Χαμός στη Βουλή με τις τροπολογίες της τελευταίας στιγμής!

Νέες ενδοκυβερνητικές κόντρες ξέσπασαν στη Βουλή, με αφορμή  την κατάθεση μαζικά τροπολογιών από υπουργούς μόλις λίγες ώρες πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Ανάπτυξης.

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ σήκωσαν μπαϊράκι, με τον Θάνο Μωραϊτης να διαμηνύει πως το ΠΑΣΟΚ δεν ψηφίζει τις τρεις τροπολογίες που κατατέθηκαν σήμερα,μεταξύ των οποίων είναι και η τροπολογία Χαρδούβελη για τον αναβαλλόμενο φόρο των τραπεζών

«Να καταστεί σαφές. Όλες οι τροπολογίες που κατατέθηκαν σήμερα από υπουργούς για εμάς δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές» είπε ο κ. Μωραϊτης.

Οι επίμαχες τροπολογίες κατατέθηκαν από τους υπουργούς Υπουργούς Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Ανάπτυξης και Οικονομικών και αφορούν: Α) Στη ρύθμιση θεμάτων σχετικά με την πλήρωση θέσεων Προϊσταμένων Γενικών Διευθύνσεων Υπουργείων Β). Στην τροποποίηση διατάξεων του άρθρου 82 του ν. 4001/2011, σχετικά με την αγορά και προμήθεια φυσικού αερίου Γ). Στη ρύθμιση θεμάτων του αναπτυξιακού νόμου και της Ανώνυμης Εταιρείας ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ Α.Ε..

Κατόπιν αυτού ο υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Δένδιας δήλωσε πως δεν κάνει δεκτές τις επίμαχες τροπολογίες στο νομοσχέδιο του υπουργείου του. Τι μέλλει γενέσθαι; Πιθανότατα θα κατατεθούν εκ νέου σε άλλο νομοσχέδιο.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *