μαύρες κηλίδες στο δέρμα

Η κρέμα Atache Depigment Specific 10ml έχει σύνθεση από φυσικά συστατικά που βοηθά να διορθωθούν οι μαύρες κηλίδες στο δέρμα. Οι μαύρες κηλίδες σταδιακά υποχωρούν και εμποδίζεται η επανεμφάνισή τους. Κρέμα Atache Depigment Specific 10ml για τη θεραπεία των πανάδων και των μαύρων κηλίδων στο δέρμα σας. …

Οι μαύρες κηλίδες στο δέρμα και οι πανάδες είναι ένα κοινό πρόβλημα του δέρματος ειδικά στα άτομα της τρίτης ηλικίας Οι συνθήκες και οι παράγοντες που μπορούν να προκαλέσουν σκούρες κηλίδες και πανάδες στο δέρμα και να αναπτυχθούν είναι πολλοί.

Ένα από τα πιο αναγνωρισμένα αίτια των μαύρων κηλίδων στο δέρμα είναι η μετα -φλεγμονώδη υπερμελάγχρωση . Αυτή είναι μία κατάσταση όπου οι μαύρες κηλίδες εμφανίζονται μετά από κάποιο τύπο τραύματος στο δέρμα – ειδικά λοιμώξεων, όπως η ακμή . Αυτή και άλλες ασθένειες του δέρματος που μπορεί να προκαλέσουν μαύρες κηλίδες στο δέρμα και πανάδες και που με την ειδική κρέμα κρέμα Atache Depigment Specific 10ml μπορεί να υποχωρήσουν ή και να εξαλειφθούν,μπορεί να είναι κάποια φάρμακα και φαρμακευτικές αγωγές.

μαύρες κηλίδες στο δέρμα
μαύρες κηλίδες στο δέρμα
Ορισμένα φάρμακα ευαισθητοποιούν το δέρμα στον ήλιο και άλλα φάρμακα μπορεί να προκαλέσουν σκούρες και μαύρες κηλίδε ακόμα και χωρίς την έκθεση στον ήλιο Τα πιο κοινά παραβατικά φάρμακα μπορεί να είναι:

Τα οιστρογόνα

Οι τετρακυκλίνες

Η αμιωδαρόνη

Η φαινυτοΐνη

Οι φαινοθειαζίνες

Οι σουλφοναμίδες

Ακόμα και οι υπεριώδεις ακτίνες προκαλούν συγκεκριμένους τύπους μαύρων κηλίδων και πανάδων. Οι υπεριώδεις ακτίνες είναι μια σημαντική αιτία εμφάνισης μαύρων κιλήδων αλλά και άλλου τύπου βλάβης του δέρματος

Οι υπεριώδεις ακτίνες είναι μια σημαντική αιτία της όχι μόνο για τις μαύρες κηλίδες αλλά και για άλλες βλάβες του δέρματος.

Που οφείλονται οι μαύρες κηλίδες στο δέρμα

Άλλες αιτίες για τις μαύρες κηλίδες και πανάδες μπορεί να είναι:

εγκυμοσύνη

Ηπατική νόσος

Νόσος του Addison

Hemachromatosis

Για τις ήπιες αιτίες αλλά ακόμα και για την πρόληψη των μαύρων κηλίδων πριν εμφανιστούν ειδικά σε άτομα τρίτης ηλικίας η κρέμα κρέμα Atache Depigment Specific 10ml σίγουρα θα σας φανεί πολύ χρήσιμη.

Η κρέμα Atache Depigment Specific 10ml περιέχει:

* Γαλακτικό Αμμώνιο 6.3%: Προσφέρει Κερατολυτική δράση. Ενισχύει την απορρόφηση των άλλων συστατικών.

* Kojic Acid Dipalmitate: Αναστολέας της Τυροσινάσης

* P.T 40 – Λιπόφυλο εκχύλισμα Glycyrrhiza: Τιτλοποιημένο σε Glabrintin 40% – Αναστολέας της Τυροσινάσης – Προσφέρει Αντιοξειδωτική & Αντιφλεγμονώδη δράση.

* Magnesium Ascorbyl Phosphate: Παράγωγο Βιταμίνης C. Μειώνει την παραγωγή μελανίνης.

Η χρήση της Το Atache Depigment Specific 10ml

Χρήση: Εφαρμόζεται στα σημεία της δυσχρωμίας. Την πρώτη εβδομάδα μόνο το βράδυ, στη συνέχεια πρωΐ και βράδυ. Δεν προκαλεί ερεθισμούς, μπορεί να χρησιμοποιείται στον ήλιο. Ορατό αποτέλεσμα σε 30 ημέρες. Ελάχιστη αγωγή 60 ημερών.

Πηγή: folder.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *