Ένα Τάσο Παπαδόπουλο αναζητούμε ΕΛΛΗΝΕΣ….

Γράφει ο Ευαγγελιστριώτης

Οι εξελίξεις που διαγράφονται πλέον ζοφερές, εις βάρος του Ελληνισμού της Κύπρου και της Ελλάδος γενικότερα, όπου…

προωθούνται τα συμφέροντα της Τουρκίας στο νησί και πάλι, ουδόλως ενδιαφέρει την πολιτική κακοσκηνή του τόπου μας. Και βεβαίως δεν ασχολείται με το θέμα το σύνολο της ξεπουλημένης δημοσιογραφικής πλέμπας και όλα τα μέσα της διαπλοκής.

Όλοι κρύβονται την στιγμή που διακυβεύονται μέγιστα Εθνικά συμφέροντα. Το μέγιστο θέμα της εξωτερικής μας πολιτικής έχει βουλιάξει στον πάτο των εφημερίδων και των καναλιών (15η είδηση).
Ο κ. πρωθυπουργεύων παραμένει άλαλος, ο λαλίστατος υπουργείων επί των Εξωτερικών μουγκάθηκε, ο Τσίπρας ούτε φωνή ούτε ακρόαση (άλλωστε δικές του συνιστώσες αποκαλούν τα Σκόπια «Μακεδονία», στην Κύπρο θα κολλήσουμε;), η ΔΗΜΑΡ δεν ασχολείται με το θέμα (απαξίωσαν να πάνε και στο συμβούλιο Εξωτερικής πολιτικής). Μόνο η Χρυσή Αυγή, το ΚΚΕ και οι ΑΝΕΛ, καταδίκασαν ανέξοδα τις εξελίξεις.

Οι γεωστρατηγικές και γεωπολιτικές καταστάσεις αλλάζουν άρδην στην περιοχή σε βάρος των Ελληνικών συμφερόντων και οι στρουθοκαμηλίζοντες ολετήρες δεν είναι ικανοί να διατηρήσουν την Ελληνική παρουσία σε αξιοπρεπές ύψος, ούτε να υπερασπιστούν στοιχειώδη Ελληνικά απαράγραπτα δεδομένα.

Και βεβαίως ένα Τάσο Παπαδόπουλο δεν μπορούν και δεν είναι άξιοι ούτε να τον αντιγράψουν….
Έναν και μοναδικό ΕΛΛΗΝΑ.


otwnagrafwn.blogspot.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *