Αύριο οι αποφάσεις για τη φορολογία στα ακίνητα – Επίθεση Στουρνάρα σε ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

Διευρυμένη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό και με τη συμμετοχή του υπουργού Οικονομικών Γ. Στουρνάρα, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη, το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου. Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν τα…

προαπαιτούμενα για τις επόμενες δόσεις και ζητήματα σχετικά με τους δημοσίους υπαλλήλους. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ακόμα ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Μανούσος Βολουδάκης.
Όπως έγινε γνωστό, αύριο, Τετάρτη, το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη του κ. Στουρνάρα με τους εκπροσώπους των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, με αντικείμενο να ληφθούν αποφάσεις για το φλέγον θέμα της φορολογίας στα ακίνητα. Μετά τη σύσκεψη αυτή, και εφόσον κριθεί αναγκαίο, ο κ. Στουρνάρας ενδέχεται να μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου όπου θα συναντώνται οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί που στηρίζουν την κυβέρνηση, προκειμένου να τους ενημερώσει για τη σύσκεψη και να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις.
Αποχωρώντας από το Μέγαρο Μαξίμου, ερωτώμενος σχετικά με τη φορολογία στα ακίνητα και για το ύψος του αφορολόγητου ορίου που θα θεσπιστεί, ο κ. Στουρνάρας είπε: «Έχουμε ακόμη καιρό για να το κουβεντιάσουμε».
Παράλληλα, και χωρίς να ερωτηθεί σχετικά, εξαπέλυσε επίθεση κατά του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, στους οποίους επέρριψε ευθύνες για τις κινητοποιήσεις των αγροτών και των ναυτεργατών! «Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι αυτό που παρατηρούμε στο χώρο των κινητοποιήσεων σήμερα και τις προηγούμενες μέρες είναι παλαιοκομματικές νοοτροπίες των δυο κομμάτων, του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο κ. Στουρνάρας.

Πηγή: eklogika.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *