ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ

Του Γιώργου Θεοχάρη

Η διαγραφή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ,κ. Βασίλη Διαμαντόπουλου, έπρεπε να θεωρείται δεδομένη μετά τον σάλο που ξέσπασε στον….

τύπο και την γενική κατακραυγή από εκκλησία και πολιτικά πρόσωπα .
Η ενέργεια του κ. Διαμαντόπουλου να μεταμφιεστεί σε ”μεθυσμένος” παπάς σε πρωτοχρονιάτικο καρναβάλι και να ”κοινωνεί” τους παρευρισκόμενους πυροδότησε πλήθος έντονων αντιδράσεων και θα περίμενε κανείς το κόμμα του που διεκδικεί την διακυβέρνηση της χώρας να τον βάλει στη θέση του… και να τον θέσει εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας!
Πολλοί Ιεράρχες καταδίκασαν αυτή την πράξη και έθεσαν προ των ευθυνών του, τον ΣΥΙΡΖΑ.Μάλιστα ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης ΄Ανθιμος ευθέως ζήτησε την διαγραφή του Βουλευτή . Πιο ήπιος εμφανίστηκε ο Αρχιεπίσκοπος που τον χαρακτήρισε ΄΄ανόητο΄΄. Ανόητο και επικίνδυνο, αν δεν καταλαβαίνει τα όρια της ελευθεριότητας, εξήγησε στο ”Αγιορείτικο Βήμα” ο μητροπολίτης Σιατίστης, κ. Παύλος.

Και μετά από όλα αυτά έρχεται η δήλωση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, κ. Παπαδημούλη, που μας καλεί να είμαστε πιο ανεχτικοί στη σάτιρα….Και θεωρεί το θέμα λήξαν.
Τι να πεί κανείς!:!!! Οταν αυτοί οι άνθρωποι κυβερνήσουν την Ελλάδα. έχουμε να δούμε πολλές θεατρικές παραστάσεις τύπου Διαμαντόπουλου…
Τουλάχιστον αυτή την πρόγευση μας έδωσαν από την ανεύθυνη στάση τους στα όσα διέπραξε ο Βασιλάκης Διαμαντόπουλος.

Τα ΄΄παπαγαλάκια΄΄ της προόδου …κελάηδησαν!!!!!

Αντί να σιωπήσουν έχουν το θράσος και επιτίθενται σε εκκλησιαστικούς παραγόντους, κυρίως Ιεράρχες . Διάφοροι αρθρογράφοι μεγάλων εφημερίδων κι αυτή τη φορά δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων.
Εφτασαν να συνδέσουν το σύμφωνο συμβίωσης με το οποίο διαφωνεί κάθετα η εκκλησία με το πρόσφατο συμβάν του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο καρναβάλι του Αργους Ορεστικού .

Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει.

agioritikovima.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *