ΠΑΟ: Συζητήσεις για αύξηση Μ/Κ και η Λεωφόρος

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να γίνει μία κουβέντα μεταξύ του Γιάννη Αλαφούζου και του Ανδρέα Βγενόπουλου με θέμα την ΑΜΚ, αλλά και τη ΓΗΠΕΛ.


 Ο Βγενόπουλος θέλει να ξεκαθαρίσει το θέμα της ΓΗΠΕΛ και ο Αλαφούζος έχει σκοπό να το βάλει στην επόμενη Γ.Σ., όπου θα γίνει και αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Στη συνάντηση που θα γίνει, θα ξεκαθαριστούν τα θέματα και υπό ποιες προϋποθέσεις ο Ανδρέας Βγενόπουλος θα συμμετάσχει στην ΑΜΚ.

Πάντως η συνάντηση των δύο ανδρών δεν πρόκειται να γίνει σήμερα, όπως γράφτηκε, αλλά μία από τις επόμενες ημέρες.

Στο μεταξύ, ένα θέμα, που υπήρχε με το γήπεδο της Λεωφόρου, φαίνεται ότι ξεπεράστηκε χθες.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αχιλλέας Μακρόπουλος, υπέγραψε το παραχωρητήριο και έτσι πλέον οι «πράσινοι» μπορεί να επιστρέψουν στη Λεωφόρο μόλις είναι έτοιμοι ύστερα από τα έργα που γίνονται. Ο Μακρόπουλος αρχικά δεν υπέγραφε, διότι υπήρχε διαφωνία για τους όρους του ενοικίου της Λεωφόρου από τον Ερασιτέχνη στην ΠΑΕ.

Χθες έγινε μία επαφή, όμως, με τον Μακρόπουλο, ο οποίος υπέγραψε το χαρτί παραχωρητηρίου, που του έστειλε η ΠΑΕ. Μάλιστα ο ίδιος ο Μακρόπουλος έλεγε χθες ότι «η επιστροφή της ομάδας στη Λεωφόρο είναι σε καλό δρόμο».

Στον Παναθηναϊκό πιστεύουν ότι μέχρι τα τέλη Μαρτίου θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα στη Λεωφόρο και κάνουν μία προσπάθεια μήπως παίξουν εκεί στις 9 Μαρτίου με τον Πλατανιά. Ηδη τα έργα έχουν αρχίσει και αυτές τις ημέρες γίνεται ο καλλωπισμός κάτω από τις εξέδρες.

protothema.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *