Ντόρα για Καρατζαφέρη: «Έλεος πλέον με τα καραγκιοζλίκια»

Χρησιμοποιώντας ίσως την πιο σκληρή γλώσσα που έχει χρησιμοποιήσει ποτέ η Ντόρα Μπακογιάννη αποδοκίμασε τον Γιώργο Καρατζαφέρη για την απόφασή του να μην ψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση και στην ουσία να αποχωρήσει από την κυβέρνηση Παπαδήμου.
«Έλεος πλέον με τα καραγκιοζιλίκια. Αυτές οι πολιτικές ηγεσίες, αυτή την ώρα δεν αξίζουν στον ελληνικό λαό», δήλωσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας αποφεύγοντας όμως να αναφερθεί ονομαστικά στον….
πρόεδρο του ΛΑ.ΟΣ.

«Τις βλέπετε μπροστά σας και το θέατρο σκιών το οποίο παίζεται όλες τις τελευταίες ημέρες από όλους. Είναι ντροπή. Ο ελληνικός λαός βρίσκεται σε απόγνωση και εκείνοι παίζουν εκλογικά παιχνίδια. Πιστεύω ότι η τιμωρία θα είναι πάρα πολύ μεγάλη», συνέχισε η κα Μπακογιάννη.

Νωρίτερα από το βήμα της Βουλής σε ανάλογα υψηλούς τόνους επέκρινε τους κ.κ Παπανδρέου, Σαμαρά και Καρατζαφέρη ενώ εξέφρασε την έντονη δυσφορία της με τα άδικα μέτρα των νέων οριζόντιων περικοπών που προβλέπει η νέα δανειακή σύμβαση.

Σε ότι αφορά πάντως τη στάση της Δημοκρατικής Συμμαχίας στη Βουλή σύμφωνα με πληροφορίες και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα ψηφίσει μεν τη δανειακή σύμβαση δεδομένου ότι ενδεχόμενη καταψήφισή του θα σήμαινε, όπως έχει κατ’ επανάληψη πει η Ντόρα Μπακογιάννη, ότι η χώρα οδηγείται στην άτακτη χρεοκοπία.

Ωστόσο παράλληλα η πρόεδρος και οι βουλευτές του κόμματος θα ασκήσουν οξύτατη κριτική στα κόμματα που μετείχαν στη διαπραγμάτευση καθώς διαφωνούν με την πολιτική των φόρων και των οριζόντιων περικοπών επί δικαίων και αδίκων.

http://briefingnews.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *