ΕΛΟΧΙΜ

Οι άγγελοι και οι ΕΛΟΧΙΜ (ή υιοί του Θεού) είναι δυο διαφορετικές οντότητες. Οι άγγελοι είναι ασώματοι και οι ΕΛΟΧΙΜ με υλικό σώμα.
Το υλικό σώμα δεν σημαίνει απαραίτητα σάρκα.
Σύμφωνα με την γένεση, πρώτα ο Θεός εποίησε Ελοχίμ και μετά αγγέλους. Οι Ελοχίμ θεωρούνται ανώτερες οντότητες από τους αγγέλους.
Ειδικά ο πρώτος Ελοχίμ, ο παλαιός όλων των ημερών, όπως λέει ο…..
Ενόχ (Ο Χριστός ίσως ; Στην αποκάλυψη του Ιωάννη ο Χριστός είπε “Είμαι ο πρώτος και ο έσχατος”).
Αφού ολοκληρώθηκε η Δημιουργία, έδωσε εντολή να δημιουργηθεί ο άνθρωπος κατ΄εικόνα και ομοίωση των Ελοχίμ. Αφού ο άνθρωπος θα ήταν καθ’ ομοίωση των Ελοχίμ, στην εξέλιξή του, θα ήταν ανώτερος από τους αγγέλους.

Με την πτώση του ανθρώπου, έδωσε εντολή ο Θεός να επιτηρούν τη Γη και τον άνθρωπο 201 Ελοχίμ και στον άνθρωπο την εντολή αυξάνεστε και πληθύνεστε.
Το πληθύνεστε σημαίνει να γίνεστε περισσότεροι, το αυξάνεστε σημαίνει να εξελίσσεστε σε αυτό που είμαστε προορισμένοι να γίνουμε.
Δηλαδή καθ’ ομοίωση των Ελοχίμ.

Οι 201 παρατηρητές Ελοχίμ που δεν έχουν το δικαίωμα να αυξάνονται και να πληθύνονται, έπραξαν μια μεγάλη αμαρτία (βλασφημία): το να πληθύνονται.
Σύμφωνα λοιπόν με τις ελάχιστες δημοσιοποιημένες πηγές, που είναι η αρχαία ελληνική μυθιστορία, η Παλαιά Διαθήκη και το απόκρυφο βιβλίο του Ενόχ, κάποιοι, ή όλοι … σύμφωνα με την Παλαιά Διαθήκη (Γένεση, κεφ 6, 1-2), παρατηρητές Ελοχίμ, παρά το θέλημα του Θεού, συνευρέθηκαν με τις κόρες των ανθρώπων και δημιουργήθηκαν όντα, πλάσματα, ξεχωριστά, αποκυήματα πράξης ανομίας (παραβίασης των συμπαντικών γενεαλογικών κανόνων).
Τα πλάσματα αυτά ονομάστηκαν Νεφελίμ.
Αυτοί, είτε από φόβο, είτε από τις εκπληκτικές δυνάμεις που είχαν, λατρεύτηκαν σαν θεοί από τους ανθρώπους.
Με τα χρόνια, η καταπίεση των Νεφελίμ έφτασε στα άκρα.
Μας χρησιμοποιούσαν είτε σαν δούλους είτε σαν τροφή, πράγμα που προκάλεσε την οργή του Θεού, με αποτέλεσμα τον κατακλυσμό, την καταστροφή, και την τιμωρία των βλάσφημων Ελοχίμ, Νεφελίμ και Ανθρώπων.

lakedaimwn.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

122 Comments

  1. Ανώνυμος

    Και που το ξέρετε ότι αυτά ακριβώς λέει και ο Λιακόπουλος; Δηλαδή αν φτιάξουμε κι εμείς μια καρικατούρα με βάση την καινή διαθήκη, θα βρίζετε την καινή διαθήκη ρε χαϊβάνια;

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΜΟΥΦΕΣ!! ΚΑΛΠΙΚΕΣ ΛΙΡΕΣ!!ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ !!ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ!!ΞΕΡΟΛΕΣ!!!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΡΕ ΚΑΜΕΝΑ ΔΟΧΕΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΕΙΟ ΔΟΧΕΙΟ ΣΑΣ,ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ {{ΕΛΟΧΙΜ}}ΜΗΠΩΣ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΟΡΟΣ {{ΕΛΟΧΙΜ}};ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΟ ΑΥΤΟ ΓΡΑΨΑΝ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΗΚΕ,ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΦΤΑΝΕΙ Η ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΤΟΥΣ;

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Α ρε δα-σ-κα-λα-κη ποσους εκαψες,και το αλλο το χαιβανι ο ωριονας συνεχιζει και τα καταπινει αμασητα

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Ο παπανδρεου και ο θιασος του σε ποια κατηγορια ανηκουν ….στα ελοχιμ στα νεφελιμ…στα μαλακοχιμ ….η…στο ….χυμ της μαμας των????

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ,ΑΝΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΥΝΑΚΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΞΕΧΑΡΜΑΝΙΑΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΛΟΧΕΥΕΙ Η ΕΛΟΧΙΜΙΤΙΔΑ!!!!!!!

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Ε! οταν φτανουμε στο σημειο να λεμε οτι οι λογοι του vomoloxius μπορουν να γινουν ποσιμο νερο για καποιους, νομιζω οτι δεν παμε καθολου καλα. Εκτος απο προσβλητικο ειναι και αρκετα ηλιθιο να λεγεται κατι τετοιο.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΚΛΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΔΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΟΥΜΕ
    ΚΛΑΣΕ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ
    Ω ΔΙΑ! ΜΕΓΑΛΕ ΘΕΕ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΣΕ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ…

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Δεν έχεις μελετήσει σωστά πίστεψε με. Καληνύχτα από μένα 2:20. Πολύ το ξενυχτήσαμε!

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Vomoloxιous η λογικη μου αυτο μου υποβαλλει και οποιος υποστηριζει το αντιθετο ειναι φαντασιοπληκτος!! Αν και ειμαι του ξενυχτιου οπως ειπες και συ, καπου εδω λυγισα και σε καληνυχτιζω….:-P

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Φιλε 1:57 ο χριστος δεν ειχε σαν αυτοσκοπο την επιβεβαιωση η την διαψευση της παλαιας διαθηκης… Εξαλλου πολλα κειμενα που εμπεριεχονται σε αυτην δεν εχουν καν σχεση με τον θεο αλλα αναφερονται στις καθημερινες δραστηριοτητες των εβραιων.. Οτι να ναι με λιγα λογια… Αμα καθοταν να αναλυσει τι ισχυει και τι οχι ακομα εδω θα ηταν που λεει ο λογος!

    Reply
  12. Ανώνυμος

    1:43 δεν τις είπε συνοπτικά όλες μαζί αλλά τις αναφέρει. Μην ξεχνάς ότι ήρθε όχι για να καταργήσει την Π. Διαθήκη αλλά για να αποδείξει ότι όλα αυτά που έγραφε ήταν αληθινά, αλλά και στην πορεία θα γίνουν πολλά και άσχημα πράγματα και θα χυθεί πολύ αίμα…

    Reply
  13. Ανώνυμος

    Η ΑΓΑΠΗ ΜΕΤΑΞΗ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΝΩΔΥΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΜΑΣ.{ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ}

    Reply
  14. Ανώνυμος

    1:27 εγω το λεω υπομονη ωστε να γινουν την καταλληλη στιγμη οι καταλληλες ενεργειες.. Vomoloxius οτι οι εβραιοι υποστηριζουν πως ο μωυσης παρελαβε τις 10 εντολες απο το θεο δεν σημαινει οτι ισχυει… Τον ιδιο το ιδιο τν θεο δν μπορει να τον δει κανεις ποσο μαλλον να συνδιαλεχτει μαζι του.. Κι επισης αν ηταν ετσι ο χριστος δεν θα επαναλαμβανε τις εντολες αυτες? Αντιθετως η μονη εντολη ας πουμε που εδωσε και λεω ας πουμε μιας και ποτε δν χρησιμοποιησε αυτο τον ορο ειναι αγαπατε αλληλους…..

    Reply
  15. Ανώνυμος

    ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ; ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΝ ΠΑΡΕΒΗΣΑΝ;

    Reply
  16. vomoloxius

    1,21 βλέπω ότι δεν είμαι ο μόνος πού ξενυχτάω!!αγαπητε[η]άν ο θεός έδωσε τήν ελεύθερη βούληση θά έπρεπε νά δώσει τίς δέκα παρενέσεις,καί όχι τίς δέκα εντολές!!!

    Reply
  17. Ανώνυμος

    1:21 Ελεύθερη βούληση στους Ελοχίμ για να οδηγούν τον άνθρωπο από το κακό στο χειρότερο? Αυτό εσύ το λες αγάπη του θεού?

    Reply
  18. Ανώνυμος

    γιατι πρεπει να εχουμε γνωση του θανατου;{να θημωμαστε οτι καποτε θα πεθανουμε}

    Reply
  19. Ανώνυμος

    1:10 πιστευω πως ο θεος επετρεψε να γινουν ολα αυτα γτ εχει δωσει στα πλασματα του την ελευθερη βουληση και αν καθε φορα επενεβαινε αυτο δν θα ισχυε. Η περιπτωση του ιησου ειναι διαφορετικη μας εξασφαλισε την αιωνια ζωη καθοτι τα πραγματα εγιναν ανεξελεγκτα και σημειωσε οτι το εκανε χωρις να βλαψει κανεναν παρα τν ιδιο του τον εαυτο… Τοσο μεγαλη ειναι η αγαπη του θεου…

    Reply
  20. Ανώνυμος

    γιατι ο χριστος ειπε οτι αν πιστεψεις μεχρι και βουνα μπορεις να μετακινησεις;

    Reply
  21. Ανώνυμος

    Συμφωνώ μαζί σου 12:59 αλλά για σκέψου αν τους έφτιαξε ο θεός τότε γιατί να τους αφήσει να κάνουν ότι θέλουν στους ανθρώπους (να ελέγχουν όλον τον κόσμο) εφόσον και ο θεός έφτιαξε τον άνθρωπο και έστειλε και τον ιησου να τον σώσει? Γιατί να υπάρχουν αυτά τα όντα κάπου δεν κολλάει αν το καλοσκεφτείς…

    Reply
  22. Ανώνυμος

    γιατι στο σερν στη ζημια που εγινε φαινετε σαν να κοπηκαν τα καλωδια απο ξυραφι;

    Reply
  23. Ανώνυμος

    ΕΛΛΗΝΕΣ !
    Ακούστε την Ο.Ε.Α. για να σωθείτε!
    Στο ellhnkaichaos.blogspot.com
    υπάρχει το Α’ + Β' ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
    + ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ
    ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ.
    450.000 Αλβανοί ουτσεκάδες (UCK+UCC) και
    700.000 χατζαροφόροι ισλαμιστές ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    περιμένουν το σύνθημα για να μας ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ.
    Λέτε, αν περιμένουμε, έτσι να κάνουμε και καινούριες γνωριμίες;(!)

    Reply
  24. Ανώνυμος

    Τί σου έκανα ρε φίλε 25 Απριλίου 2011 11:49 μ.μ.;;; εγώ είπα ότι απλά μπήκε και ο ψυχάκιας ο 25 Απριλίου 2011 11:44 μ.μ. έλεος δηλαδή με τις ύβρις εδώ μέσα. Δεν είσαι καλά. Να κοιταχτείς.

    Reply
  25. Ανώνυμος

    τι δοοουλεια εχειενα ιαπωνεζικο σπαθι τατσι διπλα στον αρχαγγελο μιχαηλ στο μανταμαδο της νησου λεσβος;

    Reply
  26. Ανώνυμος

    Παιδια κανεις μα κανεις δεν μπορει να αποδειξει οτι το περιεχομενο του κειμενου αυτου δεν ισχυει μα ουτε και οτι ισχυει αν και τα στοιχεια που οδηγουν σε τετοιου ειδους συμπερασματα (οτι υπαρχουν αυτα τα πλασματα) στην ανθρωπινη λογοτεχνια απο τα παναρχαια χρονια ειναι παμπολλα αρκει καποιος να μελετησει με ανοιχτο μυαλο… Το σιγουρο ειναι οτι καποια στιγμη ολοι μας θα μαθουμε την αληθεια μια και καλη ….

    Reply
  27. Ανώνυμος

    ποιος ο σκοπος της νεας παγκοσμιας ταξης που θελουν να φερουν; γιατι δεν θα τα καταφερουν;

    Reply
  28. Ανώνυμος

    Αγαπητέ φίλε 12,37

    Πιθανώς είσαι από τους ανθρώπους που σου αρέσει κάποιοι με τον λόγο τους να δημιουργούν κολοζέουμ εδώ μέσα και να θυσιάζουν αμνούς στον βωμό της χυδαιολογίας, για να μην μπορεί ο καθαρός λόγος, να έχει λόγο.

    Με τις ύβρεις και την αισχρολογία δεν καταφέρνεις τίποτε, διότι το να βρίζουν το μπορούν όλοι, το να μιλάνε όμως, δυστυχώς το καταφέρνουν λίγοι.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

    Reply
  29. Ανώνυμος

    Ο 12,26 ΕΙΝΑΙ Ο ΒΡΟΜΟΛΟΥΞΙΟΣ ,ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΟΝ

    Ε Α Υ Τ Ο ΤΟΥ. ΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧ ΧΑΧΑΧΑΧ

    Reply
  30. Ανώνυμος

    ΑΧ, ΤΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΑ ΔΙ ΑΛΙΛΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΑΣ ,ΠΡΩΤΑΡΙΚΑ ,ΓΕΜΑΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΣ ΣΚΕΨΗΣ,
    ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ , ΒΡΟΜΟΛΟΧΙΕΣ,ΣΥΓΚΙΝΗΘΙΚΑ ΒΡΕ ,ΑΜΑΝ.
    ΛΟΥΓΚΡΕΣ

    Reply
  31. Ανώνυμος

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗ ΝΕΚΡΟ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΑ!!ΚΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ 12/18 Β ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ

    Reply
  32. Ανώνυμος

    και απο το φραιαρ της αβυσσου βγαινουν οντα περα πασης σιχασιας…{αποκαλυψη του ιωαννου}.τι ειναι αυτα τα οντα;

    Reply
  33. Ανώνυμος

    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΦΙΛΙΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΕΛ ΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΜΑΛΑΚΑ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++““`^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

    Reply
  34. Ανώνυμος

    Αγαπητέ φίλε 12,18 Β

    Σε καμία περίπτωση και σε κανέναν δεν αρνήθηκα απάντηση όταν μου ετέθη το ερώτημα, ούτε πληροφορία όταν μου ζητήθηκε, γιατί λοιπόν θα πρέπει να το κάνω τώρα.

    Η τοποθέτηση των σχολιασμών μου και των άρθρων μου δεν ξεχωρίζει ποτέ σχολιαστές οι αρθρογράφους με βάση κομματικές, επαγγελματικές, οι θρησκευτικές πεποιθήσεις, τέτοια πράγματα μακριά από εμένα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

    Reply
  35. Ανώνυμος

    ο vomoloxius από τον λίγο καιρό που διαβάζω στο μπλογκ έχω παρατηρήσει ότι είναι πολύ έξυπνος και αρκετά ψαγμένος σε πολλά θέματα. Μπορεί να σχολιάζει στις μαλακίες με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο, που λίγοι μπορούν να το κάνουν αυτό και μερικοί σπάζονται. Τι να κάνουμε…

    Reply
  36. Ανώνυμος

    ΟΥΣΤ ΣΥΡΙΖΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ@@@@@@@ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ^^^&ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ=ΟΒΡΑΙΟΙ357562&^^^(&(&^%$^ΘΑΝΑΤΟΣ+++++++++ΣΤΟΝ ΑΠΗΓΑΝΟ ΚΑΤΗΡΑΜΕΝΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΟΥΣ@@@++++++++^&*$$$+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++================ΑΝΘΕΛΛΗΝΕς…………….ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΨΩΜΙ Κ'ΕΛΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    ΦΙΛΙΩ+

    Reply
  37. Ανώνυμος

    ΦΙΛΙΩ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ Ο ΚΑΡΑΤΣΖΑΦΕΡΗΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ
    ΖΗΤΩ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΖΗΤΩ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΕΛ ΖΗΤΩ Ο ΚΑΜΙΝΕΛ

    ΖΗΤΩ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ
    ΑΛΑΒΑΝΟΣ

    Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΔΑΣ

    Reply
  38. Ανώνυμος

    παιδακια βλεπω σας πειραζει πολυ αυτο το αρθρο.μαλλον δεν ειστε ακομη ετοιμοι για τετοια γνωση.βλεπετε μιλαει για πολλυ παραξενα πραγματα.μου θυμιζετε αυτα που ελεγε ο πλατων.οτι αν ξεφυγεις απο τη φυλακη σου και δεις ποιοι σε ελενχουν και αν πας πιο περα και δεις την αληθεια,θα θελησεις να την δειξεις και στους αλλους συνκρατουμενους σου.τοτε αυτοι θα σε περασουν για τρελλο,η θα θελησουν να σε σκοτωσουν.

    Reply
  39. Ανώνυμος

    Αγαπητέ φίλε vomoloxius,

    «ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ»
    Ανάρτηση στις 21 Απρ 2011

    «Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΘΑ ΞΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ»
    Ανάρτηση στις 23 Απρ 2011

    Εάν εννοείς νεώτερα από αυτά δυστυχώς δεν υπάρχουν.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

    Reply
  40. Ανώνυμος

    ΦΟΥΛ ΦΙΛΙΩ
    ΕΛΑ ΦΙΛΙΩ ΟΠΑ ΟΠΑ ΑΝΕΒΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΦΙΛΙΩ ΟΠΑ ΟΠΑ
    ΕΛΑΤΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΜΠΟΥΤΑΡΕΛ ΕΛΟΧΙΜ ΝΕΦΕΛΙΜ Η ΦΙΛΙΩ Η ΦΙΛΙΩ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

    Reply
  41. Ανώνυμος

    ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΧΑΡΑ ΤΡΑ ΛΑ ΛΑ ΤΡΑΛΑ ΛΑ
    ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΑΧΛΕΣ ΤΡΑ ΛΑ ΛΑ ΤΡΑ ΛΑ ΛΑ

    ΠΑ ΣΟ Κ
    Α Ν Ε Σ Τ Η
    ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

    Reply
  42. Ανώνυμος

    ΟΥΣΤ ΣΥΡΙΖΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ@@@@@@@ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ^^^&ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ=ΟΒΡΑΙΟΙ357562&^^^(&(&^%$^ΘΑΝΑΤΟΣ+++++++++ΣΤΟΝ ΑΠΗΓΑΝΟ ΚΑΤΗΡΑΜΕΝΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΟΥΣ@@@++++++++^&*$$$+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++================ΑΝΘΕΛΛΗΝΕς…………….ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΨΩΜΙ Κ'ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΩΤΣΟ ΒΑΣΗΛΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    ΦΙΛΙΩ+

    Reply
  43. mavros-gatos

    Eλοχίμ ονομάζονται τα ζα που προέρχονται από την διασταύρωση ντόπερμαν με πιγκουίνο. Tα ελοχίμ έγιναν ανάρπαστα κατοικίδια μετά την συμμετοχή πολλών τέτοιων πλασμάτων στην υπερπαραγωγή "O πόλεμος των Άστρων" ως κομπάρσοι.

    Κάποια μέρα ένα μούλικο Ελοχίμ 'περιποιήθηκε' σε στενό ασανσέρ χωρίς φως για 69 συνεχόμενους ορόφους μία απόγονο αυτού του ερωτικού τρίο και παρήχθει η αρχή του κακού, το πρώτο ζεύγος Νεφελίμ. Ήταν τόσο άσχημα και πλακουτσομύτικα τα δυο βρέφη που τα πέταξαν με "flying backpack" στον ποταμό Αχέροντα αφήνοντάς τα να βρούν την τύχη τους όταν θα έφταναν στον προορισμό τους. φρικη–παιδεια

    Reply
  44. Ανώνυμος

    ΤΕΛΙΚΑ ΦΤΥΣΤΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΣΟΥΛΗΘΡΑ ΓΕΜΑΤΗ ΕΡΩΤΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΝΤΡΕΣ ΣΕΞΟΥΛΙΑΡΗΔΕΣ

    Reply
  45. Ανώνυμος

    Αγαπητέ φίλε vomoloxius,

    Του ότι έχεις διαφορετική προσέγγιση δεν είναι κακό, απεναντίας είναι πολύ καλό, διότι αυτό βοηθάει στην γέννηση καθαρού και κρυστάλλινου λόγου, χωρίς ψευτιές, ικανό είτε να ξεσηκώσει, είτε να εξαγριώσει ανθρώπους.

    Το θέμα είναι, εάν θέλεις αυτόν τον λόγο να τον κάνεις πόσιμο νερό, για να πίνει ο κόσμος, η αν θέλεις να τον κάνεις λάσπη, για να πλένονται μέσα τα γουρούνια.

    Κατά την δική μου ταπεινή άποψη, που πολύ μικρή σημασία έχει, νομίζω ότι, ο λόγος σου μπορεί να γίνει πόσιμο νερό γι αυτούς που το έχουν ανάγκη.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

    Reply
  46. vomoloxius

    ελεύθερη σκέψη….αν καί μερικές φορές [διαφωνώ ]μαζί σου, πρέπει νά παραδεχτώ ότι είσαι αρκετά εύστροφος ανθρωπος,καί τό κυριότερο εύστοχος!!Οντως έχω μιά διαφορετική προσέγγυση!!

    Reply
  47. Ανώνυμος

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΚΤΟΣ ΛΙΓΩΝ….ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΧΑΒΑΛΕΤΖΗΔΕΣ….ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ…ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΓΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΠΟΥΦΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!!
    ΕΙΠΕ….

    11, 11 ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΙΟ SEXY! ΝΑ ' ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ!
    ΕΡΩΣΘΑΙ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ!

    Reply
  48. Ανώνυμος

    Εγώ γουστάρω vomoloxius παρ΄ όλο που διαφωνώ σε πολλά μαζί του και μερικές φορές θέλω να τον ξεκοιλιάσω και να του βγάλω τις κόγχες απο τα μάτια γιατί έχει δικό του στυλ και το σέβομαι απεριόριστα αυτο + δεν πετάει ατάκες και φεύγει + ξέρει δέκα πράγματα.

    (δεν είμαι Χ.Ο. ούτε Χ.Α.)

    Reply
  49. Ανώνυμος

    Aπό την πολύ σας εξυπνάδα εδώ μέσα έχετε ψηφίσει κατ΄εξακουλούθηση τα κόμματα που σας έφεραν σε αυτή την χυδαία κατάσταση….Καλά τα λέει ο ΔΙΗΝΈΚΗΣ

    Reply
  50. vomoloxius

    ΔΙΗΝΕΚΗΣ Κατόπιν ενδελεχής έρευνας ανακάλυψα ότι Κάποιος χασισοπότης φύτεψε αυτήν την κοτσάνα. Βοηθείστε την να θεριέψει ώστε να μπορέσει να πιει περισσότερος κόσμος!

    Reply
  51. Ανώνυμος

    ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΟΥ ΕΓΩ ΛΙΑΚΟ ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ!!!

    Reply
  52. Ανώνυμος

    11:01 μ.μ. πες μας ποιόν ήθελες για να κατατάξεις τους αναγνώστες σε έξυπνους; Δηλαδή ο πρωθυπουργός της Ελλάδας βγαίνει απο εδώ μέσα; άλλος ένας καμένος που νομίζει ότι σε ένα blog διαξάγεται δημοψήφισμα για τον αυριανό πρωθυπουργό! Έλεος! και γιατί κάθεσαι αφού ολοι είναι μπούφοι και εσύ ο έξυπνος. Για να μας γεμίσεις με την απέραντη σοφία σου; ok! to δέχομαι. Πες μου ποιός να ήταν πρωθυπουργός για να κάνουμε σοβαρή συζήτηση.
    Εκτος των άλλων μάθαμε ότι δεν γουστάρεις τον χαβαλέ. Εντελώς ενημερωτικά να σου πω ότι το χιούμορ (χαβαλές) είναι απαραίτητο συστατικό στην ζωή αλλιώς μιλάμε για ζόμπι, και κάποιοι εδώ σίγουρα δεν είναι.
    Θα σε περιμένω για λίγο στην ερώτηση που σου έκανα και θα φορώ ότι πιό σέξι για να με "σκίσεις" διότι στην συζήτηση σε σκίζω εγώ!

    ….Ακούει; όβερ!

    Reply
  53. mavros-gatos

    Συμπέρασμα άλφα(α):
    Το μουνί πριν το καράβι έχει σύρει τα…Ελοχίμ !!

    Συμπέρασμα βήτα(β):
    Αν τα Ελοχίμ ήταν GAY , δεν θα είχαν γεννηθεί τα Νεφελίμ, άρα δεν θα είχε γίνει ο κατακλυσμός….

    Από την πόλη έρχομαι και στη κορφή κανέλα…

    Reply
  54. Ανώνυμος

    Αγαπητέ φίλε 10,37

    Όπως σου έγραψα αρκετές φορές, σε απάντηση των σχολιασμών σου, έχεις ιδιαίτερο και έξυπνο λόγο, αρκετές φορές σατυρικό και καυστικό συνάμα, αλλά αυτό δεν σου επιτρέπει να απαντάς στον οποιοδήποτε αρθρογράφο η σχολιαστή με ειρωνικό και χλευαστικό τρόπο, διότι δεν γνωρίζεις ποιός από τους δύο, κριτής η κρινόμενος, είναι αυτός που έχει το δίκαιο.

    Ανεξάρτητα με το εάν συμφωνώ η διαφωνώ με τις απόψεις σου πιστεύω ότι, ο λόγος σου μπορεί να βοηθήσει ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, χωρίς να χρειαστεί να τους ρίξεις πρώτα στον γκρεμό.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

    Reply
  55. Ανώνυμος

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ ΘΕΜΑ "ΕΛΟΧΙΜ".

    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΙ ΕΛΟΧΙΜ ΕΦΑΓΑΝ ΑΚΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΣΕΞ.

    ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ…..
    ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΑΞΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΟΣ !!!!!!!!!!!
    ΝΤΡΟΠΗ ΑΙΣΧΟΣ !!!

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΣΕΞ !!!
    ΖΗΤΩ Ο ΕΡΩΤΑΣ!

    Reply
  56. Ανώνυμος

    Ο ΤΡΕΛΑΡΑΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΟΛΟ ΒΛΑΚΙΕΣ ΛΕΕΙ, ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΦΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΤΣΑΝΕΣ ΤΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΧΡΙΖΟΥΝ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ.
    ΤΕΡΕΖΑ

    Reply
  57. Ανώνυμος

    10.57…είσαι χλιαρός στους ρυθμούς σου και πρέπει να ακολουθήσεις το νέο ρεύμα αλλιώς θα μείνεις μόνος.

    http://www.youtube.com/watch?v=1P1x9Ymxzhc&feature=related

    (φυσικά δεν έχει εικόνες και ο λόγος είναι κατανοητός, τις φτιάχνεις μόνος σου!)

    Αφιερωμένο στην εργατιά πάει στα χωράφια!

    Reply
  58. Ανώνυμος

    ΒΡΩΜΑ-ΛΟΥΞΙΟΥΣΤΤ ,ΠΑΛΗ ΕΔΟ ΒΡΕ ΛΟΥΓΚΡΑ,ΑΝΤΕ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΤΗΣ [ 5 ]
    ΔΙΕΘΝΟΥΣ
    ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΕΚΑΦΡΕ

    Reply
  59. Διηνέκης

    Δεχόμαστε τους αρνητές και είρωνες
    αλλά κανείς δεν μας απέδειξε ότι σφάλουμε.
    Μελέτησε κάτι άλλο,δες,ψάξου,μην ακούς αμόρφωτους Λιακόπουλους,ακόμα και μαλάκες μας είπαν.
    Αυτά είναι τα επιχειρήματα σας ;

    Reply
  60. Ανώνυμος

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΚΤΟΣ ΛΙΓΩΝ….ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΧΑΒΑΛΕΤΖΗΔΕΣ….ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ…ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΓΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΠΟΥΦΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!!

    Reply
  61. Ανώνυμος

    ΜΩΡΗ ΑΘΕΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΟΡΔΗ VOMOLOXIUS ME TΗΝ ΜΥΡΩΔΙΑ ΗΛΘΕΣ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΑ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ…ΟΥΣΤ ΠΟΡΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

    Reply
  62. Ανώνυμος

    Έλλην Εθνικιστή 10.21 μην ασχολείσαι και προπάντος μην υποδεικνύεις σε χώρους που υπάρχει ελευθερία έκφρασης για το πότε θα "σκάσει" κάποιος και το τί θα πει. Εδώ δεν είναι χωρος συνάθροισης των άλφα ή των βήτα ανθρώπων. Ακόμα και να δεχτώ ότι αποδέχεσαι φασιστικές συμπεριφορές, το ότι βρίσκεσαι εδώ (σε έναν ουδέτερο χώρο) θα έπρεπε να σε κάνει να σκεφτείς εξυπνότερα.
    Επαναλαμβάνω ότι εδώ μπαίνουν κάθε καρυδιάς καρύδι και μπορεί να λέει ότι θέλει (τουλάχιστον έτσι φαίνεται). Δεν είναι δρόμος για να ανοίγουμε κεφάλια. Θέλω να πιστέυω ότι ήταν μία άτυχη στιγμή.
    Καταλαβαίνεις ότι προσπαθώ να είμαι ευγενής. Ελπίζω, αν έχεις να μου πεις κάτι επ΄ αυτού να είσαι και εσύ και προπάντος να μιλήσεις με επιχειρήματα. Αλλιώς…

    Reply
  63. Ανώνυμος

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ "ΘΕΟΓΟΝΙΑ" ΤΟΥ ΗΣΙΟΔΟΥ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ Ή ΚΛΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΣΙΟΔΟ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΑ!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΙΣΤΟΡΙΑ.

    Reply
  64. Ανώνυμος

    Όλα είναι ψέμματα. Όχι και τις μαλακίες του λιακο εδώ ρε παίδες έλεος. Όλα είναι δημιούργημα των μυστικών αδελφοτήτων εδώ και χιλιάδες χρόνια περί το 6000 π.Χ. Μαλάκα λιακο βάλτος είσαι από δαύτους. Πολύ σκοτάδι έχει πέσει παίδες δυστυχώς. Η αλήθεια είναι καλά ΚΡΥΜΜΕΝΗ.

    Reply
  65. vomoloxius

    ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ Σέ βλέπω ενημερωμένο,καί επηδεί τό θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό,θά ήθελα νά προσθέσω καί τή δική μου προσωπική έρευνα..
    Eλοχίμ ονομάζονται τα ζα που προέρχονται από την διασταύρωση ντόπερμαν με πιγκουίνο. Tα ελοχίμ έγιναν ανάρπαστα κατοικίδια μετά την συμμετοχή πολλών τέτοιων πλασμάτων στην υπερπαραγωγή "O πόλεμος των Άστρων" ως κομπάρσοι.

    Σύμφωνα με τις Γραφές στο εδάφιο 1,1 ειδωμένο απο γωνία 1,26° μοιρών και αφού το ανοιγοκλείσεις 11,7 φορές οι Ελοχίμ είναι περισσότεροι από δύο, έφτασαν στην Γη μέσα σε πυρακτωμένους υπνόδισκους με ηχητικό κουκούλι με το όχημα 'TIE Fighter' που χρησιμοποιούσε γεννήτρια οσμώσεων, υπερωθητικό εκτροπέα και βαρυτικό πυλωτή.

    Το επιφωνηματικό μόριο που χρησιμοποίησαν όταν πρωτοπάτησαν στον πλανήτη μας ήταν το "αηδ" που σημαίνει " ανύπαρκτη η δικαιοσύνη" αγγλιστί "tanj" which means "there ain't no justice" καθώς είδαν ότι υπήρχαν μόνο 201 γυναίκες στην γη, κάτι ντόπερμαν και μερικοί πιγκουίνοι.

    Κυνηγώντας πρώτα τις διακόσιες και μία, ύστερα τα ντόπερμαν και μετά τους πιγκουίνους κατάφεραν να αυξάνονται και να πληθύνονται με ταχύτατους ρυθμούς και να παράγουν απογόνους κατ' εικόνα και ομοίωση των τριγωνικών τους συνευρέσεων, γνωστούς με το όνομα Ελ.
    Κάποια μέρα ένα μούλικο Ελοχίμ 'περιποιήθηκε' σε στενό ασανσέρ χωρίς φως για 69 συνεχόμενους ορόφους μία απόγονο αυτού του ερωτικού τρίο και παρήχθει η αρχή του κακού, το πρώτο ζεύγος Νεφελίμ. Ήταν τόσο άσχημα και πλακουτσομύτικα τα δυο βρέφη που τα πέταξαν με "flying backpack" στον ποταμό Αχέροντα αφήνοντάς τα να βρούν την τύχη τους όταν θα έφταναν στον προορισμό τους.!! Αυτά πρός αποκατάσταση τής αλήθειας,καί νά μήν ακούτε τίς μαλακίες πού σάς σερβίρει ο κάθε αμόρφωτος..

    Reply
  66. Ανώνυμος

    Απόλυτα τεκμηριωμένο και επιστημονικά αποδεδειγμενο… Ελοχιμ νεφελίμ, παπαριμ και ψωλοχιμ..
    Ειδικά οι συμπαντικοι γενεαλογικοί κανόνες ειναι το κατι άλλο ..η ατακα του αιώνα.

    Reply
  67. Ανώνυμος

    1011 εισαι το λιγωτερο ασχετος…το λοιπον σκασε ανοητε και μαθε, διαβασε, ενημερωσου , αναζητα τη γνωση …ωσπου να πεθανεις! και προπαντος κοψε τη μαλακια γιατι βλαπτει τον εγκεφαλο οπως τα Drugs!
    ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ

    Reply
  68. Ανώνυμος

    Επιτέλους και μία σοβαρή ανάρτηση αντάξια του επιπέδου των αναγνωστών σας. Σίγουρα θα προκαλέσει έντονους διαλόγους και είναι μία γροθιά στο κατεστημένο. Μεστά νοήματα, πλήθος συμπερασμάτων και μία πρωτόγονη γνώση αναδύεται απο τις παραπάνω παραγράφους.
    Ένα ερώτημα θα θέσω εις την ομήγυρη για να ξεκινήσει ο διάλογος που θα φωτίσει την ανθρωπότητα τώρα και για πάντα. Ξεκινώ με το ερώτημα:
    Υπάρχει περίπτωση η Τζούλια να γυρίσει καμία τσόντα της προκοπής; Έλεος.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *