Παρ΄ολιγο να λυντσάρουν τον Κακλαμάνη στην παλ. βουλή

Απόψε έγινε μια εκδήλωση στην παλιά βουλή για την Θράκη, με συντονιστή τον Στρατηγό Αλευρομάγειρο, και ομιλητές τους , Κ. Καραϊσκο έκδοτη του Αντιφωνητή, Παναγιώτη Σγουρίδη βουλευτή, ,Γ.Καραμπελιά εκδότη του ΑΡΔΗΝ, και την ηρωική δασκάλα ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης εμφανίστηκε στην αίθουσα όπου έσφυζε από…..
κόσμο, και ο πρώην πρόεδρος της βουλής Απόστολος ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ του οποίο έσπευσε ο συντονιστής Κος Αλευρομάγειρος να αναγγείλει την παρουσία. Πριν το τέλος της εκδήλωσις σηκώθηκε η ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ και ζήτησε από τον συντονιστή της όλης εκδήλωσις μέσω αυτού, να απευθύνει μια ερώτηση στον παριστάμενο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ,και το αίτημα της έγινε δεκτό.

Απευθυνόμενη λοιπόν στον πρώην πρόεδρο της βουλής τον ρώτησε, «μέχρι ποιου σημείου πρέπει για να φτάσουν οι πράξεις και ενέργειες των Ματατζη, Ιλχαν, και Χατζηοσμάν, για να τους διώξετε από το ΠΑΣΟΚ;».

Απαντώντας ο ανεκδιήγητος Κακλαμάνης με το γνωστό, «άρες μάρες κουκουνάρες »,και κουβέντα για την ταμπακιέρα, έκανε τους παριστάμενους να εξαγριωθούν ,να του απευθύνουν λέξεις υβριστικές, τέτοιες που δεν τολμούμε ούτε να τις γράψουμε. Ο δε παριστάμενος ΝΑΞΑΚΗΣ εξαγριωμένος από την κοροϊδία, του είπε ότι εσείς παραδώσατε και τον ΟΤΣΑΛΑΝ, και βλέποντας οι διοργανωτές ότι η κατάσταση πάει να εκτραπεί από τους διαμαρτυρόμενους για την κοροϊδία και να γίνει ανεξέλικτη, αναγκάστηκαν να τον φυγαδεύσουν για να ηρεμίσουν τα πνεύματα.

Τώρα τι ήθελε να πάει σε μια τέτοια πατριωτική εκδήλωση ένας συμμετέχων στο γενικό ξεπούλημα της χώρας; Aγνωσται αι βουλαί του …παρ΄ολιγο…. λυντσαρισμένου.

Λυπούμαστε μόνο που δεν ήμασταν εκεί, για να του χώσουμε κανένα γιαουρτάκι για να ….φτιάξει δέρμα..

ixnos1.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

29 Comments

  1. Ανώνυμος

    δημοκρατια ειναι η επιβολη μετρων,νομων και ρυθμισεων χωρις δημοψηφισματα?ρε αντε στη μανα πατριδα σας,να δειτε εκει πως την νοουν την δημοκρατια,ανθελληνες καρεκλοκευνταυροι.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Κλείστε τον κολόγερο σε κανα ίδρυμα να ησυχάσουμε επιτέλους….αλλά εδώ θα μου πείτε ο Μητσοτάκης ακόμη δίνει συνεντεύξεις, ο Κακλαμάνης σε πείραξε; ΣΩΣΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟ….

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ.ΑΡΘΡΟ 120.ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΧΑΛΑΛΙΖΩ ΟΥΤΕ ΚΟΡΔΟΝΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ,ΜΟΝΟ ΧΟΝΤΡΟ ΣΧΟΙΝΙ ΓΙΑ ΘΗΛΕΙΑ.ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ,ΗΤΑΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ…..ΗΡΘΕ ΔΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΟΜΙΛΙΩΝ.ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟ Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ.

    ΥΠΑΤΙΑ*

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΕΤΕ???
    ΞΥΠΌΛΗΤΟΙ ΦΥΓΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ?
    ΚΑΜΙΑ 10 ΑΡΙΑ ΒΡΟΧΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΦΥΓΕΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΕΠΑΘΕ ΠΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΠΕΙΘΗΝΙΑ.ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ!!!ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΕΙΡΟΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΗΤΑΝ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ(ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ),ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ,ΤΑ ΦΑΣΚΕΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΕΠΕΣΑΝ ΒΡΟΧΗ.ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΜΕ "ΡΟΜΠΑ".ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΣΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ-ΕΞΟΔΟΥ ΟΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ ΓΙΟΥΧΑΪΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.ΠΑΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ.
    ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ,ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ,ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ.

    ΥΠΑΤΙΑ*

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ… ΝΑ ΦΙΑΧΤΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ… ΚΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΎΟΥ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ…
    ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ…. ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΟΛΟΙ…..
    ΦΩΝΕΣ ΚΡΑΞΙΜΟ ΝΤΑΟΥΛΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΩΣ ΤΟ ΠΡΩΙ..

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Ο Κακλαμανης και τα αλλα παληκαρια της δεκαρας του ΠΑΣΟΚ, ειναι εκτος τοπου και χρονου…τυφλωμενοι απο την αλαζονεια της 25χρονης εξουσιας τους νομιζουν ακομη οτι μπορουν να κοροιδεψουν τον λαο και να γινουν και σημερα αποδεκτοι.Ανθρωποι που δεν ειναι ικανοι να διοικησουν ενα περιπτερο ηρθαν με τις πλατες των Αμερικανοεβραιων στην ελλαδα ..και ιδου το σημερινο αποτελεσμα..σημερα οι ποιο αφελεις και μετριοι απο αυτους νομιζουν οτι κατι εχουν να πουν …και εμφανιζονται σε εκδηλωσεις προκλητικοι και με περισσο θρασος.Μετα απο τοσο κακο που μας εκαναν ..θα περιμεναμε να καθησουν σπιτι τους ακι να μας αφησουν ησυχους να ξαναοργανωσουμε την πατριδα μας…χωρις αυτους και τους μασονους πατρωνες τους.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Παιδιά νομίζω ότι είστε υπερβολικοί. Τέτοιες ακραίες αντιδράσεις δεν αρμόζουν στη σημερινή δημοκρατία και τον πολιτισμό μας προς θεού, μη ξεχνάτε ότι πρόκειται για τον πρόεδρο της αξιώτιμης βουλής την οποία εαν τη χάναμε πως θα ζούσαμε πως θα αναπνέαμε….
    Θα προτεινα πρώτα πίσσα και πούπουλα και μετά ένα καλό λιντσάρισμα, αφού επιστραφεί η τεράστια περιουσία του στον ελληνικό λαό που υπηρέτησε πιστά τόοοσα χρόνια.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    11:59 ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΦΑΛΟ ΣΟΥ

    Η΄ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ?????????????

    Ο ΓΕΛΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ

    petaloudas

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΜΠΡΑΒΟ!!!!
    ΘΕΛΕΤΑΙ ΖΩΗ ΣΩΣΤΗ ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΟΙ???ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΤΑΙ ΕΝΑ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΜΜΑ…….ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ…….ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
    ΛΕΒΕΝΤΕΣ.

    Reply
  12. PREDATORUS

    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΠΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ Η ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ!!!

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΕΙΨΕΙ ΔΙΟΤΙ ΑΓΝΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΙΤΕ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΩΓΜΕΝΟΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΦΑΝΟΣΤΑΤΕΣ!!!

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ

    petaloudas

    Reply
  14. Ανώνυμος

    το να μην βγουν απο τα σπιτια τους ειναι πολυ ΑΠΛΟ
    ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

    Απλα αντι για πορεια πηγαινουμε εξω απο τα σπιτια τους με βαρδιες και δεν τους αφηνουμε να βγουνε

    Αλλα ειναι στημενα ολα …

    Σου λεει ας παμε πορεια μετα θα μπει καμμια φωτια μετα θα ερθουν οι γνωστοι γνωστοι μετα η αστυνομια μετους γνωστους μαζι μετα οι γνωστοι αγνωστοι παπαρες θα πεταξουν μετρες και μολοτοφ και μετα θα διαλυθει η πορεια και παλι στις δουλειες μας αυριο και παλι θα τα οικονομισουν τα σωματεια και παλι τιποτα δεν θα γινει και παλι οπως τα θελουν θα τα κανουνε …

    ΟΠΟΤΕ ΤΙ???

    ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΑΡΧΗΓΟ ΝΑ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΡΩΣΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

    ΟΠΟΤΕ ΖΗΤΗΤΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΑΤΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΡΕΛΟΣ.

    Reply
  15. PREDATORUS

    ΠΑΙΔΙΑ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΕΙΕΣ ΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΘΕΤΟ ΠΡΑΓΜΑ!!!

    ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΥΜΙΖΩΙ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ 7ης ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΔΣΕ!!!

    ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΤΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΝ ΕΤΕΙ 2010 ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ!!!

    Reply
  16. Ανώνυμος

    ΕΤΣΙ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ,ΞΥΛΟ.ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ…

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *