“Αγωνία με λαχτάρα να μου τα αρπάζουνε…”

Είχα την τύχη (?) σήμερα να παρακολουθήσω για λίγο την εκπομπή “Όσο υπάρχουν άνθρωποι” του Alter, όπου οι παρουσιαστές και οι ρεπόρτερ δακρύβρεχτα παρουσιάζαν το δράμα που ζει ο Τόλης Βοσκόπουλος. Και δώστου κλάμα!
Όχι, μην υποθέσει κανείς ότι του συμβαίνει κάτι σοβαρό πρόβλημα υγείας κλπ.
Το δάκρυ έπεφτε κορόμηλο επειδή το Δημόσιο έχει κατασχέσει μεγάλο αριθμό ακινήτων από το γνωστό τραγουδιστή, τα….
πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών του και ετοιμάζεται να κατασχέσει και άλλο ένα σπίτι.
Οι “κύκλοι” λοιπόν του Τόλη Βοσκόπουλου έλεγαν “ας μου πάρουν τα πάντα, αλλά όχι το σπίτι της μανούλας μου”!
Και να χτυπιέται ο ρεπόρτερ εναντίον του Δημοσίου (που μια φορά έκανε τη δουλειά του), διότι λέει σε μερικούς μήνες μάλλον θα ανέβουν οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων και καλούσε απειλητικά το Δημόσιο να περιμένει μερικούς μήνες.
Σε συνέχεια του παραληρήματος, ο ρεπόρτερ ανέφερε ότι ο Βοσκόπουλος έξυπνα ενήργησε και υπέβαλε ένσταση ούτως ώστε να μη συνεχιστεί ο πλειστηριασμός και ότι πρόκειται να πείσει το Δημόσιο χάρη στο “ειδικό βάρος” του να μην συνεχίσει τους πλειστηριασμούς και να τον αφήσει να τα πουλήσει μόνος του.
Το “ειδικό βάρος” του. Μάλιστα, για το Κράτος δηλαδή κύριε ρεπόρτερ της σαχλαμάρας, οι πολίτες της χώρας έχουν διαφορετικό βάρος;
Όποιος έχει πιο ωραία φωνή και τραγουδάει καλύτερα έχει άλλο “βάρος” για το Κράτος;
Το Βασίλειο της Σαχλαμάρας!
Ελπίζω μόνο το Δημόσιο να μην ενδώσει σ αυτήν την εμετική λογική, διότι στη μία περίπτωση που επιτέλους έδρασε ως όφειλε, θα υποπέσει σε φάουλ. Ελπίζω πως όχι.. Για να δούμε.
Και θα ρωτούσε κανείς: μα καλά, συμφωνείς με το να παίρνουν τα σπίτια του κόσμου;
Σαφέστατα και όχι.
Αλλά όταν υπάρχουν κάποιοι σαν τον Βοσκόπουλο (και είναι πολλοί) που πέρασαν απ τα χέρια τους εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ και χρωστούν στο Δημόσιο, ε τότε ΝΑΙ, να τους πα΄ρουν και τα σώβρακα!
Διότι εγώ, εσύ, ο άλλος, η άλλη με τις μικρές αποδοχές μας φροντίζουμε να μη χρωστάμε και στερούμαστε συχνά βασικές ανάγκες μας για να εξυπηρετήσουμε τα χρέη και τις οφειλές μας.
Όταν ο κύριος Βοσκόπουλος χρώσταγε τα κέρατά του λοιπόν στη Εφορία, δεν έβγαλε από το υστέρημα του πορτοφολιού του για να εξοφλήσει. Ούτε πούλησε κάποιο από τα πολλά οικόπεδά του ή τα πολλά σπίτια του για να καθαρίσει.
Μόνο συνέχιζε τη celebrity ζωή του, συνέχισε να πουλάει μούρη με τα λεφτά και τη γκλαμουράτη ζωή του, και ας χρωστούσε.
Όταν εμείς πουλάμε από τα λίγα υπάρχοντά μας για να εξοφλήσουμε τις οφειλές μας, οι διάφοροι Βοσκόπουλοι τρώγανε με χρυσά κουτάλια κι εμείς τους κοιτάζαμε αποχαυνωμένοι από τηλεοράσεως να τρώνε τα ξένα λεφτά.
Τόλη Βοσκόπουλε δε σε λυπάμαι.
Και δε σε λυπάμαι γιατί πέρασαν απ τα χέρια σου λεφτά που ούτε σε πενήντα ζωές δε θα περάσουν από τα δικά μου. Και εξανεμίστηκαν. Ως διά μαγείας!
Τώρα όπως έστρωσες ας κοιμηθείς. Και να ξέρεις ότι “τα στερνά τιμούν τα πρώτα”.

ΥΓ.:Ο σαχλο-ρεπόρτερ ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή δεν προβλέπεται ρύθμιση χρεών για αυτούς που έχουν μεγάλη ακίνητη περιουσία.
Και πάνω που λέω “ευτυχώς που υπάρχουν ακόμη νόμοι που προστατεύουν τους φτωχότερους και είναι αυστηροί για τους έχοντες”… πετάγεται ο ρεπόρτερ και λέει ότι το Δημόσιο σχεδιάζει να εντάξει στις ρυθμίσεις των χρεών και τους μεγαλοιδιοκτήτες γης. Ε τότε απ το στόμα μου ακούστηκε ένα “άντε στο Διάολο πια”!
Και μάλλον δικαίως…

http://toixo-toixo.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

19 Comments

  1. Μαζεστίξ

    Ινδιάνε με σακάτεψες μ αυτό το "πάσα νυρ ξυλεύεται"!
    Κατά τ άλλα καλά τα λες πάντως.
    Επίσης πρέπει να επεκταθεί η έρευνα και στους υπόλοιπους και να μην πληρωνει ο ένας κλέφτης τα κλεψιμέικα των χιλίων κλεφτών.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Προσωπικά πιστεύω πως η κατάσταση δεν αλλάζει. Έτυχε τώρα να μαθευτεί για τον Βοσκόπουλο όμως πόσοι άλλοι είναι στην χώρα μας που φοροδιαφεύγουν και δεν τους πειράζει κανείς?? Εκατοντάδες… Πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι αυτοί που έχουνε τα λεφτά κυβερνάνε και εμείσ (οι μέσοι πολίτες) είμαστε μονίμως οι αδικημένοι… Αν δεν υπάρξει επιτέλους δικαιοσύνη σε αυτή την χώρα θα συνεχίζουν να μας τα τρώνε οι διάφοροι Βοσκόπουλοι που στο τέλος και δεν τους κανουν τίποτα και βγαίνουν στα κανάλια σαν θλιμμένες χήρες να μας το παίζουν θύματα…

    Reply
  3. ΚΡΗΤΙΚΟΣ

    8.09 Ποσο μακακας μπορει να εισαι ;;;
    Μονο αποφοιτη πανεπιστημιου να σχολιαζουν απο δω και περα δηλαδη;;;;;;;;;;;;;
    ΒΡΕ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ
    ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ…

    ΠΕΤΑΝΕ ΠΕΤΡΕΣ !!!!

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΙΝΔΙΑΝΕ

    Να μάθεις πρώτα την ελληνική γλώσσα και μετά να κάθεσαι να σχολιάζεις.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΙΝΔΙΑΝΟΣ

    ΔΡΥΟΣ ΠΕΣΟΥΣΙΣ ΠΑΣΑ ΝΥΡ ΞΥΛΕΥΕΤΑΙ…

    ΠΑΣΟΚ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ..

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗ;;

    ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΑΘΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΦΗΛΑΚΤΙΚΟΣ..

    ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΣΩΚΟΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ..

    ΕΝΑ ΧΤΗΠΗΜΑ ΣΤΟΝ ΤΣΕΦΡΥ ΑΠΟ ΤΟΥ ΕΣΩΚΟΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΛΟΥΣ..

    ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΗΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΤΣΟΥΛΟΥΦΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕ ΣΤΗΣ ΣΚΑΛΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ..

    ΡΕ ΠΩΣ ΑΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ..

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΟΒΑΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ..

    ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΝΙΡΒΑΝΑ ΤΟΥΣ..

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΡΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚ .ΠΗΤΕ ΚΑΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΤΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ .ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΤΕ ΧΤΒ

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Η καλύτερη πρόταση είναι να γυρίσει η Άντζελα μια τσόντα .Θα ξεχρεώσουν και θα τους περισσέψουν κιόλας … Γιατί καλύτερη είναι η Τζούλια ;;

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Θα μπορουσαν στο ΑΛΤΕΡ να κανουν ερανο να βοηθησουν το λαμογιο που μονο ηξερε να τα παιρνει σαν δε ντρεπωνται οι κολογλυφτες

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *