ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συμμετέχουμε χωρίς φρένα,
για να αλλάξουμε όσα δεν γουστάρουμε : )
H Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποίησε σήμερα σε εννέα Περιφέρειες και δέκα συνολικά πόλεις συμβολική ταυτόχρονη ποδηλατοδρομία. Στόχος της ποδηλατοδρομίας είναι η ευαισθητοποίηση των νέων για συμμετοχή στις….
επερχόμενες εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Στην ποδηλατοδρομία συμμετείχαν εκατοντάδες νέοι, οι οποίοι με τα ποδήλατα τους έστειλαν ένα ισχυρό μήνυμα απέναντι στην απάθεια και την αδιαφορία. Η δράση συμπληρώθηκε από μια σειρά καρτών με έξυπνα μηνύματα που παρακινούν τη νέα γενιά νασυμμετέχει στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
Οι ποδηλάτες που διέσχισαν κεντρικές οδούς και ποδηλατόδρομους τράβηξαν το ενδιαφέρον των πολιτών, ενώ το παρόν έδωσαν αρκετοί νέοι υποψήφιοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβολουλοι αλλά και υποψήφιοι Περιφερειάρχες και Δήμαρχοι των περιοχών που πραγματοποιήθηκαν οι ποδηλατοδρομίες.
Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Α. Παπαμιμίκος δήλωσε σχετικά με τη σημερινή δράση: «Σήμερα από αρκετές γωνιές της Ελλάδας στέλνουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Μήνυμα ελπίδας και συμμετοχής στις εκλογές της Κυριακής. Τώρα η νέα γενιά βγαίνει μπροστά, με δύναμη και με ενθουσιασμό, με δράση στις τοπικές κοινωνίες για να κάνουμε την κάθε μέρα καλύτερη. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, οι νέοι καλούμαστε να αποφασίσουμε εμείς για το μέλλον μας. Να αλλάξουμε όσα δεν μας αρέσουν. Να αποδείξουμε ότι υπάρχει και άλλος δρόμος απέναντι στο μονόδρομο των ψευτοδιλλημάτων. Την Κυριακή, λοιπόν, συμμετέχουμε όλοι. Δίνουμε δύναμη στους νέους. Δίνουμε δύναμη στην ελπίδα. Το μέλλον μας είναι δικό μας. Το καθορίζουμε εμείς. Όχι οι άλλοι.»

Από το γραφείο Τύπου της ΟΝΝΕΔ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

3 Comments

  1. Ανώνυμος

    Χωρίς φρένα μας οδηγήσατε στο χείλος του γκρεμού παλιοαλήτες και μετά παραδώσατε στον ΓΑΠ για να μας σπρώξει στα βάραθρα… έχετε και δικαίωμα να μιλάτε τώρα παλιολαμόγια…

    Μαύρο στο δικομματικό μαγαζάκι σας… εύχομαι το βράδυ τον εκλογών να βγείτε άλλη μια βόλτα με τα ποδήλατά σας και αυτή τη φορά εκτός από φρένα να μην έχετε και σέλλα…

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *