Τέλος εποχής. Το παρόν πολιτικό σύστημα πέθανε. Το ΠΑΣΟΚ θα σβήσει τελείως μαζί με την Ελλάδα.

Γράφει ο Αδαμάντινος

Δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή ένας Ελληνας πολίτης που να περιμένει κα δεί κάτι καλό από δαύτους. Τους γνωρίσαμε, δοκιμάστηκαν, απέτυχαν και το αποτέλεσμα το ζούμε.

Υπάρχουν έντιμοι πολιτικοί αλλά είναι μετρημένοι στα δάκτυλα. Η Ελλάδα είναι σε τόσο άσχημη κατάσταση που δεν αρκεί μόνο η εντιμότητα κάποιων για να λύσει συσσωρευμένα προβλήματα δεκαετιών. Η Ελλάδα πρέπει να…..
επιστρατεύσει χωρίς κόμπλεξ κατωτερότητας τους καλύτερους Ελληνες από όλα τα μέρη του κόσμου και απο αυτούς τους άριστους των αρίστων.

Η παγκόσμια οικονομία πρέπει να απομονώσει όσο το δυνατό γρηγορότερα εκείνους τους εκπροσώπους των αγορών που οδηγούν σε διάλυση το ευρώ, μέσα απο το Δουρειο ίππο που λεγεται Ελλάδα.

Είτε ψηφιστεί είτε όχι το πολυνομοσχέδιο, την Ελλάδα το ΠΑΣΟΚ την έσβησε απο το χάρτη με τη συμπαράσταση όλων των υπολοίπων κομμάτων.

Δεν θα γράψω τίποτα άλλο, σεβόμενος όσους ανθρώπους είναι αυτή τη στιγμή σε απόγνωση, πέραν του ότι συνεχίζω να πιστευω και το έχω πεί πολές φορές ότι οι καταθέσεις είναι σε μεγάλο κίνδυνο.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *