“ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ”:ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ ΠΑΛΙ Ο ΘΑΡΡΑΛΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ,ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ!
Οργισμένη ήταν η απάντηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ σχετικά με την απόφαση του …..
υπουργείου Παιδείας να καταργήσει το τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του πανεπιστημίου Αθηνών. Θυμίζουμε πως η απόφαση έγινε με αφορμή τα φαινόμενα αδιαφάνειας στις προσλήψεις καθηγητών, και τα ακραία φαινόμενα οικογενειοκρατίας που παρατηρηθήκαν στο συγκεκριμένο πανεπιστημιακό τμήμα. Ο Σεραφείμ όπως συνηθίζει άλλωστε, δεν μασά τα λόγια του, και κάνει λόγο ευθέως για απόπειρα αποδόμησης της θρησκευτικής συνείδησης των Ελλήνων, για απόπειρα περιθωριοποίησης των θεολογικών σχολών και την μετατροπή τους σε θρησκειολογικά προγράμματα σπουδών. Επιπλέον θέτει τα ρητορικά ερωτήματα για ποιον λόγο δεν συμβαίνει το ίδιο και σε άλλα πανεπιστημιακά τμήματα όπως αυτά του Παντείου πανεπιστημίου όπου έχουν υπάρξει σοβαρά κρούσματα διαφθοράς. Τέλος καλεί την Ιερά Σύνοδο, τον αρχιεπίσκοπο αλλά και τον ελληνικό λαό να αντιδράσει και να αντισταθεί στην επιχείρηση αποδόμησης της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης του λαού μας.

Η δήλωση του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς έχει ως εξής:

«Με αποτροπιασμό και οργή για τους γραικύλους διατάκτες της «Νέας Εποχής» που μέσα στην φρικτή οικονομική κρίση την οποία ενορχήστρωσαν τα αφεντικά τους και που κάτω από το βάρος της στενάζει ο λαός, βρήκαν την ευκαιρία με το πρόσχημα της δήθεν κάθαρσης στο δημόσιο βίο, να αρχίσουν την υλοποίηση του δολίου σχεδιασμού τους για την αποδόμηση της θρησκευτικής ιδιοπροσωπείας του Νέου Ελληνισμού.

Ο πονηρός σχεδιασμός ξεκινά με το γκρέμισμα και την περιθωριοποίηση των Θεολογικών Πανεπιστημιακών Σχολών, που ιδιαίτερα στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ιστορικά έχουν το πρωτείο ίδρυσης.
Το επαίσχυντο έγγραφο της Κυβέρνησης προς την Σύγκλητο του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου για την κατάργηση του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και την συγχώνευσή του με το Τμήμα Θεολογίας, με το φαιδρό ανεπέρειστο και έωλο πρόσχημα της στηλίτευσης του δήθεν παρατηρηθέντος νεποτισμού, σαν να μην υφίστανται στο δικαιϊκό μας σύστημα νομικές διαδικασίες δια την κατάγνωση, ανατροπή και τιμωρία τέτοιων πρακτικών, μοναδικό στόχο έχει δυνάμει των ισχυουσών διατάξεων του Νόμου πλαισίου, την κατάργηση της αυτοτέλειας των Θεολογικών Σχολών, την υπαγωγή τους κατ’ αρχάς ως Τμημάτων και μετά ταύτα ως απλών Προγραμμάτων Σπουδών στις Φιλοσοφικές Σχολές με ολοκλήρωση του δολίου και ελεεινού σχεδιασμού την κατάργηση του ομολογιακού χαρακτήρα των Θεολογικών Σχολών στην Ελλάδα και την κατάπτωσή τους σε Θρησκειολογικά Προγράμματα.

Διαπορούμε γιατί με τη λογική της Κυβέρνησης δεν επιχειρείται το ίδιο στην περίπτωση του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών όπου κατεγνώσθησαν καθείρξεις για υπεξαιρέσεις τεραστίων ποσών και την υπαγωγή του στις Νομικές ομοειδείς Σχολές.

Ευελπιστούμε ότι η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Αθηνών θα αρθεί αύριο στο ύψος των περιστάσεων και θα αποτρέψη τον δόλιο σχεδιασμό της Κυβέρνησης άλλως και ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. κ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ, διακρινόμενος για την ποιμαντική του σύνεση και την Πρωθιεραρχική Του ευαισθησία καθώς και η Διαρκής Ιερά Σύνοδος και η Σεπτή Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο φιλόθεος και ευσεβής λαός θα αντιδράσωμε με κάθε νόμιμο μέσο αδιαφορούντες για τους σιέλους και τις ύβρεις των».

ΠΗΓΗ.

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ,Ο ΑΞΙΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΜΙΛΗΣΕ ΟΡΘΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΑ,ΑΠΟΔΟΜΩΝΤΑΣ ΤΑ “ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ” ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ…ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ,ΕΝΩ ΟΦΕΛΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ!

Ο ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ,ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΩΣ…ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ!

Η ΔΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ “ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ” ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΧΟΛΗ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΜΟΝΟ ΥΠΟΠΤΗ ΕΙΝΑΙ!

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ,ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΩΝ,ΦΩΝΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ!

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2010/11/blog-post_8175.html

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

43 Comments

  1. Ανώνυμος

    θα παρακαλουσα τα κατακαθια της κοινωνιας να γραφουν λογια αξιοπρεπειας και οχι υβρεις.

    μακαρη να ενεργουσαν ολοι ετσι σαν τον ΑΓΙΟ πειραιως

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΕΙΣΤΕ ΜΑΣΣΩΝΟΙ,ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΜΕΣΣΙΕΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΟΕΝΟΥΣ,ΜΟΥΣΟΥΛΑΜΝΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ,Ο ΠΙΟ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ

    Reply
  3. ο επι παντος επιστητου

    Παναη δυσκολο το βλπω για τον Σαββατο.
    Αφου ξερεις και εσυ οτι ειναι φιλοι με τον Ιερωνυμο

    Reply
  4. αρσενική πόρνη

    ο Πειρεώς είναι Άγιος Άνθρωπος και καλός παπάς μου το λέει συχνά μια φίλη,και θα πάμε να τον δούμε,είναι ο πιό μαχητικός,εγώ δεν ξέρω άλλοι μου λένε καλά λογια….

    Reply
  5. panais

    Και φίλε παντώς επι στητού ασ μην τον λέμε Χρυσόστομο άς τον λέμε ο Βυσσαρίων της Μεσσηνίας ή της Λωραίνης!Κρίμας το όνομα του Αγίου Ι.Χρυσοστόμου!

    Reply
  6. panais

    ο Μεσσηνίας τώρα το είδα σε χάσαμε που είσουν;Ε ο Μεσσηνίας σύντομα θα πάει στο πατρικόν του στο Βατικανό!

    Reply
  7. panais

    12.50,τους δώσαν μία κάρτα πλαστική στην Κύπρο όπως την Viza!Aλλά αντέδρασε η Ιεραρχία και τους υποσχεθήκαν ότι δεν θα ενεργοποιήσουν την μαγνητική ταινία….θολά τα ξέρω όμως μπορώ να μάθω πληροφορίες…τώρα ασχολήθηκα με το θέμα των καρτών ειδικά για την Ελλαδίτσα μας το ερευνώ διεξοδικά…εάν πέσει η Ελλάδα θα πέσουν ΌΛΟΙ και η Κύπρος,μόνο που εκεί βράζει το αίμα μας για την 26χρονη αδικία να έχουμε το νησί μας υπο μπότα Τουρκου στρατιώτη δεν θα ησυχάσουμεν αν δεν τους διώξουμε εντελώς…αυτό το σαράκι μας κρατά μονιασμένους και κοντά στην Ορθοδοξία και προετοιμαζόμαστε εξού και στον στρατό φαντάροι κάνουμε 26 μήνες!!!

    Reply
  8. panais

    Δέν μένω Κύπρο προς το παρόν,είμε εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα μακρυά λόγω επαγγελματος…Ευχαριστώ Καψούλη το κατάλαβα ότι σε συκοφαντούν,εξάλου όλους μας!Πάντως μυρίζομαι ποδίτσες εδω μέσα…πάλι η Μασονίκ έβαλε το χέρι της!!!

    Reply
  9. ο επι παντος επιστητου

    Η αυτο ή δεν τους νοιαζει η αποψη του καθενος ειδικα αν δεν γνωριζονται.

    Αληθεια εσυ τι επαθες με εμενα?

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΕΥ ΔΙΑΚΑΘΙΖΑΝΕ (ΧΕΖΕ)
    ΩΣΤΕ ΜΗ ΣΚΑΤΟΠΑΤΕΙΣΕΙ Ο ΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΟΥ

    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΙΣΜΟΣ
    ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

    «και πάσσαλος έσται σοι επί της ζώνης σου, και έσται όταν διακαθιζάνεις έξω, και ορύξεις εν αυτώ και επαγαγών καλύψεις την ασχημοσύνην σου εν αυτώ. Ότι Κύριος ο θεός σου εμπεριπατεί εν τη παρεμβολή σου…»!!! Δευτερονόμιο ΚΓ΄ 14-15

    Μάλιστα, υπήρξε και υπάρχει θεός ο οποίος κινδύνευε και κινδυνεύει να πατήσει ανθρώπινα κόπρανα! Προσοχή πιστοί. Προσοχή, για όνομα του θεού

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΖΝΤΩ Ο ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΒΕΧΕΜΟΤ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ

    ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ

    Reply
  12. Ανώνυμος

    Επι παντος επιστητου,αυτοι που κανουν πιπες δεν προσβαλονται,αν επροσβαλοντο θα ηταν αντρες…

    Reply
  13. Ανώνυμος

    Το αμάρτημα της ονείρωξης (ρεύσης) κατά την πατερική παράδοση.

    Ρεύση (η) = η ονείρωξη, η εκσπερμάτωση κατά τον ύπνο.

    Προνόμιο των αρσενικών. Και δη των εφήβων και των νεαρών ανδρών. Τυχερά κορίτσια. Φαίνεται ότι δεν γνώριζαν οι Πατέρες του χριστιανισμού, πως το παθαίνετε κι εσείς. Μείον μιά αμαρτία; Και μάλιστα αναπόφευκτη. Πώς να ελέγξει κανείς τα όνειρά του! όχι βεβαίως του ξύπνιου του αλλά του ύπνου του.

    Πώς είπατε; Αμαρτία στα όνειρα του ύπνου; Ε! όχι και να ποινικοποιηθεί το όνειρο του ύπνου! Τότε που είμαστε εντελώς, μα εντελώς αθώοι και εντελώς ανεύθυνοι γι’ αυτά που μας συμβαίνουν!

    Κι όμως!!! Υπάρχουν κάποιοι καλοί άνθρωποι, που λέγονται πατέρες της χριστιανικής εκκλησίας, ιεροί και άγιοι, οι οποίοι ό,τι και να πουν είναι εμπνευσμένο από το άγιο Πνεύμα και άρα κι από τον ίδιο τον Χριστό (είναι κι αυτός ένα από τα τρία πρόσωπα της αγίας τριάδος, που όμως είναι ταυτοχρόνως κι ένα, το τρίτο είναι ο Γιαχβέ), κάποιοι καλοί λοιπόν άνθρωποι, οι οποίοι θα μας εξηγήσουν οι ίδιοι το πώς και γιατί η ρεύση είναι αμάρτημα και μάλιστα σοβαρό!!

    Από την σελ. 703, Του αγίου Ιωάννου του Νηστευτού, Κανών ΣΤ΄ διαβάζουμε: «ο μολυνθείς καθ΄ ύπνους τω της εκρύσεως πάθει, ημέραν μίαν της κοινωνίας εκβάλλεται τον δε πεντηκοστόν άσας ψαλμόν και τεσσαράκοντα εννέα μετανοίας ποιήσας, ούτω του ρύπου καθαρθήναι πιστεύεται».

    Reply
  14. ο επι παντος επιστητου

    τωρα με προσβαλλες νομιζεις μαλακα?

    Παναη ενημερωστε τον κοσμο και για τον μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο.

    Reply
  15. Ανώνυμος

    ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο

    Α Ρ Χ Ι Ε Π Ι Σ Κ Ο Π Ο Σ

    Ο…. Κ Υ Π Ρ Ο Υ,ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΟΧΩΡΙΟΥ

    Π Α Ν Α Η Σ

    Reply
  16. Ανώνυμος

    καψουλι ο παναης περαααααααααααα βρεχει αυτο του ελεγα και εγω προχθες σε ενα αρθρο σχετικα με τον μουστακα αλλα αυτος αγρον αγοραζε εγω ειμαι σιγουρος πως ειναι ενα ατομο

    Reply
  17. Ανώνυμος

    Ποιο "μολών λαβέ" είπε ρε Καψούλη η Ορθοδοξία; Αυτοί που κατέβαζαν τα βρακιά τους(ούπς, τα ράσα τους ήθελα να πω) στους Πορθητές και τους σουλτάνους για νάχουν εξουσία και τσιφλίκια; Σε παραπέμπω στο έργο του Γιάννη Σκαρίμπα "το 1821 και την αλήθεια"…Ότι και να κάνετε ρε σκοταδιστές που παίζετε τον πιο βρώμικο ρόλο του κεφλαίου και της εξουσίας και τον έλεγχο συνειδήσεων και ψυχών το πόπολο κάποια μέρα θα ξεπεράσει τις μεταφυσικές φοβίες του και θα ξυπνήσει και τότε θα τρέχετε να κρυφτείτε. Ρασοφόροι φασίστες εσείς και οι πατριδοκάπηλοι μαζί, παίζετε το καλύτερο παιχνίδι της "νέας τάξης" . Είστε η 5η φάλαγγα αυτού του συστήματος εδώ και αιώνες.

    Reply
  18. ο επι παντος επιστητου

    Παναη μ'αυτον τον μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο τι θα γινει?

    Απ'οτι ξερω συνεχιζει τα ιδια..

    Reply
  19. Ανώνυμος

    ΡΕ ΤΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝΟΦΑΤΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ?
    ΑΝΤΕ ΡΕ ΞΥΡΙΣΤΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ
    [ΑΦΟΥ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑ ΡΙΧΤΑ ]…..

    Reply
  20. Ανώνυμος

    Σωστοί όλοι οι σχολιαστές πλην του πρώτου.
    Φίλε ΠΑΝΑΗ τι γίνεται στην Κύπρο? Ετοιμάζουν
    κάτι αντίστοιχο με την Κάρτα Πολίτη ή εκεί
    τα πράγματα είναι διαφορετικά ?

    Reply
  21. Ανώνυμος

    Η ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ

    ΕΝΩ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ
    ΤΑ ΚΥΡΗΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΟΠΙΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΡΑΒΒΙΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ,
    ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΙΗΣΟΥ ,
    ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕI.
    Η "ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ"ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ,ΠΑΡΑ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ .
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΤΕ ΣΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΡΙΖΕΣ ,ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ

    http://www.youtube.com/watch?v=S-wKaL7XqvA

    Reply
  22. Ανώνυμος

    Ο ΛΑΛΥΤΕΡΟΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ
    ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΡΟΔΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΓΚΑΘΙΑ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
    ΙΔΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ Ο ΝΗΡΩΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣ

    Reply
  23. kapsoulis

    Αδελφε Παναη,δεν με λενε Θαναση και δοξα τω ΤΡΙΑΔΙΚΩ ΘΕΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΗΤΗΣ…
    Διαβασα την αναρτηση του Τελεβαντου,
    Παναη ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΤΕ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ (Π.Χ Παπακωστας),ειτε με επιθετα (π.χ. παρατηρητης,επιβλεπων κλπ) ειναι 2 προσωπα που σκοπο εχουν να χτυπανε με καθε τροπο την Ορθοδοξια,ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΣ,ΟΛΑ ΔΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ………

    Reply
  24. panais

    Καψούλη,τί έγινε αλήθεια λένε ότι σε λένε Θανάση και είσαι παλαιοημερολογήτης "ζηλωτής"…απάντα μου αδελφέ και είμαι έτοιμος να αντέξω την αλήθεια(βάζω καλό λογισμό και θέλω να πιστεύω ότι οι "κακές"γλώσσες τα λέν αυτά)τί σάλος ήταν αυτός στην ανάρτηση του κ.Τελεβάντου;

    Reply
  25. panais

    Συντασόμαστε με "Πατριάρχη"του αγώνα τον Άγιο Πειρεώς…παρακαλώ τους Ορθοδόξους όπου πηγαίνει ο Πειρεώς να ξεχειλίζουν οι στράτες και οι εκκλησίες,ο Θεός μας ετοιμάζει έναν πολλά υποσχόμενο Ιεράρχη…

    Reply
  26. Ανώνυμος

    Λες και δεν το ξεραμε οτι οι πολιτικοι μας ειναι μασονοι…
    Δεν μου κανει εντυπωση το γεγονος, αλλωστε η κ. Διαμαντοπουλου ειναι μελος της μπιντεμπεργκ…

    Reply
  27. Ανώνυμος

    ΠΟΣΟ ΒΛΑΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΡΟΜΗΘΕΑ 12,03
    Η ΦΑΓΟΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΟΧΙ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΠΑΔΩΝ.
    ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝ ΟΙ ΧΛΑΜΥΔΟΦΟΡΟΙ.

    Reply
  28. kapsoulis

    Αντιγραφω:

    "…«Με αποτροπιασμό και οργή για τους γραικύλους διατάκτες της «Νέας Εποχής» που μέσα στην φρικτή οικονομική κρίση την οποία ενορχήστρωσαν τα αφεντικά τους…"

    Αυτα τα λενε ΜΟΝΟ ΗΡΩΕΣ ……..
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ………ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ………..

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *