Επιμένουν για τον Ρομπέρτο

Ο Ρομπέρτο Χιμένεθ αποτελεί τον πρώτο μετεγγραφικό στόχο των Ίντερ και Βαλένθια, οι οποίες φέρονται διατεθειμένες να καταθέσουν πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτησή του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία και την Ιταλία, ο έμπειρος τερματοφύλακας αποτελεί τον πρώτο στόχο των δυο ομάδων, οι οποίες αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα επαφές τόσο με τον ίδιο, όσο και με τους «ερυθρολεύκους».

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως η ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη φτάνει τα οκτώ εκατομμύρια ευρώ, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής από τους «ερυθρολεύκους». Παράλληλα, οι Πειραιώτες ξεκαθαρίζουν πως δεν έχουν δεχτεί πρόταση για τον έμπειρο τερματοφύλακα, ενώ συμπληρώνουν πως μόνο αν υπάρξει κάποια εξαιρετική πρόταση, θα προχωρήσουν στην παραχώρησή του.

Ο Ρομπέρτο υπολογίζεται ως βασικός για τη νέα αγωνιστική περίοδο, κάτι που σημαίνει πως δύσκολα θα μπει η διοίκηση του Ολυμπιακού στη διαδικασία για την πώλησή του. Ο Βίτορ Περέιρα είναι απόλυτα ευχαριστημένος με τον Ισπανό και φέρεται αρνητικός στο ενδεχόμενο παραχώρησής του.

Πηγη novasports

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *