Ξυπνάτε βρε…δεν βλέπετε τι γίνεται γύρο σας;…ούτε οι ζουλού δεν μασάνε πια κι εσείς στον ύπνο του δικαίου.
Όσοι από εσάς αγαπάτε την πατρίδα σας κάνετε κάτι να φρενάρετε την λυσσαλέα επίθεση των πρακτόρων του εχθρού (Αμερικανοεβραίων) που μας κυβερνούν. Δεν έχετε αίμα μέσα σας ; τίποτα δεν σας συγκινεί ; μήπως εσάς δεν σας αγγίζουν όλα αυτά;. Μου επιβεβαιώνετε την υποψία μου ότι όσοι μπαίνουν στα πανεπιστήμια, δεν μπαίνουν γιατί είναι έξυπνοι…αλλά ότι είναι παιδιά πλουσίων οικογενειών που σκοπό έχουν να μην εργαστούν ποτέ με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. Αν όμως κάνω λάθος και είσαστε παιδιά από γονείς του μόχθου, τόσο το χειρότερο. Πως αντέχεται μωρέ να ροκανίζετε (ήδη ροκανισμένο από τους “Λεφτά υπάρχουν”) τον μισθό ή την σύνταξη του πατέρα σας κι εσείς να κάνετε τον “Γερμανό” ;.
Κάντε το όπως και οι Αιγύπτιοι, κάντε την αρχή και μια λαοθάλασσα θα βρεθεί στο πλάι σας. Μην αφήνεται χαμένο χρόνο δεν έχετε άλλα περιθώρια, οι επαναστάσεις και οι νίκες ξεκινούν και ανήκουν στους αποφασιστικούς, στους λέοντες…εσείς σε ποια κατηγορία ανήκετε; στις Γάτες ; Ορμάτε, πετάξτε (όσοι από εσάς) τους φραπέδες και βγήτε στους δρόμους.

http://geroplatonas.blogspot.com/2011/02/3-2011.html

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *