Η Ελλάδα ζητά από Ουάσιγκτον τη ΜΗ δημοσίευση των ελληνο-σκοπιανών διαπραγματεύσεων

Η Ελλάδα ζητά από την Ουάσιγκτον να σταματήσει τη δημοσίευση των απόρρητων πληροφοριών σχετικά με τις ελληνο-σκοπιανές σχέσεις.
Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας έστειλε το απόγευμα χθες σημείωμα διαμαρτυρίας προς τον αμερικανό πρέσβη στην Ελλάδα, Ντάνιελ Σμιθ, και ……
παρότρυνε την Ουάσιγκτον να κάνει τα πάντα ώστε να εμποδίσει τη δημοσίευση των μυστικών εγγράφων που θα μπορούσαν να βλάψουν τα ελληνικά συμφέροντα, όπως πληροφορήθηκε το «Канал 5 Телевизија» από ανεπίσημες διπλωματικές πηγές στην Αθήνα.

Εξάλλου ο πρόεδρος του αλβανικού κόμματος DPA , Μεντούχ Τάτσι, δήλωσε χθες ότι τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσει έγγραφα του Wikileaks που επιβεβαιώνουν την ελληνική ανάμειξη , καθώς και πρόσωπα, στην σύγκρουση της Βαρντάσκας το 2001.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που αντλήθηκαν από τη διαρροή των αμερικανικών μυστικών εγγράφων, ο Φίλιπ Γκόρντον υφυπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ ανέφερε στους συμβούλους του Σαρκοζί, ήδη, από τον περασμένο Σεπτέμβριο, ότι στην Ελλάδα θα έρθει άλλη κυβέρνηση που επιτρέπει μεγαλύτερη ευελιξία στην ελληνοσκοπιανή διαφορά.
Ο Γκόρντον, μάλιστα, συμφώνησε ότι καμία άλλη κυβέρνηση, εκτός του ΠΑΣΟΚ, δεν θα ήταν τόσο ευέλικτη στις διαπραγματεύσεις του ελληνοσκοπιανού ζητήματος.
Σύμφωνα με την έκθεση Γκόρντον, υπήρχε αισιοδοξία ότι εάν η διεθνής κοινότητα μπορούσε να πείσει τα Σκόπια να διοργανώσουν ένα δημοψήφισμα, ώστε η Ελλάδα να εγκαταλείψει την επιμονή της στην αλλαγή των σκοπιανών διαβατηρίων, τότε θα υπήρχε πρόοδος στο θέμα του ονόματος.

echedoros

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

14 Comments

  1. Ανώνυμος

    Τι φοβουνται??? οι προδοτες του πασοκ …θα φανει ο χειρισμος του ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ στο θεμα αυτο…(ενας απ τους λογους για τον οποιο τον εριξαν)και το ταμπαρωμα του πασοκ τοσο στους αμερικανους οσο και στο σκοπιανο….λεχριτες….λεχριτες….συνεχιζουμε να τους εχουμε στο τιμονι του εθνους μας….αυτοι μας αξιζουν….

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΤΙ ΞΕΠΟΥΛΙΣΑΝ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΗΨΕΙΣ???

    ΤΙ????????????????????????

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Δεν θέλει ρε σεις να αντιγράψουν το ταλέντο του στις διαπραγνματεύσεις οι άλλοι υπουργοί εξωτερικών. Θέλει να διαφυλάξει τις σκληρές και πετυχημένες μεθόδους διαπραγμάτευσης που εξλέλιξε όταν ήταν θυρωρός στο Πανεπιστήμιο της Βιέννης. Εξάλλου ο Δρούτσας Θα ιδρύσει ΙΕΚ που θα συνεργάζεται με το ΙΕΚ "Control TV" του Μαλέλη. Απο του Δρούτσα θα βγαίνουν οι διπλωμάτες κι οι υπουργοί εξωτερικών κι από του Μαλέλη θα τους παίρνουν συνεντεύξεις.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Έτσι που τον βλέπεις αυτόν τον άνθρωπο, ειλικρινά, αν ήσουν επιχειρηματίας, σε τι θέση θα τον προσλάμβανες στην επιχείρησή σου;

    Reply
  5. ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ Η ΔΡΟΥΤΣΑ...

    ΘΕΟΖΩΟΛΟΓΙΚΗ "ΑΡΙΟΣΟΦΙΚΗ" ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΥΠΟ ΤΟΝ "ΘΕΟ ΗΛΙΟ" ΚΑΙ ΤΗ "ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ" – NAZI ARIOSOPHY AND LUCIFERIAN PROPAGANDA IN SKOPJE – FYROM THE SECRET SOCIETIES SEEM TO LIVE AND REIGN IN THE BALKANS AND THE SUN GOD NOW IS ADDRESSED IN SKOPJE !!!

    http://arxidamos.pa-sy-a.gr/2010/04/23/02-00/pa-sy-a_arxidamos_2010-04-23_02-00.htm#plohghsh_05

    Reply
  6. ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ Η ΔΡΟΥΤΣΑ...

    ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ Η ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ «ΗΝΩΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ή «ΕΝΩΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ή «UNITED MACEDONIA» ΩΣ ΕΠΙΣΤΕΓΑΣΜΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΩ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΩΝ ΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΩΝ ΤΩΝ "ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ" ~ "ILLUMINATI" – "SUN WORSHIP" – MASONIC INTERPLANETARY POLITICAL MILITARY RELIGIOUS SYSTEM GRID ~ 33 – SUPRΕMΕ COUNCIL OF THE WORLD WASHINGTON D.C. – FIAT LUX MASONIC OPERATIONAL LUCIFERIAN CONSTRUCTION OF STATE "UNITED MACEDONIA" AND RELIGIOUS JUNCTIONS ZEN TIBETANISM ~ SHAMPALA HINDU – ASTANA KAZAKHSTAN RELIGIONS CONGRESS OF THE WORLD – THE SUMMARY OF ILLUMINATI ASTANA SUN WORSHIP AND BALKANS NEW ORDER POLITICS

    http://arxidamos.pa-sy-a.gr/2010/01/01/00-00/pa-sy-a_arxidamos_2010-01-01_00-00.htm#plohghsh_05

    Reply
  7. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ Η ΔΡΟΥΤΣΑ...

    Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ – ΒΑΡΔΑΡΙΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΘΙΒΕΤΑΝΟΚΙΝΕΖΙΚΟ ΑΝΑΤΕΛΛΟΝΤΑ [ΜΑΥΡΟ] ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΣΑΜΠΑΛΑ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΕΡΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΤΟΥ ΜΑΟ ΤΣΕ ΤΟΥΝΚ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ Η.Π.Α. BARACK OBAMA ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ

    http://arxidamos.pa-sy-a.gr/hmerologiako/pa-sy-a_arxidamos_hmerologiako.htm#plohghsh_07

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *