Παρ’ ολίγον παρεξήγηση στη ΝΔ, αλλά δόθηκε εξήγηση

Η φράση με την οποία ο Αντώνης Σαμαράς απευθύνθηκε στον Γιώργο Παπανδρέου και με την οποία έκανε αναφορά σε πρώην πρωθυπουργό προκάλεσε παρ’ ολίγον παρεξήγηση ανάμεσα στη Συγγρού και την πλατεία Μαβίλη.

«Είπατε για τον προηγούμενο πρωθυπουργό. Εγώ σε εσάς βλέπω ήδη τον προηγούμενο πρωθυπουργό. Εχετε χάσει επαφή με την πραγματικότητα, κ. Παπανδρέου. Εχετε χάσει πλήρως επαφή με την….
πραγματικότητα», είπε ο κ. Σαμαράς, όμως ορισμένοι είδαν πίσω από αυτήν την αναφορά το πρόσωπο του Κώστα Καραμανλή.

Η συζήτηση προκλήθηκε κυρίως μεταξύ δημοσιογράφων, αφού οι βουλευτές της ΝΔ χειροκρότησαν την αναφορά του προέδρου του κόμματος. Γι’ αυτόν το λόγο ο κ. Σαμαράς εξήγησε μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες πως «δεν εννοούσα τον Κώστα Καραμανλή, εννοούσα τον Γιώργο Παπανδρέου».

Στη συνέχεια τη σκυτάλη επί των εξηγήσεων έλαβε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, ο οποίος επανέλαβε πως «δεν υπήρχε καμία αιχμή κατά του Κώστα Καραμανλή. Ο πρόεδρος εννοούσε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου παρέρχεται». Η παρ’ ολίγον παρεξήγηση αποφεύχθηκε και μετά από επικοινωνία που είχε βουλευτής της ΝΔ, τακτικός συνομιλητής του Κώστα Καραμανλή, με τον πρώην πρωθυπουργό. Ο κ. Καραμανλής φέρεται να κατανόησε ότι ο κ. Σαμαράς δεν αναφερόταν στο πρόσωπό του. Το θέμα όμως προκάλεσε και την παρέμβαση του ΛΑΟΣ, που σε δήλωσή του τονίζει ότι «η πορεία του Κώστα Καραμανλή δεν ήταν αδιαλείπτως αρνητική, όπως καταγράφεται η αντίστοιχη του Γιώργου Παπανδρέου».

ΜΑΡΙΑ ΣΠΥΡΑΚΗ

agelioforos.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

13 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΟΥΣΤ ΣΥΡΙΖΟΦΑΣΙΣΤΕΣ=357562&^^^(&(&^%$^ΘΑΝΑΤΟΣ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++================ΑΝΘΕΛΛΗΝΕς…………….ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    ΩΙΛΙΦ+

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΥΡΙΣΕ ΠΟΡΝΝΕΔ!!! ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΛΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΜΠΟΧΑ ΤΗΣ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΛΟ ΤΟΝ G.A.P.!!!OYST KOPROI POLITIKOI!!! GAMO TON BIZENTAL GAMO THN ANNA FRANK…ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ…GAMIETE KAI OLH H FULI TOY ABRAAM… ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΔΑΒΙΔ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΡΝΑΩ… ΑΧ ΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΠΟΣΟ ΤΟ ΑΓΑΠΑΩ!!!
    ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΛΑΒΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΨΙΦΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΑΛΛΑ ΨΗΦΙΣΤΕ!ΟΧΙ ΑΠΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ; ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ;;;
    ΜΗΠΩΣ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ;

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Πες τα και ξαναπέστε τα παπά Βατραχάκη και μετά κάτσε να τα φας σαν δεν ντρέπεσαι. Αν δεν τα βάλεις στο στόμα σου δεν ησυχάζεις.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΝ ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ.
    Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙ ΝΑ XEZEΙ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.
    ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.
    ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΩΝ ΜΑΓΕΙΡΙΩΝ
    ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΣ,
    ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ,
    ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ,
    ΧΕΣΤΗΣ,
    ΚΛΑΝΙΑΡΗΣ,
    ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ,
    ΕΡΓΑΣΙΟΜΑΝΗΣ,
    ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ,ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ,ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΑΝΗΣ,ΚΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ.
    Κ Α Ρ Α Μ Α Ν Λ Η Σ ,
    Η ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ!

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Κια πάλιν καλή όρεξη επειδή αν δεν τα αναφέρεις δεν μπορείς να κοιμηθείς!

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΑΝ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ–Η ΓΛΩΣΣΑ ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΕΙ–ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΟΤΟΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΕΙΩΝ-ΚΩΣΤΗΣ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ -ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ Ο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ–Η ΝΤΟΡΕΤΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΡΟΒΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ –ΕΙΧΑΜΕ ΧΥΜΑ ΜΑΣ ΗΛΘΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΟΝΙΟΙ ΤΣΟΥΒΑΛΑΤΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΤΑΧΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΟΥΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ.ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΟΙ ΑΦΙΣΟΚΟΛΗΤΕΣ "ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ" ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΕ ΠΟΛΛΑ.ΙΔΙΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ,ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΤΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΟΥΝ.ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΘΑ ΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ.ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΒΓΑΖΑΜΕ ΣΠΥΡΑΚΙΑ.ΤΩΤΑ ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΜΕ ΔΑΓΚΩΤΟ.ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΛΑΝΕΥΕ Ο ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΠΟΥ ΚΟΥΝΑΓΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ.ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.ΟΧΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΦΑΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΟΝΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΥΤΟ.ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΖΗΤΩ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ.ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΖΗΤΩ Η ΔΙΑΛΥΣΗ.ΖΗΤΩ Η "ΓΕΝΝΑΙΑ" ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΖΗΤΩ Η ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *