Απίστευτη εξέλιξη στην κόντρα Γκολεμά-Μαστοράκη!

Ένα ποστ στο facebook στάθηκε αφορμή να βρεθούν οι δυο τους αντιμέτωποι στις δικαστικές αίθουσες. Ο Νίκος Μαστοράκης απάντησε με αγωγή κατά της τηλεκριτικού και η πρώτη…

δικαστική απόφαση ήταν υπέρ του αφού υποχρέωνε την Ντέπυ Γκολεμά να διαγράψει από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook κάθε ανάρτηση που αναφέρεται σε εκείνον, αλλά και να μην ξαναγράψει το οτιδήποτε γι’ αυτόν σε κάθε είδους μέσο κοινωνικής δικτύωσης -και μη. Σήμερα όμως στο δεύτερο δικαστήριο φαίνεται πως τα πράγματα άλλαξαν αφού δικαιώθηκε η τηλεκριτικός.

Η Ντέπυ Γκολεμά γράφει στο Facebook: «Αφιερωμένο στη μάνα μου…..και τις άλλες μάνες- καθαρίστριες, που αγωνίζονται στο δρόμο αυτή τη στιγμή!

Ηθική, αλλά για μένα περισσότερο συναισθηματική δικαίωση (λόγω μιας μητέρας καθαρίστριας που μεγάλωσε και σπούδασε 4 παιδιά), είναι η σημερινή απόφαση του Δικαστηρίου, στη συζήτηση των μονίμων ασφαλιστικών μέτρων, που προσωρινά είχαν κερδηθεί μέσα στον 15Αυγουστο, από την πλευρά του αντιδίκου κ. Νίκου Μαστοράκη, όταν με μια ανεξήγητη για τη Δικαιοσύνη, απόφαση η πρώτη πρόεδρος μου είχε επιβάλει την παντοτινή σιωπή και αναφορά ακόμα και στο όνομα του…Σήμερα λοιπόν, απεδείχθη ότι η Δικαιοσύνη, εκτίμησε σαφώς, την ελευθερία του λόγου, που δεν μπορεί να αφαιρεθεί απο όποιον έχει ( αντι) λόγο να το επιθυμεί! Η πρόεδρος του Δικαστηρίου , αποφάσισε οτι σαφώς μπορώ να αναφέρομαι στον εν λογω κύριο, αν με κάποια δήλωση του με αναγκάσει να αναφερθώ – όπως τότε με τη συναυλία της Χαρούλας για τις καθαρίστριες- και μπορώ ως δημοσιογράφος να κάνω χωρίς περιορισμούς τη δουλειά μου κριτικάροντας τον, εφόσον ασχοληθεί, όπως πρόκειται , με τηλεοπτική εκπομπή! Άλλωστε για ποιον άλλο λόγο , θα με απασχολούσε ο περί ου? εκτός από επαγγελματικό και εκτός εαν προκαλεί με τις πράξεις του, το κοινό αίσθημα…..

Θεωρώ, οτι για τον κλάδο είναι μια απόφαση πολύ σημαντική, γιατί οι κίνδυνοι είναι καθημερινοί!»

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *