Τα μάτια μας … ανοικτά ! ! !

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Πιστεύω ότι όλοι οι Έλληνες πρέπει να παρακολουθήσουν την συνέντευξη του Μίκη Θεοδωράκη στην πρωινή ζώνη του Αnt1 με το Γιώργο Παπαδάκη. (παραθέτω τους συνδέσμους των βίντεο στο τέλος)
Τον Μίκη ο οποίος για άλλη μία φορά με γλώσσα απλή και κατανοητή είπε τα πράγματα με το όνομα τους.

Προσωπικά δεν μου προκαλεί εντύπωση το ότι οι ιθύνοντες του σταθμού αποφάσισαν την συγκεκριμένη περίοδο να δώσουν βήμα στο…..
μεγάλο μας συνθέτη ο οποίος εδώ και καιρό και μετά την ίδρυση της κίνησης των πολιτών με την ονομασία “Σπίθα” έχει κάνει πολλές ομιλίες ανά την Ελλάδα και οι οποίες ποτέ δεν έτυχαν της προβολής που θα έπρεπε.
Αυτή λοιπόν η “ευχάριστη” εξέλιξη συνδυάζοντας την και με την αλλαγή τακτικής του MEGAβαντόρικου καναλιού προς την κατεύθυνση κριτικής προς την κυβέρνηση δείχνει ότι είμαστε στον προθάλαμο ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων.

Φίλες/οι μη γελιόμαστε όλο αυτό δείχνει ότι οι εξ εξωτερικού δυνάστες μας αλλά και εγχώριοι συμμετέχοντες , αβανταδόροι και θιασώτες τους, θεωρούν πλέον τον κ. Παπανδρέου και την παρέα του καμένα χαρτιά τα οποία θα πρέπει να αποσύρουν έγκαιρα πριν εκδηλωθεί η οργή του Ελληνικού λαού.

Μια οργή που θα τους πάρει και θα τους σηκώσει όλους μαζί (πολιτικούς και δημοσιογράφους) για την προδοσία, το ξεπούλημα και την υποθήκευση του μέλλοντος της ζωής των παιδιών μας.

Αυτό όλο σίγουρα μπορεί να φαντάζει ελπιδοφόρο αλλά θα πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για το τι έχουν σχεδιάσει προκειμένου να μας ξεγελάσουν για άλλη μία φορά.

Θεωρώ η λύση όπως είπε και ο Μίκης θα πρέπει να δοθεί ειρηνικά αλλά δυναμικά από τον λαό μας ο οποίος θα βάλει μπροστάρηδες για την μεγάλη αλλαγή ανθρώπους έντιμους και άφθαρτους μέσα από τα ίδια του τα σπλάχνα δίνοντας τέλος στα τζάκια και στην οικογενειοκρατία των τελευταίων 60 χρόνων.

Παράλληλα θα πρέπει να ελέγξει όλους όσους άσκησαν εξουσία τα τελευταία χρόνια επιβάλλοντας βαριά τιμωρία στους κλέφτες, στα λαμόγια και τους προδότες!!!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

16 Comments

  1. Ανώνυμος

    Ο Μικης ειναι το ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ειναι μια ακομη ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ του Ελληνικου λαου που τωρα ετοιμαζεται να εκδηλωσει οργη. Βαλανε τον αλαφροϊσκιωτο μπροστα για να μην προλαβει κανενας πατριωτης να παρει τον αγανακτισμενο κοσμο με το μερος του. ΑΛΗΤΕΣ! ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ! ΦΙΔΙΑ! Κινειστε γρηγορα, αλλα ο ΑΕΤΟΣ γρηγοροτερα…

    Οι διασυνδεσεις του Μικη με τη βρωμοαλητοελιτ που μας κατασπαραζει εγιναν παρελθον;;; Ποσο ευκολοπιστος και ανοητος εχει γινει ο Ελληνας…ναρκωτικα παιρνουν μερικοι;;;

    Το νου σας ερπετα…ο ΑΕΤΟΣ τρωει το φιδι

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Όχι φίλε μου 2.55, αν δεν κάνω λάθος είπε ότι σε 2-3 χρόνια αυτός δε θα είναι εδώ.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Ο μικης εκανε φαουλ: ειπε οτι σε δυο τρια χρονια πρεπει να επαναστατησουμε να διωξουμε την κυβερνηση…δηλαδη μεχρι τοτε θα πρεπει να την ανεχτουμε;;;;; Σε δυο τρια χρονια θα ειμαστε δουλοι με μικροτσιπ…θα ειναι αργα…. ΔΕ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΜΙΚΗ!!!!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Πάντως είναι γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες τα βοθροκάναλα έδωσαν βήμα και στον Κασιμάτη και στον Καζάκη.

    Το κάνουν για να γλυτώσουν από την οργή και το μένος του Έλληνα; Δε θα τα καταφέρουν.

    Μίκη δώσε το σύνθημα.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    23 χρονος, άτριχος, ψάχνει άγριο και σκληρό επιβήτορα για να με κάνει πουτάνα του !!!!
    Πάνω απ όλα όμως ψάχνω για αισθήματα !!! μμμμ…..

    So Horny !!!

    Reply
  6. ΕΛΛΗ

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ.ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΟΤΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ, ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΛΗΘΗ.Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ ΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ;Η ΕΞΞΑΠΑΤΗΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΚΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΗ ΕΝΙΜΕΡΟΣΗ,ΤΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ.ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΧΝΙ,,,ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.ΚΛΕΦΤΕΣ

    Reply
  8. Ανώνυμος

    TO ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΝΑΙ ΑΠΛΟ.
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ. (συνεπαγεται πτωχευση)
    ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΓΧΩΡΙΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,
    ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ.
    (ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΔΟΘΕΙΣΗΣ)ΤΑ ΙΣΛΑΜΟΑΛΒΑΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
    ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ
    ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΜΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ
    ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
    ΤΟ ΜΕΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ(για άλλη μια φορα)
    ΝΑ ΤΕΘΟΥΜΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΜΑΣ ?

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Kαλά τα λέει ο Μίκης… αλλά είναι πλέον αργά. Πάμε για αναδιάρθρωση χρέους ολοταχώς! Με άλλα λόγια χρεοκοπία… για τους κατέχοντες των ελληνικών ομολόγων.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    1τη ΜΑΗ .ΣΤΗ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ ΜΗΧΑΛΙ. ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ,ΑΛΗΛΟΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ,ΠΕΟΥΣ.

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Παιδιά πρέπει να συσπειρωθούμε όλοι ανεξαιρέτως κομματικών παρατάξεων και πολιτικών ιδεολογιών,ανεξαρτήτου επαγγέλματος συμπεριλαμβανομένου και των αστυνομικών… Δεν μπορεί να ξεπουληθεί η Έλλαδα μας απο μια χούφτα πιόνια προδότες του νέου παγκόσμιου συστήματος! Δεν είμαστε τα υποχείρια κανενός! Δεν θα αφήσουμε κανέναν να αγγίξει και να διεκδικήσει έδαφος που δεν του ανήκει,έδαφος για το οποίο οι πρόγονοι μας έδωσαν και την ζωή τους για την υπερασπισή της. Ο Αλέξανδρος Υψηλάντης είχε πεί χαρακτηριστηκά ΄΄Εχωμεν πολύν ακριβά αγορασμένην την ελευθερίαν μας,για να την παρέχωμεν τοσο φθηνά είς τον κάθε τυγχόντα΄΄. Ας ξυπνήσουμε επιτέλους απο αυτόν τον λήθαργο και ας ορθώσουμε το ανάστημα μας όπως κάναμε πάντα !!! Ας είναι η 1η ΜΑΙΟΥ ημέρα μιάς πανελλήνιας ειρηνικής λαΪκης συγκέντρωσης έξω απο την Βουλή όπου όλοι μαζί μια γροθιά θα αντιταχθούμε σε αυτό το πραξικόπημα!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ! ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEΒΟΟΚ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ! Θα είμαι εκεί αναμεσά σας, δίπλα σου να για να φώναξω και να υπερασπιστώ το δικαίωμα μας να ζήσουμε ανθρώπινα και ελεύθερα και όχι κάτω απο αυτόν το ζυγό της παραφροσύνης και εκμετάλευσης. Θυμίσου 1η ΜΑΙΟΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ! ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ! Ν.Γ.Κ

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΟΥΚΙΑ ΜΑΓΚΕΣ
    Σ/Κ ο Λοβέρδος ‘’ πρέπει να πούμε την αλήθεια στον λαό’’ δηλαδή κάτι μας κρύβουν. Όταν δεν λες την αλήθεια ενώ την ξέρεις, είσαι συνυπεύθυνος με αυτούς που λένε τα ψέματα παρόλο που τα ψέματα δεν έφυγαν από το δικό σου στόμα αλλά από τους προδότες, αμερικανάκια , πιόνια κτλ…
    Δευτέρα… Βάσω Παπ. λέει ξεκάθαρα για την αναδιάρθρωση.. και βλέπει ολοφάνερα πως δεν βγαίνουν τα νούμερα…. Αυτά που λέμε τόσο καιρό εδώ μεταξύ μας. Μαζί της και άλλοι βουλευτές μιλούν για την ανησυχία τους για την οικονομία. Ο Παπ/ντινου το χαβά του.
    Σήμερα από ένα ζαπινγκ στα πρωινά όλοι το έλεγαν αλλά με ωραία λόγια για αναδιάρθρωση…
    Λοιπόν τι άλλο θέλετε για να το πιστέψετε…. Πάρτε τα μέτρα σας πριν είναι αργά….
    Δεν υπάρχει άλλος χρόνος. Όταν το πουν θα είναι αργά…. Θα έχουν κλείσει οι τράπεζες και θα πάρετε τον πούλο. Μετά το μπαμ θα είναι πολύ διαφορετικά να έχεις μερικά ευρώ στο σπίτι να κάνεις τις συναλλαγές για τα απαραίτητα όσο αντέξεις και όσο έχεις, παρά να τα έχεις στην τράπεζα και να τις κλείσουν μέχρι να επανέλθει η τάξη…. Όποτε επανέλθει….
    Με ένα ευρώ τώρα αγοράζεις ένα λίτρο γάλα μετά το μπαμ θα αγοράζεις πέντε λίτρα γάλα και μια γίδα δώρο.
    Ο νοών νοείτω.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *