Ποιος θα βοηθήσει αυτή τη γυναίκα με το μωρό της?

Υπάρχει κράτος πρόνοιας ή δεν περίσσεψε ευρώ, από αυτά που “μαζί φάγαμε” τόσα χρόνια, για να έχει ελπίδα και δικαίωμα στη ζωή αυτό το παιδί???

Η μητέρα που βλέπετε στις φωτογραφίες περιφέρεται μέσα στη Λαμία με το μωρό της αγκαλιά.
Δυστυχώς όμως επειδή είναι άτομο εξαρτημένο πολλές φορές αδυνατεί να…..
κρατήσει έστω και στην αγκαλιά το παιδί της και το ακουμπά όπου βρει ακόμα και σε περαστικούς ή σε κάποιους περίεργους τύπους που κάθονται στα παγκάκια της πλατείας Πάρκου.
Η αστυνομία έχει κληθεί πολλές φορές να βοηθήσει. Αλλά τι μπορεί να κάνει? Την παίρνουν στο τμήμα, προσέχουν το μωρό, την κρατάνε κάποιες ώρες μέχρι να συνέλθει και μετά την αφήνουν και ξανά τα ίδια. Ένα βράδυ, περαστικοί, την είδαν στην περιοχή της έκθεσης κοντά στον Άγιο Τρύφωνα σε κακό χάλι την ίδια και το παιδί ημίγυμνο μέσα στο κρύο να κλαίει και κάλεσαν πάλι την αστυνομία.
Οι φωτογραφίες είναι χθεσινές από την πλατεία Πάρκου, που για άλλη μια φορά η αστυνομία κλήθηκε από πολίτη που έλεγε ότι το παιδί κινδυνεύει και ότι το αφήνει στους ξένους στα παγκάκια.
Όπως βλέπετε στην τελευταία φωτογραφία, όταν η μητέρα βλέπει τον αστυνομικό της ΔΙ.ΑΣ να πλησιάζει, παίρνει το παιδί από τον άγνωστο άνδρα που το είχε αφήσει.

Το ερώτημα λοιπόν είναι ποιός θα ασχοληθεί και θα βοηθήσει αυτό το παιδί, αλλά και τη μητέρα, αφού κι αυτή είναι άρρωστη και εξαρτημένη… και υποτίθεται ότι υπάρχει κράτος πρόνοιας… ΥΠΑΡΧΕΙ???

http://www.lamiareport.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

11 Comments

  1. Ανώνυμος

    εγω παντος δεν θα αφηνα η αστυνομια να κρατα το παιδι.αυτοι εκτος απο το να το βιασουν,μπορουν νατ το ποτισουν ναρκωτικα,να γυρισουν ταινια πορνο,να το πουλησουν σε αλλους να ασελγουν στο κορμακι του και στην συνεχεια να κανουν την μανα μεγαλεμπορο ναρκωτικων.δεν θα ναι θα μου πεις η πρωτη φορα που γινεται κατι τετοιο..

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟ ΣΑΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ
    ΠΩΣ ΤΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΤΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΡΕ
    ΓΚΑΧΤΕΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

    Reply
  3. Ανώνυμος

    7.24 ΠΕΤΑΞΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ. ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    7.24 ΑΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΘΑ ΣΤΟ ΣΤΡΟΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΣΟΥ ΜΗΝ ΑΝΙΣΗΧΕΙΣ .Κριμα που μερικοι τρισηλιθιοι χαλανε το μπλοκ .

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΓΙΑ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ (7:24) ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΘΑ ΤΗ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο BRAVESTAR ME ΕΧΘΡΟ ΤΟΝ TEX HEX!

    EMENA ΡΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑ ΧΘΕΣ ΠΟΛΛΑ ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΕΣΩ. ΜΗΛΑΜΕ ΤΟ ΚΟΥΡΑΔΙ ΕΧΕΙ ΣΦΙΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΜΟΥ. ΕΧΕΙ ΣΦΙΞΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΓΥΑΛΟΧΑΡΤΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΓΔΕΡΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΚΤΟΔΕΡΜΑ ΜΟΥ.

    ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΠΡΩΚΤΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΕΣΩ!!!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *