Επίθεση Καρατζαφέρη στον Σαμαρά

Την καθιερωμένη επίθεση κατά του Αντώνη Σαμαρά ρίχνοντας παράλληλα και άλλο λάδι στη φωτιά κατά της Αριστεράς, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

«Υπάρχουν», είπε, « τριών ειδών ομιλητές. Εκείνος που δεν μπορεί να αρθρώσει λέξη από στήθους και διαβάζει κείμενο ενίοτε λαθεμένα, εκείνος που μιλά από στήθους και αυτός που ενώ είναι προικισμένος να μιλά από στήθους αναγκάζεται να …..
μιλήσει μέσω κειμένου χωρίς να πιστεύει αυτά που διαβάζει.

Ήταν η περίπτωση Σαμαρά σήμερα Έπρεπε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα». Ο κ. Καρατζαφέρης σχολίασε μάλιστα ότι η Ελλάδα θα είχε γλυτώσει πολλά πράγματα σήμερα αν ο πρόεδρος της ΝΔ δεν ήταν αντιμνημονιακός οδηγώντας πελατεία στην Αριστερά, λησμονώντας τεχνηέντως ότι και ο ίδιος μας προέκυψε προσφάτως… αντημνημονιακός.

Επεσήμανε ακόμη ότι λάθος μέρα διάλεξε ο Αντώνης Σαμαράς να επιτεθεί κατά του ΚΚΕ , «τη μόνη μέρα που δεν έπρεπε», όπως ανέφερε με αφορμή τα κείμενα του γιου του βουλευτή του ΚΚΕ κ. Χαλβατζή κατά του κόμματος στο οποίο υπήρξε μέλος. «Κι εγώ θα ενοχλούμην», σχολίασε, « αν ο γιος μου έγραφε κατά του ΛΑΟΣ».

http://briefingnews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *