Ταξίδι στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα ;

Πρώτες σκέψεις σχετικά με την απόφαση για «μετακίνηση» των σε διαθεσιμότητα εργαζομένων σε θέσεις που ανακοινώσε το
υπουργείο διοικητικής μεταρρύθμισης.

Νέο επικοινωνιακό παιχνίδι της κυβέρνησης για τον παροπλισμό των 2000 περίπου εργαζομένων σε διαθεσιμότητα – απόλυση, για να φέρει το νέο πακέτο των 7000 νέων διαθέσιμων – υπό απόλυση εργαζομένων με βάση τα πλάνα των δεσμεύσεων τους στην τρόικα για το πρώτο τρίμηνο του 2013;

Το σίγουρο είναι πως η κυβέρνηση θέλει να κερδίσει πολιτικό χρόνο αναίμακτα. Η όλη διαδικασία θα διαρκέσει στη καλύτερη περίπτωση τουλάχιστον 2 μήνες μέχρι τελικά να αποφασίσει ο υπουργός.
Πόσους , για πόσο διάστημα και που θα μετακινηθούν θα αποφασιστεί μετά από την όλη διαδικασία με απόφαση του υπουργείου .
Θα είναι ο ίδιος υπουργός άραγε; …. Θα είναι σε οργανικές θέσεις ή απλώς θα τοποθετηθούν για ορισμένο χρόνο και μετά «άντε γεια»;. Η ΑΔΕΔΥ θα συνεχίσει να «ποιεί την νήσσαν» σε αυτή την εξέλιξη;

Ας μην βιαστούν οι συνάδελφοι να ακυρώσουν τον αγώνα που είναι σε εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα, χωρίς σαφείς δεσμεύσεις για μια σειρά ερωτήματα και κυρίως να μην τα παρατήσουν και παραιτηθούν από ένα αγώνα που είναι ακόμη στην αρχή του.
 http://ipalliloiidax.blogspot.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *