Η ΤΡΟΪΚΑ ΠΕΘΑΝΕ, ΖΗΤΩ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ

Τον Έλληνα πολίτη ελάχιστα τον ενδιαφέρει αν η Τρόικα λέγεται Τρόικα ή αν λέγεται θεσμοί…

Τον Έλληνα πολίτη τον ενδιαφέρει να διαθέτει ένα Κράτος που θα μπορεί να έχει οικονομία, να καταβάλλει τους μισθούς και τις συντάξεις για μια αξιοπρεπή ζωή και όχι μία ζωή των κρατών της Ανατολικής Ευρώπης της Σοβιετικής εποχής.

Τον ΄Ελληνα πολίτη τον ενδιαφέρει να μπορεί να επιχειρεί και να δημιουργεί σε μια παγκόσμια αγορά πρώτων υλών και προϊόντων και να μετουσιώνει την ικανότητά του σε επιτυχία και πλούτο.

Τον Έλληνα πολίτη τον ενδιαφέρει να μην ζει στιγματισμένος σε μια παγκόσμια κοινότητα όπου οι αλλοδαποί θα τον χλευάζουν.

Τον Έλληνα πολίτη τον ενδιαφέρει να μην υποτιμάται η νοημοσύνη του από τους πολιτικούς του ηγέτες που αμπαλάρουν λέξεις για να κρύψουν την ανικανότητα και τα πάθη τους και κυρίως τους λογαριασμούς τους στις ξένες τράπεζες.

Τον Έλληνα πολίτη τον ενδιαφέρει η παιδεία και η υγεία του, η ευημερία του και η ελπίδα του.
Τον Έλληνα πολίτη τον ενδιαφέρει να μην βλέπει τα παιδιά του να μεταναστεύουν από μία κλειστή αγορά ολιγαρχών και προβεβλημένης μετριότητας.

Τον Έλληνα πολίτη τον ενδιαφέρει η πολιτική σταθερότητα για να σταματήσει να ασχολείται καθημερινά με τη διοίκηση του.

Τον Έλληνα πολίτη τον ενδιαφέρει να έρθουν τα δις ευρώ της Ενωμένης Ευρώπης για να έχει τη δυνατότητα να επενδύσει στο πλούτο της Ελλάδας.

Τον Έλληνα πολίτη τον ενδιαφέρει κ.Τσίπρα, κύριε Πρωθυπουργέ της Ελλάδας να σταματήσετε να τετραγωνοποιείται και εσείς τον κύκλο, διατηρώντας το χθες σε μία κοινωνία που πέθανε…

thedayafter.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *