Η ΡΩΣΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ, ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ.

Ορμώμενος από πολλά άρθρα και σχόλια που διαβάζω τον τελευταίο καιρό με θέμα ότι η ορθόδοξη και μεγάλη Ρωσία αποφάσισε να σώσει την χώρα μας από τα νύχια των τούρκων και των αμερικάνων, προσφέροντας οικονομική και στρατιωτική βοήθεια, κάτι το οποίο μάλιστα προείπαν και προφήτευσαν και πολλοί άγιοι, ότι δηλαδή έρχεται η κάθοδος της λευκής φυλής προς την σωτηρία των μαύρων και….
ταλαιπωρημένων ψυχών μας, δηλαδή, κάτι σαν τον πολεμιστή, βασιλιά μεσσία που περιμένουν οι εβραίοι ανά τον κόσμο, αποφάσισα να γράψω αυτό το άρθρο, μήπως και μπορέσω μαζί με εσάς να καταλάβω και εγώ για ποια λευκή φυλή και ορθόδοξη δύναμη μιλάμε.

Ακόμα και η αείμνηστη, κατά πολλούς τυφλή μάντισσα βουλγάρα, το είπε καθαρά, ένας Βλαδίμηρος θα ενώσει και θα σώσει τον κόσμο και ιδίως τον χριστιανικό, κάνοντας μεγάλες συμμαχίες και ενώνοντας και πάλι τον σοβιετικό γίγαντα, μόνο που δεν είδε στο όραμα της ότι ο γίγαντας αυτός θα κοιμόταν κατά την ώρα που θα διέλυαν την Τσεχοσλοβακία και θα ισοπέδωναν την Γιουγκοσλαβία, δημιουργώντας δεκάδες κρατίδια, ανύπαρκτης δύναμης και πυγμής.

Θα ξεκινήσω το άρθρο μου, λέγοντας ότι, η Ρωσία ανέκαθεν βοηθούσε μόνο τον εαυτό της και όταν μόνο η εχθρική απειλή έφτανε έξω από την δική της πόρτα, κάπως έτσι κάνει και τώρα, σχεδιάζοντας συμμαχίες και ενώσεις για να αποτρέψει τον επερχόμενο οικονομικό και μετέπειτα εθνικό της στραγγαλισμό από τους τούρκους και τους αμερικανούς, οι οποίοι έχουν ως στόχο εδώ και είκοσι τουλάχιστον χρόνια την εκτέλεση του οθωμανικού πολεμικού σχεδίου, που ακούει στο όνομα «μουσουλμανικό τόξο», το οποίο προβλέπει την δημιουργία μικρών κρατιδίων, τα οποία θα είναι πλήρως ενταγμένα και ελεγχόμενα από αυτούς, όπως:

Κωνσταντινούπολη, Θράκη, με προσάρτηση βουλγαρικών εδαφών, Σκόπια, με προσάρτηση μακεδονικών εδαφών, Κόσσοβο, Μαυροβούνιο και τέλος, έξοδο στην Αδριατική θάλασσα.

Με αυτό λοιπόν το σχέδιο οι αμερικάνοι και οι τούρκοι, δηλαδή οι παγκόσμιοι εγκληματίες, θέλουν να αποκόψουν πλήρως την Ρωσία από Αδριατική και Αιγαίο, επιτυγχάνοντας σε πρώτη φάση τον οικονομικό μαρασμό και στραγγαλισμό της και αφού περιέλθει σε δεινή οικονομική θέση, διότι θα αναγκαστεί να ξεπουλάει τον ορυκτό της πλούτο στους προαναφερόμενους νταβατζήδες και εγκληματίες, διότι αυτοί θα ελέγχουν τις εξόδους, τότε θα επέλθει και ο εθνικός της θάνατος με την χρήση στρατιωτικής βίας, κάτι το οποίο γνωρίζουν πολύ καλά και οι δυο αυτοί εγκληματίες.

Όσοι κατανοούν, τον οργασμό των αμερικανών και των τούρκων για επίλυση των δήθεν προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι μουσουλμάνοι της Θράκης, την εσπευσμένη αναγνώριση των Σκοπίων ως Μακεδονία, την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, με την ίδρυση του ψευδοκράτους του Κοσσόβου, την χωρίς όρια ανοχή στην επεκτατική τάση των αλβανών, την προσπάθεια αμφισβήτησης του Αιγαίου και την τεχνητή οικονομική πτώχευση της πατρίδος μας, τότε δεν θα έχουν καμία απορία το γιατί η Ρωσία βιάζεται να κάνει οικονομικές και στρατιωτικές συμμαχίες.

Θα ήθελα να ρωτήσω και να μου πείτε, που βρισκόταν η παντοδύναμη Ρωσία, όταν ο Χίτλερ ισοπέδωνε ολόκληρη την Ευρώπη, κατασφάζοντας στο σύνολο τους δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπων, λεηλατώντας συνάμα τον όποιο πλούτο κατείχαν.

Θα ήθελα να ρωτήσω και να μου πείτε, που βρισκόταν η παντοδύναμη Ρωσία, όταν ο αμερικανικός δάκτυλος κατάφερε να διαλύσει την τότε σοβιετική ένωση.

Θα ήθελα να ρωτήσω και να μου πείτε, που βρισκόταν η παντοδύναμη Ρωσία, όταν διαχώρισαν οι αμερικάνοι για το δικό τους σκοπό την Τσεχοσλοβακία.

Θα ήθελα να ρωτήσω και να μου πείτε, που βρισκόταν η παντοδύναμη Ρωσία, όταν η αμερικάνοι μαζί με την ληστοσυμμορία τους ισοπέδωσαν στην κυριολεξία την Γιουγκοσλαβία για τον δικό τους σκοπό και την επιθυμία των αλβανών για εθνικό και γεωγραφικό επεκτατισμό.

Θα ήθελα να ρωτήσω και να μου πείτε, που βρισκόταν η παντοδύναμη Ρωσία, όταν η Αμερική άνοιξε τον χορό των αναγνωρίσεων του ψευδοκράτους των υπανθρώπων των Σκοπίων με το όνομα Μακεδονία, θέλοντας έτσι να φέρει το σχέδιο της ποιο κοντά, δημιουργώντας συνάμα την μεγαλύτερη στρατιωτική βάση στο εν λόγω κρατικό, σλαβικό μόρφωμα.

Δεν θα αναφερθώ καθόλου, για το που ήταν η Ρωσία και ποιος ήταν ο πραγματικός της ρόλος στην άλωση της πόλης, στην εγκαθίδρυση της τουρκοκρατίας, στην διάλυση της Σμύρνης, στον πρώτο, καθώς και στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, στον διχαστικό εμφύλιο και στο ξεκλήρισμα του Ελληνικού στοιχείου, από όλα τα πατρογονικά του εδάφη.

Που ήταν η Ρωσία, όταν ο τουρκικός Αττίλας κατασπάραζε το μισό νησί της Κύπρου, πουθενά, αλλά τώρα όμως εμφανίστηκε ως σωτήρας, δίνοντας δάνειο στον κυπριακό λαό, για να έχει λόγο και ύπαρξη στα εκεί πετρελαϊκά και όχι μόνο συμφέροντα.

Η Ρωσία πατριώτες δεν είχε συνειδητοποιήσει επί τόσα χρόνια ότι, η Ελλάς θα χρησιμοποιηθεί ως το προγεφύρωμα από τους τούρκους και τους αμερικάνους για την θανάτωση της, τώρα όμως που το κατάλαβε και βλέπει ότι το παιχνίδι πάει να χαθεί, τώρα την έκοψε η αγάπη και η ανάγκη για συνεργασίες και ενώσεις, που τελικό στόχο και σκοπό έχουν μόνο το δικό της γεωπολιτικό συμφέρων.

Το θέμα πατριώτες είναι, τι θα κάνουμε εμείς εδώ, θα περιμένουμε την ανύπαρκτη και φανταστική πολεμική μηχανή της Ρωσίας για να μας σώσει, θα μείνουμε με τους εγκάθετους προδότες που μας εξουσιάζουν, η θα πάρουμε την τύχη της πατρίδος στα χέρια μας και θα αγωνιστούμε για να περισώσουμε ότι μπορεί αυτήν την στιγμή να περισωθεί από την αμερικανική και τουρκοαλβανοσκοπιανική λαίλαπα.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *