Κοσμοπλημμύρα στην αγορά της Θεσσαλονίκης

Με συμμαχο τον ηλιόλουστο καιρό κι εφόδιο τη χριστουγεννιάτικη διάθεση οι καταναλωτες πλημμύρισαν το κέντρο της Θεσσαλονίκης αυτή την Κυριακή που τα καταστήματα είναι ανοιχτά. …

Όχι μόνον από τη Θεσσαλονίκη, αλλά και από διάφορους νομούς της βόρειας Ελλάδας πολλοί έκαναν τα χριστουγεννιάτικα ψώνια δίνοντας φιλί της ζωής στους καταστηματάρχες.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Θεσσαλονίκης, Κωστή Χαντζαρίδη, «η κίνηση είναι πολύ πιο αυξημένη σε σχέση με ένα οποιοδήποτε Σάββατο. Ο κόσμος αγοράζει, οι σακούλες βγαίνουν γεμάτες από τα καταστήματα και τα χρήματα μπαίνουν στο ταμείο».

Δυστυχώς, αυτό το κλίμα περιορίζεται μόνον στο ευρύ κέντρο της πόλης, από παραλιακή μέχρι Εγνατία κι από Δωδεκανήσου μέχρι Εθνικής Αμύνης, αφού στις συνοικιακές αγορές η κίνηση είναι υποτονική.

«Υπάρχει όμως η ιδιαιτερότητα πως αυτή την Κυριακή άνοιξαν περισσότερα συνοικιακά καταστήματα από ότι την προηγούμενη Κυριακή που εφαρμόστηκε το μέτρο».

Οι καταναλωτές, λοιπόν, προτίμησαν το κέντρο της Θεσσαλονίκης και σε αυτό συνέβαλε και η δυνατότητα μικροί και μεγάλοι να πάρουν μία γεύση από χριστούγεννα από τα πολλά παιχνίδια και τον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο της πλατείας Αρισττοτέλους.

Επί τη ευκαιρία, κάπου στο βάθος του Θερμαϊκού μπόρεσαν να δουν το χριστουγεννιάτικο καραβάκι που στόλισε ο δήμος Θεσσαλονίκης, ενώ απόλαυσαν κι έναν ωραίο περίπατο στη νέα παραλία.

Πηγή: thesstoday.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *