Πάσχα στην Τρίπολη ο Σαμαράς… Κλείνει η τριήμερη περιοδεία στην Πελοπόννησο

Την τριήμερη περιοδεία του με κλείσιμο στην Πρωτεύουσα της Περιφέρειας Πελοποννήσου την Τρίπολη έκανε την Κυριακή του Πάσχα ο πρόεδρος της ΝΔ και αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς. Μετά την επίσκεψή του σε Πύλο και Ναύπλιο ο κ. Σαμαράς παρακολούθησε τις παραδοσιακές εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Τρίπολης στην κεντρική πλατεία της πόλης και στη συνέχεια επισκέφθηκε την 124η πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης όπου αντάλλαξε ευχές με τους……
Αξιωματικούς υπαξιωματικούς και τους οπλίτες.

Ο Αντώνης Σαμαράς πιστός πάντα στην επίσκεψη του το Πάσχα στην Πελοπόννησο κατά την διάρκεια των ημερών αυτών βρήκε την ευκαιρία και συνομίλησε με πλήθος απλού κόσμου και άκουσε από κοντά τα προβλήματα που βιώνει καθημερινά ο πολίτης.

Από την Δευτέρα θα μεταβεί και πάλι στην Αθήνα από όπου θα ξεκινήσουν όλες εκείνες οι διαδικασίες για την ανακοίνωση του προγράμματος της ΝΔ γνωστό πλέον και ως Ζάππειο ΙΙ.

www.report24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

6 Comments

  1. Ανώνυμος

    10:37 Ο ΚΑΡΑΤΖΑΜΟΥΦΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ , ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ 5 ΛΕΠΤΑ , ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ Η ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ .
    ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΗΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ , ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ , ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΝΤΡΕΝΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΨΕΥΤΗΣ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    10:37 ΦΙΛΕ ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΣ
    ΜΑΖΕΙ ΣΟΥ!
    ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ ΕΙΝΕ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ΧΑΡΤΙ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΥΣ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΛΟΣ
    ΠΟΛΗΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΙΣΟΥΝΕ,
    ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΙΤΗ!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ …..ΓΕΛΑΓΑΝΕ.
    ΡΕ ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΤΟ ΛΑΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΜΑΣ!!!
    ΜΟΝΟ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.
    ΑΥΤΟΣ Ο ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ`

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *