ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΩΣΤΑΛΕΞΙ

Γράφει ο Σωκράτης Τσουμελέκας

Ζούμε στη χώρα της δημοσιογραφικής παράνοιας. Στη χώρα της υποτέλειας στην 4η εξουσία . Ζούμε σε επανάληψη την ιστορία της δύσμοιρης Ελένης…

 Το Κωσταλεξι στις μέρες μας αντικατοπτρίζει τις διώξεις των εθνικιστών από τους εισαγγελείς των ΜΜΕ. Μια οικογένεια θύμα, της τότε νοοτροπίας ,δέχθηκε πανελλαδικό διασυρμό .Οι ανερχόμενοι εισαγγελισκοι χρησιμοποίησαν συνάνθρωπο, με ειδικές ανάγκες, για να τονίσουν την παρουσία τους. Επίσημα η Ελένη σε ψυχιατρείο και μετά εγκατάλειψη. Έκαναν την δουλεία τους. Νύξη για την αθώωση των μελών της οικογένειας. Νύξη για την σκληρή πραγματικότητα.
Σήμερα συνένοχοι για την οικονομική και εθνική κατάντια εκτοξεύουν μύθους στοχοποιοντας Αθώους ιδεολόγους που πρόταξαν , προτέρημα ανιδιοτέλειας, σαν σκοπό ζωής την αναγέννηση του Ελληνισμού .
Δύσκολος δρόμος που προϋποθέτει την άδολη στοχευση των επίορκων καταχραστών του Ελληνικού πλούτου .Την δίωξη όσων εσκεμμένα έβλαψαν το Εθνικό συμφέρον .Τον έλεγχο του κεφαλαίου ως προς τους στόχους που εξυπηρετεί ,καθώς και την οριοθέτηση κανόνων για εθνικές επενδύσεις. Ιδέες που μόνο η σύλληψη τους είναι περίπλοκη . Το πως σαν διλημματικη αφετηρία αμφισβήτησης των προθέσεων ανύπαρκτη για Εθνικιστή. Το Ελληνικό Έθνος αφετηρία σκέψης . Η Ευρώπη των λαών δεν μας αντιπροσωπεύει. Λέμε ναι στην Ευρώπη των εθνών. Θέλουμε η Ελλάδα να μας ανήκει. Να ανήκει στους Έλληνες.
Νοήματα που έχασαν την αξία τους στα χρόνια κομματικής κατάχρησης από τους ξενοκίνητους εξουσιαστές. Εξυπηρέτησαν τον στόχο της Εθνικής υποτέλειας. Ο εφήμερος καταναλωτισμος μέσο οικονομικής κατοχής. Εύρισκαν, σε διαδοχή , κατεστραμμένη οικονομία. Ο δανεισμός γι΄ αυτούς ήταν λύση. Τα εορτοδάνεια στόχος του αφελή. Η κάρτα κομματικής εξυπηρέτησης όνειρο επαγγελματικής αποκατάστασης. Η εθνική παιδεία στον κομματικό προσανατολισμό εξυπηρετούσε.
Πλέον το αιματοβαμμένο κατεστημένο , σε κατάρρευση, ενεργεί σπασμωδικά. Η πρόταση μομφής πριν την επιβολή νέων μέτρων βγάζει τις μάσκες. Το επόμενο εξάμηνο απρόσκοπτα θα μας ρημάξουν. Ότι έχουμε και δεν έχουμε στα χέρια τους. Το νέο ΕΣΥ κατέβασε το προσδόκιμο ζωής .Αυτός είναι ο στόχος. Διαταγή η πολυπληθυσμικη κοινωνία. Έτσι θέλουν οι κατακτητές.
ΣΚΟΠΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΩΣΤΑΛΕΞΙ -ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ
soknew.blogspot.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *