Ξεχείλισε η οργή των κατοίκων στην Κερατέα

Σοβαρά επεισόδια

Σοβαρά επεισόδια μεταξύ κατοίκων της Κερατέας και αστυνομικών δυνάμεων σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στο μπλόκο που…
 έχουν στήσει οι κάτοικοι, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη δημιουργία ΧΥΤΥ.

Οι κάτοικοι πολιόρκησαν το αστυνομικό τμήμα της περιοχής, αλλά και το κτίριο της Τροχαίας, πετώντας πέτρες, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές. Ταυτόχρονα, κάποιοι αναποδογύρισαν τρία υπηρεσιακά αυτοκίνητα της αστυνομίας, τα οποία ήταν σταθμευμένα έξω από το αστυνομικό τμήμα. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι κάτοικοι γνώριζαν ποια αυτοκίνητα ανήκαν στην αστυνομία, αφού δεν πείραξαν κανένα ΙΧ αυτοκίνητο.
Τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο μετά τις 23.00 χθες το βράδυ, όταν αστυνομικές δυνάμεις, με τη χρήση χημικών, επιχείρησαν να απομακρύνουν τους συγκεντρωμένους, οι οποίοι απάντησαν πετώντας μολότοφ κατά των ανδρών των ΜΑΤ.
Λίγο μετά τη 1.00 εκδηλώθηκε φωτιά στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κερατέας, με τους κατοίκους να αρνούνται οποιαδήποτε ανάμειξη. Μάλιστα, κατήγγειλαν τους αστυνομικούς για δολιοφθορές και πρόκληση υλικών ζημιών σε σταθμευμένα οχήματα.
Η ένταση αποκλιμακώθηκε λίγο μετά τις 2.30 τα ξημερώματα και έκτοτε επικρατεί ηρεμία.

SKAI

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

9 Comments

  1. Ανώνυμος

    Πρωτοπαλλήκαρα καταπατητών λαμόγια αρβανίτες χιλιάδες στρέματα μοσχοπουλήσατε σκουπίδια ομως δεν γουστάρετε…

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΡΕ ΕΞΥΠΝΕ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΑΛΛΟΥ???
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΕΜΕ.
    ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΜΑΛ…Σ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΧΘΗΚΑΤΕ ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΦΤΑΙΜΕ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ… ΚΕΡΑΤΙΩΤΕΣ ΨΕΥΤΟΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΓΩΝΑ ΜΕ @@ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤ….Σ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ…
    ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.

    ΛΑΥΡΙΩΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Οι κάτοικοι της Κερατέας να φάνε τα σκουπίδια τους. Δεν ειναι υποχρεωμένοι στα Λιόσια να παίρνουν τα δικά τους. ΑΝτί να ουρλιάζουν σαν τους ηλίθιους ας φροντίσουν να μάθουν πια είναι η καλύτερη τεχνολογία για να μην έχουν προβλήματα.
    Ας ζητήσουν από τους άλλους ηλίθιους της κυβέρνησης να ακυρώσουν το φόρο μετάβιβάσεως ακινήτων το οποίο είνα ΄δίκαιο, Να τους απαλλάξουν από το φόρο ακίνητης περιουσίας, και αυτό είναι δίκαιο γιατί μπορεί να μειωθούν οι αξίες των ακινήτών τους.
    Ας σταματήσουν αυτές οι ηλίθιες αντιδράσεις, εγωϊστών και ανεγκέφαλων Ελληνων. Έτσι δεν πάμε πουθενά. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΩΝΤΑΙ ΧΥΤΑ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΙΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Δεν μπορεί και δεν πρέπει να μολυνθεί όλη η χώρα. Καλώς ή κακώς επελέγησαν τα Άνω Λιόσια σαν χώρος απόθεσης απορριμάτων του λεκανοπεδίου και εκεί πρέπει να βρουν τρόπο να τα απορρίπτουν χωρίς βέβαια να μολύνουν το περιβάλλον. Τρόποι υπάρχουν. Η περιοχή μολύνθηκε. Τα οικόπεδα πουλήθηκαν φθηνά και εκεί έγινε πόλις. Σ αυτό δεν φταίει η υπόλοιπη Ελλάδα και φυσικά τα ταξίματα που έγιναν από τους διάφορους πολιτικούς.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    αυτο που γινεται στην κερατεα οπου υπαρχουν αποφασεις δικαστηριων υπερ των κατοικων και τα ματ δεν φευγουν ειναι καθαρα χουντικη πρακτικη
    εμπλεκονται στο χυτα ο Μπομπολας και ο Νικος Παπανδρεου αδερφος του ΓΑΠ

    Reply
  7. ζαφείρης

    το έργο το είδαμε πολλές φορές, έχει γίνει καθεστώς να χτυπάμε το σαμάρι αντί για το γαϊδούρι…. ευχαριστώ δεν θα πάρω.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *