Ρ. Μακρή: Τα σενάρια ότι θα πάω ΣΥΡΙΖΑ τα διακινούν βουλευτές των ΑΝΕΛ και ο Γεωργιάδης

Για χάος στο κόμμα της, για παράβαση του καταστατικού και για συνειδητό διασυρμό της από συναδέλφους της, έκανε λόγο μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στο Νίκο Ευαγγελάτο, η βουλευτής των ΑΝΕΛ, Ραχήλ Μακρή η οποία παραπέμπεται την Τρίτη στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος μετά από παράπονα συναδέλφων της.
«Δεν έχω κλήση για να πάω σε κανένα πειθαρχικό. Το λέει ο Πρόεδρος αλλά που είναι η κλήση μου; Εγώ δεν προκάλεσα τίποτα δεν έκανα καμια αποσχιστική ενέργεια και παραπέμπομαι μέσω των ΜΜΕ από τον κ. Καμμένο. ‘Εστειλα εξώδικο και κανείς δεν μου απαντά», είπε η κα Μακρή.

Και συνέχισε: «Τα κόμματα παίρνουν εκατομμύρια ευρώ από τις τσέπες των ελληνων πολιτών. ‘Εχουν καταστατικά και πρέπει να τηρούνται. Κατηγορείς αδίκως έναν βουλευτή και μετά όταν σου στέλνει ένα εξώδικο λες οτι δεν το αναγνωρίζεις; Αυτό δείχνει χάος στο κόμμα. Είναι τρελά πράγματα. Ας αποφασίσουν και ας μου απαντήσουν βάση του εξωδίκου. Με παραπέμπουν στο πειθαρχικό κλήση δεν υπάρχει με καλούν την ίδια μέρα σε ένα πειθαρχικό και σε μια ΚΟ που δεν έχει καμία νομιμότητα».

Όταν ρωτήθηκε για πιθανή προσχώρησή της στον ΣΥΡΙΖΑ, είπε: «Για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το λέτε όλοι. Ανήκω στην Κ.Ο. των ΑΝΕΛ προς το παρόν. Τα σενάρια αυτά τα κυκλοφορούν βουλευτές των ΑΝΕΛ μαζί με τον κ. Γεωργιάδη. Εγώ θα συνεχίσω να εκπροσωπώ τον λαό της Κοζάνης. Εγώ ξέρω ότι ανήκω στους ΑΝΕΛ. Περιμένω να μου απαντήσουν γιατί κατηγορούμαι. Δεν μπορούν να διασύρουν έναν βουλευτή

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *