Σύλληψη πρώην προέδρου του ΠΑΟΚ !

Ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Δημήτρης Δρόσος, συνελήφθη στο Παλαιό Φάληρο με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις Αρχές της Μάλτας.

Σύμφωνα με όλα τα στοιχεία, πρόκειται για τον άλλοτε «ισχυρό άνδρα» της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος διώκεται για κατάχρηση 500.000 ευρώ από λογαριασμούς παικτών στοιχήματος στη Μάλτα. Ο γνωστός επιχειρηματίας συνελήφθη την Πέμπτη στο Παλαιό Φάληρο από τις ελληνικές αρχές, ενώ θυμίζουμε ότι τον Μάιο του 2009 είχε συλληφθεί από τις αρχές της…
Μάλτας.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ελληνικής αστυνομίας:

«Σύλληψη ημεδαπού με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης από τις Αρχές της Μάλτας. Διώκεται για κατάχρηση 500.000 ευρώ από λογαριασμούς παικτών στοιχήματος στη Μάλτα.

Συνελήφθη, σήμερα (2-2-2012) το μεσημέρι στο Π. Φάληρο Αττικής, 47χρονος ημεδαπός ο οποίος διώκεται με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης από τις Αρχές της Μάλτας για τα αδικήματα της υπεξαίρεσης, απάτης, απιστίας και κατάχρησης κατά το καθήκον.

Σύμφωνα με το Ένταλμα Σύλληψης ο συλληφθείς Διευθυντής εταιρείας στοιχημάτων, καταχράστηκε το 2009 στη Μάλτα το ποσό των πεντακοσίων χιλιάδων (500.000) ευρώ από λογαριασμούς ξένων παικτών στοιχήματος.

Η σύλληψή του, που πραγματοποιήθηκε ύστερα από πολύμηνες έρευνες, έγινε από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων και του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αύριο στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *