Δεν θα τον θυμάται κανείς!

Η καριέρα του Νίκου Νιόπλια στον Παναθηναϊκό τελείωσε πολύ πιο γρήγορα από ότι περίμεναν οι περισσότεροι, μέσα σε αυτούς και εγώ! Αυτό που… στεναχώρησε αυτούς που τον πίστεψαν, δεν είναι τα αποτελέσματα του, αλλά το ότι δεν έδωσε τίποτα στην ομάδα και σε λίγα χρόνια δεν θα τον…..
θυμάται κανένας!!!

Δεν έβαλε ούτε μια δική του πινελιά στον Παναθηναϊκό, δεν κατάφερε να φτιάξει την ομάδα που ονειρευόταν όταν ανέλαβε. Δεν κατάφερε να προσθέσει στην ομάδα που άφησε ο Τεν Κάτε, ούτε ένα σύστημα, έναν αυτοματισμό, μια δική του έμπνευση, έναν συνδυασμό.

Είναι δυνατόν να είναι ένας προπονητής σε μια ομάδα 11 μήνες και να μην έχει καταφέρει να φτιάξει ούτε μια κομπίνα στα κόρνερ της, που είναι κάτι πολύ απλό; Είναι δυνατόν ένας νέος προπονητής με όραμα, προοπτική και πολύ όρεξη για δουλειά, να κάθεται πάνω στο σύστημα του προηγούμενου;

Δεν λέω να το αλλάξει, αλλά τουλάχιστον να το διορθώσει λίγο, βρε αδερφέ, να του δώσει περισσότερη ζωντάνια, περισσότερη κίνηση, μια δυο πολύ μικρές αλλαγές, οι οποίες όμως θα μπορούσαν να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας. Τίποτα!

Ο Νιόπλιας ήταν η καλύτερη επιλογή για τον Παναθηναϊκό, την εποχή που ήρθε και η φυγή του ήταν η καλύτερη επιλογή για την εποχή που έγινε! Κρίμα πάντως γιατί ήταν μια καλή ευκαιρία να ριζώσει στον «πράσινο» πάγκο ένας Έλληνας προπονητής και να μην τρέχει το «τριφύλλι» σε ευρωπαϊκές λύσεις αγνώστου ταυτότητας!

WWW.SPORTSECRETS.GR

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

2 Comments

  1. Ανώνυμος

    Η ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ: ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΙΟΠΛΙΑ, Ο ΓΙΑΤΣΕΚ ΓΚΜΟΧ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΓΚΩΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΠΡΟΠΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *