Είσαι άντρας και δεν έχεις όρεξη με την σύντροφό σου; Υπάρχει η λύση και μάλιστα είναι φυσική…

Περισσότεροι από 150 εκατομμύρια άνδρες σ’όλον τον κόσμο αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα δυσλειτουργίας. Η στατιστική δείχνει ότι σε μεγαλύτερο ρίσκο είναι η ομάδα ανδρών μεταξύ 40 και 70 ετών.

Λόγω του στρες όμως στον ίδιο κίνδυνο βρίσκονται όλο και περισσότεροι νέοι. Πολλές έρευνες δείχνουν το συσσωρευμένο στρες ως τον ισχυρότερο παράγοντα, ο οποίος οδηγεί σε μείωση της “ικανότητας”, μαζί βέβαια με το κάπνισμα, το αλκοόλ και το μην υγιεινό τρόπο ζωής.

Η κατάσταση προκαλεί απογοήτευση, χαμηλή αυτοπεποίθηση και πολλά νεύρα. Έτσι καταστρέφεται η αρμονία των σχέσεων με τη σύντροφο, η οποία επίσης υποφέρει από αυτό το πρόβλημα και αρχίζει να ψάχνει το αίτιο στην εαυτό της.

Το OmniPotence, αποτελούμενο από φυσικά συστατικά και απολύτως ασφαλές για την υγεία, χτυπά ευθέως το πρόβλημα με την βοήθεια της L-αργινίνης.

H L-αργινίνη βελτιώνει τη ροή του αίματος προς το πέος και παρουσιάζει προ-αναγεννητική δράση. Το εκχύλισμα από τριβόλι τονώνει τη “ορμή”, αυξάνει το επίπεδο τεστοστερόνης και βοηθά στην επίτευξη της διέγερσης. Το εκχύλισμα της κολοκύθας και του φυτού Saw palmetto εμπλουτίζουν το συμπλήρωμα με φυτοστερόλες, οι οποίες έχουν προ-αναγεννητική δράση στα επιθηλιακά κύτταρα και διεγείρουν την εκκριτική δραστηριότητα τους για την παραγωγή του σπερματικού υγρού. Προκαλούν σημαντικά καλύτερη ανακούφιση για τους άνδρες που πάσχουν από καλοήθη υπερπλασία του προστάτη και την εγγενή δυσκολία στην ούρηση.

Η μάκα όχι μόνο αυξάνει το επίπεδο της λίμπιντο, αλλά και επηρεάζει θετικά τη συνολική ψυχοσωματική κατάσταση, δυναμώνει το σώμα, βελτιώνει την αντοχή και αυξάνει την ενέργεια. Το εκχύλισμα από αυτό το φυτό συνιστάται ιδιαίτερα κατά του άγχους και της εξάντλησης. Το απόλυτα ισορροπημένο κοκτέιλ από βιταμίνες και ανόργανα συστατικά που περιέχονται στο προϊόν καλύπτει κάθε έλλειψη στο σώμα, επηρεάζοντας έτσι τη συνολική βελτίωση της υγείας και της ευεξίας

Σε μελέτη που δημοσιεύθηκε στο ιατρικό περιοδικό Health & Disease τα άτομα που συμμετείχαν στην έρευνα, έλυσαν τα προβλήματα τους κατά μέσο όρο σε 2 εβδομάδες. 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *