Όλοι μας το έχουμε σκεφτεί αλλά κανείς δεν το παραδέχεται ….

Αλήθεια η περίπτωση (και πολύ περισσότερο) η εξέλιξη , της Ελληνικής Οικονομικής κρίσης είναι και προϊόν υπονόμευσης από τους καιροσκόπους τους κερδοσκόπους και τις αγορές ;
Εάν ναι τότε δεχόμαστε ότι η
Δημοκρατία ή μάλλον καλύτερα ο Κοινοβουλευτισμός υπονομεύτηκε , υπονομεύεται και θα……
συνεχίσει να υπονομεύεται από την όποια moodys και από τον όποιο Στοιχηματζή-(Επιχειρηματία επί το ευγενέστερον) Soros.
Εάν όχι τότε δεχόμαστε ότι
το “Δημοκρατικό” μας πολίτευμα υπονομεύτηκε , υπονομεύεται και θα συνεχίσει να υπονομεύεται από τους ίδιους τους εκπροσώπους του (λέγε με βουλή των Ελλήνων…)
Σε κάθε περίπτωση , είτε στο Ναι , είτε στο όχι, η λέξη ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ είναι το βασικό συστατικό της φράσης … ας το συνειδητοποιήσουμε σιγά σιγά όλοι μας …

http://www.peramatozoa.info/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

3 Comments

  1. Ανώνυμος

    Καλα ειπε ο Σημιτης,αν παρεις τριαντα καμια δεκαρια να στουκαρουν οι πιλοτοι τελειωσαν κιολας.. Τι θα φαμε αυριο

    Reply
  2. Ανώνυμος

    http://diktyoellinwn.freeforums.org/index.php

    Συμβάλετε με την ενεργή συμμετοχη σας και την γνώσης σας, στην συγκρότηση του πλανητικού δικτύου Κοινοτήτων και Εκκλησιών του Δήμου και τις Απολλώνιας Αδελφότητας Ελλήνων.

    Μέσω των ιστοτόπων: 1. Απολλώνιο Φως .. Η Απολλώνια Αδελφότης, 2. Η Απολλώνια Αδελφότης Ελλήνων και 3. Δίκτυο Κοινοτήτων και Εκκλησιών του Δήμου, επιδιώκουμε την αφύπνιση, καλλιέργεια και διάδοση του ελληνικού πολιτισμού, παράσχοντας γνώση επί πολλών γνωστικών αντικειμένων. Επιδιώκουμε δε διά αυτών κατά κύριον λόγο, την οργάνωση Ελλήνων σε Κοινότητες και Εκκλησιες του Δήμου και την συγκρότηση τις καθοοδηγούσας αυτές, Απολλώνιας Αδελφότητας Ελλήνων.

    Η αφύπνισης μας είναι το πρώτο χρήσιμο και αναγκαίο, αλλα όχι επαρκές βήμα και η αφυπνιστική διαδικασία επίπονη και χρονοβόρα.Όμως το δεύτερο και αναγκαίο βήμα, παράλληλα με το πρώτο αυτό τις αφύπνισης, πρέπει να είναι η οργάνωση των Eλλήνων σε δρώσες Κοινότητες Eκκλησιες τους Δήμου, ατλώντας οργανωτικές πρακτικές και δομές από το πολιτιστικό τους περιβάλλον και το ιστορικό τους παρελθόν.

    Σε αυτές τις Κοινότητες Εκκλησιες του Δήμου, οι Έλληνες διδάσκονται, βιώνουν και αναβιώσουν τον αυτοδιοικητικό τρόπο οργάνωσης τις κοινωνίας τους και των συγκυριών δεδομένων, αναλαμβάνουν την διακυβέρνηση τους και την κυριαρχία τους επί τις πατρίδος των.

    Σε αυτές τις κοινότητες Εκκλησιες του Δήμου οι Έλληνες διδάσκονται, βιώνουν και αναβιώνουν την Σοφια, Αρετή, Λογικότητα, Αδελφότητα, Ενότητα το Επιχειρείν και το Αυτοδιοικείν.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    εισαι κοπανος ναι!!!
    Η λέξη KOΠΑΝΟΣ είναι το βασικό συστατικό της φράσης … ας το συνειδητοποιήσεις σιγά σιγά όλοι μας το ξερουμε…

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *