Φωτογραφίες ἀπὸ τὴν ἁφὴ τοῦ Ἁγίου Φωτός.

Φωτογραφίες ἀπὸ τὰ Ἱεροσόλυμα, πρὶν λίγο ὁ πατριάρχης Ἱεροσολύμων πῆρε τὸ Ἅγιον Φῶς καὶ τὸ ἔδωσε σὲ ὅλο τὸν κόσμο..Τὸ μέγα θαῦμα τῆς Ὀρθοδοξίας μας..

Δυστυχῶς κανένα κανάλι δὲν πρόβαλε τὸ γεγονός, παρὰ μόνο ὁ ἐκκλησιαστικὸς σταθμὸς 4Ε ἀπὸ ὅπου πήραμε τὶς….
φωτογραφίες , τοὺς δίνουμε συγχαρητήρια!

Δεῖτε τό πλούσιο φωτογρικὸ ὑλικό….

http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

22 Comments

  1. Ανώνυμος

    Το ξερω αγαπημενε vomoloxie.Oποτε σταματα να παραθετεις τις αποψεις σου για να φαινεσαι και βλακας εκτος του να εισαι, προς γνωσιν και συμμορφωσιν των δυσμοιρων που ισως σε πιστεψουν!!!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Ο θεός να συγχωρέσι τον βρωμολόξιους που φοβάται να πάει και λέει κάτι για να τον προσεχουμε. σου λέει αν πάω και το δω΄τι θάχω να λέω μετά, αφου μέσα μου πιτεύω αλλα φοβάμαι να το πω;…Βρωμολόξιους εγω δε χρειάζεται να δω τίποτα, απο παπαδες. Πιστεύω επειδή εχω δει μόνος μου πολλα που δεν εισαι άξιος να μάθεις. Ξέρις εσυ..αλλά αντιδρας απο φόβο μπράβο παλληκάρι, αντέδρασε, αλλά ξέρουμε οτι πιστεις πιο πολύ απο μας.. γυμναστής

    Reply
  3. vomoloxius

    7.26 Γιά νά τό λές έσύ,κάτι θά ξέρεις παραπάνω!!!θά τό εψαξες ρέ αδελφέ!!Αλλο νά είσαι σκέτος βλάκας,καί άλλο νά είσαι βλάκας μέ άποψη!!είναι διαφορετικο!!!σού προσδίδει μία ανωτερότητα……

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Αγαπημενε σκοταδιστη και αγνωστικιστη vololoxie και λοιποι φωσφορολαγνοι, μαθετε οτι ο πατριαρχης περναει εξονυχιστικο ελεγχο πριν την εισοδο του στο Παναγιο Ταφο, οτι οι αποπειρες των αλλοδοξων για την παραλαβη του Αγιου Φωτος ηταν αμετρητες αλλα απεδηχθησαν κενες, οτι το φιρμανι του σουλτανου τον 16ο αιωνα, μετα απο απαγορευση εισοδου στον ναο της Αναστασεως των ορθοδοξων και ρωγμης της εξωτερικης κολωνας απο το Αγιο Φως εμπροσθεν του σουλτανου, διεμηνυε οτι ενας ειναι ο Θεος των χριστιανων και μονο οι ορθοδοξοι εξουσιοδοτουνται της αφης του Α.Φωτος και εν τελει οτι η επαναδιατυπωση λεχθεντων παλαιοτερων αθεων, απο συγχρονους αθεους (βλεπε vomoloxius και λοιπους), δεν αποτελει κανενα τεκμηριο, τουναντιον η μονομερης παραθεση αυτων δεικνυει εμπαθεια και εμμονη.
    Εμπαθεια και εμμονη χαρακτηριζει ατομα εν γενει μισαλλοδοξα και ημιμαθη.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    "ΦΩΣΦΟΡΟΣ" ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    Reply
  6. Ανώνυμος

    αμα δε γουσταρετε να πατε να τουρλωνετε τον κωλοσας στις πλατειες με τους μουζαχεντιν.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    . Για τον Οχετό που λέγεται πατριαρχείο Ιεροσολύμων:

    Aποικιοκρατία και ρατσισμός σε βάρος των Αράβων ορθοδόξων, Μυστικά κονδύλια, λαθρεμπόριο, κρυφοομοφυλοφιλίες, πλαστογραφίες, φωτομοντάζ, πράκτορες, Ρουμάνες καλόγριες σε καμπαρέ, δολοφονίες, στρατολόγηση ανηλίκων, κτηματομεσιτείες, ιερές βωμολοχίες, μαύρες σακούλες με χρήματα, κλεμένα τάματα, αθέμιτος πλουτισμός επισκόπων, βασανισμοί ανηλίκων, νεαροί φυγόδικοι λογιστές, νεαροί μοντέλα με πατριαρχικά διαμερίσματα, δωροδοκίες, κλεψιές, θαύματα κλπ κλπ κλπ

    Καθημερινή: http://news.kathimerini.gr/4Dcgi/4Dcg … civ_12_22/07/2001_5004096

    http://roides.wordpress.com/2008/11/25/25nov08/

    2.Για την απάτη του Αγίου Φωτός

    http://roides.wordpress.com/2010/04/14/14apr10-2/

    3.Για την απάτη του Τίμιου Ξύλου

    http://roides.wordpress.com/2011/02/25/25feb11/

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Βλάκα vomoloxius τράβα εκεί να δεις με τα μάτια σου τι γίνεται να πάθεις πλάκα, και μετά μίλα. Δεν είναι μούφα το πράμα!

    Reply
  9. vomoloxius

    Αντε νά μαθαίνετε καί κάτι..
    Oι πρώτες αναφορές για την τελετή ανάγονται στον 2ο αιώνα μ.Χ. και μιλούν για μια απλή συμβολική αναπαράσταση και τίποτε άλλο. Αυτή η ιστορία κράτησε χρόνια. Μέχρι που έφτασαν διάφοροι Φράγκοι παπάδες και τυ­χοδιώκτες, σαν εκείνο τον απερίγραπτο (και μεταγενέστερο βεβαίως) καλόγε­ρο, τον Κουκούπετρο, που διαβάζαμε στα σχολικά βιβλία. Αυτοί κατάλαβαν πως η υπόθεση κρύβει χρυσάφι και το γύρισαν στα… θαύματα! Μάλιστα, για να μαζέψουν κόσμο για τις σταυροφορίες, επικαλούνταν και το «θαύμα» του Αγίου Φωτός! Έτσι, η απλή τελετή με τον συμβολισμό της έδωσε τη θέση της στη δεισιδαιμονία και τον σκοταδισμό.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Άρχισε πάλι το φασιστικό παραλήρημα. Στους μετανάστες κανείς δεν εύχεται; ούστ κωλοέλληνες.

    JESUS RAISE FROM THE DEAD, OUR FRIENDS IMMIGRANTS!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *