Είχαν προτείνει …στρατιωτικό νόμο μετά τη δολοφονία Γρηγορόπουλου!

Στο διαφημιστικό τρέϊλερ της εκπομπής του Στέλιου Κούλογλου για τη κρατική τηλεόραση με θέμα την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου και τα όσα ακολούθησαν, ο Προκόπης Παυλόπουλος υπουργός Δημόσιας Τάξης εκείνη τη νύχτα παραδέχεται ότι….
κάποιοι είχαν προτείνει την επιβολή στρατιωτικού νόμου! Οι ίδιοι βέβαια κατάλαβαν ότι αυτό ήταν αδύνατον να συμβεί. Και το κατάλαβαν από τις οργισμένες αντιδράσεις της στρατιωτικής ηγεσίας και ειδικά του τότε Α/ΓΕΕΘΑ αντιστράτηγου Δ.Γράψα. Η δήλωση Παυλόπουλου αποτελεί επιβεβαίωση όσων γράφαμε πριν από λίγες ημέρες για τις εισηγήσεις να χρησιμοποιηθούν στρατιωτικές δυνάμεις στην καταστολή της εξέγερσης που είχε ξεκινήσει αμέσως μετά από τη δολοφονία Γρηγορόπουλου.

newsn.wordpress.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

11 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ είπε…

    Τότε για τον άδικο χαμό αυτού του παιδιού είχαν ξεσηκωθεί όλοι και είχαν κάψει την Αθήνα. Τώρα δεν κουνιέται φύλλο αν και έχουν διαλύσει όλη την χώρα. Είναι φανερό πλέον και στον πιο αδαή ποιος κρύβονταν πίσω από της κινητοποιήσεις .Είναι πολύ εύκολο εάν θέλεις να ξεσηκώσεις τον κόσμο, αρκούν μερικά άτομα που θα πρωτοστατούν σε αυτές της κινητοποιήσεις και από πίσω τους κινείται ο όχλος. Αυτό το σχέδιο το ξέρουν και το χρησιμοποιούν χρόνια οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας, πάντα σε συνεννόηση και συνεργασία με τις μυστικές υπηρεσίες των χωρών των μεγάλων δυνάμεων που κατοικοεδρεύουν στην χωρά μας μέσα στης πρεσβείες τους .
    Τότε το σχέδιο τους πέτυχε!! Τώρα έχουν βάλει σε εφαρμογή το επόμενο στάδιο,το όποιο δεν είναι άλλο από την πλήρη διάλυση της χώρας μας σε συνεργασία πάντα με τους εδώ κυβερνώντες που είναι κάθε φορά άτομα της απόλυτου εμπιστοσύνης τους!!!
    ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΑΘΜΗΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ/../—-‘,

    Reply
  2. mariosich

    Χρειάζεται απλά να το δηλώσεις στην αστυνομία, λέγοντας πως είσαι κυνηγός 😉

    …τα τελευταία χρόνια έγιναν πολλοί κυνηγοί στην Αθήνα…
    Μάριος

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Δεν είναι πατριώτης ο Γράψας. Ένας τσιμπουκογλύφτης κομματόσκυλο ήταν. Δε φτάνεις σε τέτοια αξιώματα αν δεν είσαι κομματόσκυλο.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΜΑΓΚΕΣ ΟΠΛΙΣΤΕΙΤΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΖΟΡΙΛΙΚΙΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΑΘΕ ΠΟΡΤΑ ΚΑΘΕ ΤΑΡΑΤΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΡΕΣ,ΚΑΤΑΣΤΡΩΣΤΕ ΣΧΕΔΙΑ ΑΜΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΡΗΞΗΣ ΤΑΡΑΧΩΝ,ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΣΕΙ ΘΥΣΙΑ,ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΤΕ,ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΣΑΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΛΑ)Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΜΕΝΟΣ ΠΑΝΤΟΥ,ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ,ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ

    Reply
  5. Ανώνυμος

    παυλοπουλος………….τι μαλακας ανθρωπος………ηταν και υπερυπουργος ο φοστερ γκαμπ……………..

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *